Hundetegn fra Petlux med gratis indgravering!

Petlux Hundetegn med gratis indgravering!

Udforsk vores udvalg af hundetegn fra Petlux 

Hos Petlux tilbyder vi et omfattende sortiment af hundetegn, der opfylder lovmæssige krav og praktiske behov.

Vores nøje udvalgte kollektion spænder fra tidløse, klassiske designs til moderne, trendy udtryk, hvilket sikrer, at der er noget til enhver hundeejers smag.

Overholdelse af lovkrav og sikkerhed i fokus

Hos Petlux sikrer vi også, at vores udvalg af hundetegn overholder de gældende love og sikkerhedsstandarder. 

I overensstemmelse med dansk lovgivning er det et krav, at alle hunde over fire måneder skal bære et hundetegn, der er fastgjort til deres halsbånd. Denne lovgivning er med til at sikre hundes sikkerhed samt gøre identifikation nemmere, hvis hunden skulle blive væk. For at opfylde disse vigtige krav, er alle vores hundetegn fremstillet af robust rustfrit stål, messing og Chrome  som sikrer lang holdbarhed.

Hvilket hundetegn skal jeg vælge?

Du kan vælge lige det hundetegn, du bedst kan lide. Vi har kødben, hjerter og cirkel formet hundetegn i udvalgte farver – messing (guldfarvet), krom (sølvfarvet), og sort.

Petlux hundetegn kommer i 2 størrelser; lille og stor. Der kan stå mere tekst på et stort hundetegn.

Hundetegn til hvalpe og små hunde

Størrelsen på det lille hundetegn fra Petlux er ideel til hvalpe og små/mellem hunde op til 20 kg. Hundetegn er meget let og fylder ikke meget så selv små hvalpe kan have det på.

Hundetegn til store hunde

Størrelsen på det store hundetegn fra Petlux er ideel til mellem/store hunde over 20kg. Overvej, om du helst vil have mest tekst, eller om størrelsen på hundetegner skal passe til din hund.

Hvad koster et hundetegn fra Petlux?

Vores hundetegn koster fra 120 kr til 160 kr. Prisen er inklusiv gravering på begge sider. Du bestemmer selv hvor meget og hvad der skal stå på hundetegnet.

Hvad følger med i prisen når jeg køber Petlux hundetegn?

Du betaler kun for hundetegnet – gratis indgravering på begge sider er med i prisen. Der følger også en splitring med til fastgørelse af hundetegnet til halsbåndet.

Køb hundetegn I vores butikker og Online

Du kan købe hundetegn i vores fysiske butikker på Østerbro, på Frederiksberg og I Hellerup. Kommer du forbi I butikkerne laver vi hurtigt hundetegnet, det tager typisk 5-10 minutter. Petlux har hurtig levering på alle vores varer online, ca. 1-3 hverdage. Med GLS kan du både vælge pakkeshop og privat levering.

Hvad skal der stå på et hundetegn fra Petlux?

Ifølge den danske hundelov skal et hundetegn som minimum indeholde ejers navn og adresse, og hunde skal bære hundetegn fra de er 4 måneder gamle.

Vi anbefaler altid at man skriver sit telefonnummer, og gerne med +45 foran. Så kan du nemt kontaktes, hvis din hund skulle løbe væk, og sikkert få vuf hjem igen.

Skal hundens navn stå på hundetegnet?

Mange spørger om hundens navn skal stå på hundetegnet, og vores svar er, at det er op til en selv. Nogle foretrækker at hundens navn er på hundetegnet, hvis de har en nervøs eller ængstelig hunde, så den føler sig mere ‘trygge ved den fremmede indtil du kommer og henter den.

Find vej til Petlux Østerbro her

Find vej til Petlux Frederiksberg her 

Find vej til Petlux Hellerup her 

Relevante produkter