Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Zogoflex Tux legetøj til mad og godbidder til hunden

Varenummer: MG ZG41u-2
MG ZG41u-2 <h3>Zogoflex Tux » Et <strong>Hundelegetøj</strong> og Godbid Samtidig - Miljøvenligt og Stærkt!</h3> <p>Mød Tux. Det er som en hunds chance for at få sin kage og spise det også. Zogoflex Tux er den perfekte kombination af et<strong> legetøj</strong> og godbid samtidig. <strong>Den kan vrides, bides, bukkes og drejes uden at gå i stykker</strong>. Materialet går under navnet Zogoflex, og er et <strong>meget stærkt gummimateriale</strong>, som er helt <strong>uden giftstoffer og kemikalier</strong>, og kan genbruges igen. Den kan bruges med eller uden indhold. Man kan f.eks klemme mad op i den, og hunden arbejde med den for at få det ud. Det kan f.eks være peanut butter, smøreost eller en helt anden type godbid.</p> <p>Det er garanteret fra producenten West Paw Design, at gummiet, som hundelegetøjet er lavet af, kan holde til selv voldsomme hunde, der ellers er hårde ved tingene. Går det i stykker, får du en ny, eller pengene retur, mod at sende den til os, og vi får den byttet ved producenten.<img style="float: right;" title=" holdbart hundelegetøj - Westpaw" alt="Westpaw miljøvenligt hundelegetøj - lavet af genbrugsmaterialer" src="//www.petdreams.dk/maerker/westpaw-hundelegetoej.jpg" height="71" width="115" /></p> <p><strong>Zogoflex Tux hundelegetøjet</strong> er ligefrem vaskbar i opvaskemaskine, så meget nem at få ren igen. Tux bliver produceret af West Paw Design  i Montana, USA, som udelukkende producerer <strong>miljøvenligt tilbehør til hunde</strong>.</p> <p>Din hund vil elske dette legetøj! Du kan læse mere om <a title="West Paw - Zogoflex" href="//www.westpawdesign.com/articles/pet-care-products/buyers-guide-your-pets-well-being/indestructible-dog-toys" target="_blank"><strong>Zogoflex Tux</strong></a> på West Paws hjemmeside.</p> <p>Se hele udvalget af <strong><a href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/legetoj/aktivitetslegetoj.html">hundelegetøj</a>.</strong></p> West Paw design Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 175,-
West Paw design

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Zogoflex Tux » Et Hundelegetøj og Godbid Samtidig - Miljøvenligt og Stærkt!

Mød Tux. Det er som en hunds chance for at få sin kage og spise det også. Zogoflex Tux er den perfekte kombination af et legetøj og godbid samtidig. Den kan vrides, bides, bukkes og drejes uden at gå i stykker. Materialet går under navnet Zogoflex, og er et meget stærkt gummimateriale, som er helt uden giftstoffer og kemikalier, og kan genbruges igen. Den kan bruges med eller uden indhold. Man kan f.eks klemme mad op i den, og hunden arbejde med den for at få det ud. Det kan f.eks være peanut butter, smøreost eller en helt anden type godbid.

Det er garanteret fra producenten West Paw Design, at gummiet, som hundelegetøjet er lavet af, kan holde til selv voldsomme hunde, der ellers er hårde ved tingene. Går det i stykker, får du en ny, eller pengene retur, mod at sende den til os, og vi får den byttet ved producenten.Westpaw miljøvenligt hundelegetøj - lavet af genbrugsmaterialer

Zogoflex Tux hundelegetøjet er ligefrem vaskbar i opvaskemaskine, så meget nem at få ren igen. Tux bliver produceret af West Paw Design  i Montana, USA, som udelukkende producerer miljøvenligt tilbehør til hunde.

Din hund vil elske dette legetøj! Du kan læse mere om Zogoflex Tux på West Paws hjemmeside.

Se hele udvalget af hundelegetøj.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Janni
Anmeldelse:
Solidt hundelegetøj min hund, som ellers er dygtig til at splitte legetøj ad, endnu ikke har fået bugt med. Bruger det bl.a. med leverpostej, når hunden skal have en ekstra godbid :)
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Zogoflex Tux legetøj til mad og godbidder til hunden ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Zogoflex Tux legetøj til mad og godbidder til hunden

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video