Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Zylkene – ved uro og utryghed hos hunde og katte

Varenummer: Zylkene beroliger
Zylkene beroliger <h2>Lad din hund og kat føle sig mere tryg, naturligt</h2> <p>Zylkene er et naturligt kosttilskud, der beroliger din hund og kat i stressede situationer som ved separationsangst og fyrværkeri. I intense situationer for kæledyret af kortere varighed som gør dyret utrygt, som for eksempel nytårsaften eller kennelophold, anbefales det at starte behandlingen et par dage før og forsætte dagligt perioden ud.</p> <p>Zylkene anvendes som udgangspunkt i 1-2 måneder, når kæledyret generelt er nervøs og angst, men kan fortsættes i længere perioder, hvis der er behov for det. Før du starter brugen, eller øger dosis, anbefaler vi du rådfører dig med din dyrlæge. Efter 2-4 ugers brug, anbefales det at vurdere dit kæledyrs adfærd i samråd med dyrlægen. Det vil altid være en fordel at kombinere Zylkene med adfærdsregulerende træning.</p> <p><strong>Indhold:</strong></p> <p>Zylkène er et naturligt produkt fremstillet af komælk, og indeholder ingen kemikalier eller konserveringsmidler.</p> <p><strong>Leveres i 3 størrelser:</strong></p> <p><strong>Small:</strong> 30 stk tabletter a 75 mg – Velegnet til katte og små hunde op til 5-7 kg<br /> <strong>Medium</strong>: 30 stk tabletter a 225 mg – Velegnet til katte og hunde fra 7 op til 15-20 kg<br /> <strong>Large</strong>: 30 stk tabletter a 450 mg – Velegnet til hunde over 20 kg</p> <p><strong>Dosis:<br /> </strong></p> <p>Det anbefales at give ca 15 mg Zylkene/kg hund eller kat. Vejer din hund for eksempel 15 kg, vil det være 15 x 15 mg i alt en 225 mg tablet. Du vælger blot den dosis per tablet, som kommer tættest på din hunds vægt. Zylkene virker lige godt, uanset om kapslen gives hel, knækket over eller som pulver. <br /><br />Kapslen/kapslerne åbnes, og det vandopløselige pulver blandes med hundens foder eller en godbid. Kapslerne kan også gives hele direkte i munden eller i hundens foder. Det er op til dig som ejer at finde den måde, der passer bedst til dig og din hund. Til de fleste hunde og katte er èn dosis dagligt tilstrækkeligt, men i nogle situationer, kan det være nødvendigt at give 2 daglige doser. Zylkene må gerne anvendes til drægtige dyr.</p> <p><strong>Se også anbefalet dosis under produktbilleder. </strong></p> Zylkene

På lager 

kr. 219,-

* Skal udfyldes

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Lad din hund og kat føle sig mere tryg, naturligt

Zylkene er et naturligt kosttilskud, der beroliger din hund og kat i stressede situationer som ved separationsangst og fyrværkeri. I intense situationer for kæledyret af kortere varighed som gør dyret utrygt, som for eksempel nytårsaften eller kennelophold, anbefales det at starte behandlingen et par dage før og forsætte dagligt perioden ud.

Zylkene anvendes som udgangspunkt i 1-2 måneder, når kæledyret generelt er nervøs og angst, men kan fortsættes i længere perioder, hvis der er behov for det. Før du starter brugen, eller øger dosis, anbefaler vi du rådfører dig med din dyrlæge. Efter 2-4 ugers brug, anbefales det at vurdere dit kæledyrs adfærd i samråd med dyrlægen. Det vil altid være en fordel at kombinere Zylkene med adfærdsregulerende træning.

Indhold:

Zylkène er et naturligt produkt fremstillet af komælk, og indeholder ingen kemikalier eller konserveringsmidler.

Leveres i 3 størrelser:

Small: 30 stk tabletter a 75 mg – Velegnet til katte og små hunde op til 5-7 kg
Medium: 30 stk tabletter a 225 mg – Velegnet til katte og hunde fra 7 op til 15-20 kg
Large: 30 stk tabletter a 450 mg – Velegnet til hunde over 20 kg

Dosis:

Det anbefales at give ca 15 mg Zylkene/kg hund eller kat. Vejer din hund for eksempel 15 kg, vil det være 15 x 15 mg i alt en 225 mg tablet. Du vælger blot den dosis per tablet, som kommer tættest på din hunds vægt. Zylkene virker lige godt, uanset om kapslen gives hel, knækket over eller som pulver.

Kapslen/kapslerne åbnes, og det vandopløselige pulver blandes med hundens foder eller en godbid. Kapslerne kan også gives hele direkte i munden eller i hundens foder. Det er op til dig som ejer at finde den måde, der passer bedst til dig og din hund. Til de fleste hunde og katte er èn dosis dagligt tilstrækkeligt, men i nogle situationer, kan det være nødvendigt at give 2 daglige doser. Zylkene må gerne anvendes til drægtige dyr.

Se også anbefalet dosis under produktbilleder. 

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af hannah kryger
Anmeldelse:
Hr olsen har kun fået det en uges tid, men det tegner godt nu må flyvemaskiner. godt flyve så det er super, og han bliver heller ikke sløv.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Zylkene – ved uro og utryghed hos hunde og katte ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Zylkene – ved uro og utryghed hos hunde og katte

2 Vare(r)

per side
 • Fra Heidi at 12/01/2016 21.48
  • Hej. Vi har en kat, som er meget sky, jeg vurderer at hun er bange generelt! Hun har altid været sådan.. Vil det evt kunne hjælpe hende, men noget angsthæmmende??

  • Hej Heidi

    

   Tak for din mail. Det kan være lidt svært at svare på. Hvis det er fordi katten har noget angst, vil det kunne hjælpe. Er det en del af kattens karakter, er det nok tvivlsomt det vil hjælpe, så der er næsten ikke andet at gøre end at forsøge, og se om det gør en forskel :). Mange katte bliver sky når de er nervæse eller bange, ofte når der f.eks er fremmede i huset de ikke kender, men kan også være mere generelt. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Katte Ejer at 18/12/2019 11.14
  • Jeg har en kat som strinter grundet stress. Vil dette kunne hjælpe på hendes stress?

  • Hej Katte ejer.

   Hvis kattens problemer er stress-relaterede, burde dette produkt helt klat kunne hjælpe. Det er i hvert fald fremstillet for at kunne afhjælpe stressede dyr, og dermed også undgå at de tisser af den grund.

   Med venlig hilsen,

   Søren,. Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: