Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt

Mand giver nyt liv til en hund fundet i skraldespanden!

En livslang dedikation til dyr!

 

Wilson er en dyrebeskytter i Brasilien. Han har lært at elske dyr af sin bedstemor, som han er opvokset hos. Wilson har været beskytter, siden han var barn, og hjalp dyr i nød, som han mødte på sin vej. Wilson er ikke alene på sin rejse. Hans søster og mor er aktiv i dyrebeskyttelses-arbejde og arbejder dagligt med redning, behandling og adoption af katte, hunde og andre dyr.

Nedenfor kan du se en række billeder af en af hundene, han reddede - og som fik en fantastisk helbredelse! Denne hund blev spist levende af parasitter og var næsten død, fejlernæret, som du kan se på billederne. Da Wilson fandt dette stakkels dyr i en affaldscontainer, tøvede han ikke. 

 

 

 

 

 

 

  

Wilson har i øjeblikket mere end 150 hunde og 50 katte, alle reddet fra gaderne. De er indstillet til adoption efter de har kommet sig, men desværre er efterspørgslen efter ældre blandingsracer i Brasilien ikke høj nok. Derfor har han mange dyr at forsørge. Han er i stand til at gøre dette med hjælp fra frivillige og donationer fra mange mennesker og virksomheder, der støtter hans arbejde.