Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Zogoflex Tux legetøj til hunde - Stærk og miljøvenligt

Varenummer: MG ZG41u
MG ZG41u <h3><strong>Zogoflex Tux </strong>»<strong> den perfekte kombination af et fyldbart / </strong><strong>kastbart hundelegetøj og godbid samtidig. </strong></h3> <p>Den kan vrides, bides, bukkes og drejes uden at gå i stykker. Materialet går under navnet Zogoflex, og er et meget stærk gummimateriale, som er helt uden kemikalier og andre giftstoffer. Zogoflex Tux er et miljøvenligt hundelegetøj - lavet af genbrugsmaterialer. Legetøjet kan bruges med eller uden godbidder. Man kan f.eks klemme mad op i den, og hunden arbejde med den for at få det ud. Det kan f.eks være leverpostej, smøreost eller noget helt andet.</p> <p>Det er garanteret fra producenten West Paw Design, at gummiet, som hundelegetøjet er lavet af, kan holde til selv voldsomme hunde, der ellers er hårde ved tingene. Går det i stykker, får du en ny, eller pengene retur, mod at sende den til os, og vi får den byttet ved producenten.<img style="float: right;" title="holdbart hundelegetøj - Westpaw" alt="Westpaw miljøvenligt hundelegetøj - lavet af genbrugsmaterialer" src="//www.petdreams.dk/maerker/westpaw-hundelegetoej.jpg" height="71" width="115" /></p> <p>Zogoflex Tux hundelegetøjet er ligefrem vaskbar i opvaskemaskine, så meget nem at få ren igen. Tux bliver produceret af West Paw Design  i Montana, USA, som udelukkende producerer miljøvenlige produkter til hund og kat.</p> <p>Et godt stykke <strong>legetøj til store hunde</strong> og til hunde som keder sig! Se mere om <strong><a title="Zogoflex Tux" href="//www.westpawdesign.com/articles/pet-care-products/buyers-guide-your-pets-well-being/indestructible-dog-toys" target="_blank">Zogoflex</a></strong> på West Paws hjemmeside.</p> <p>Se hele udvalget af <strong><a title="aktivitetslegetøj til hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/legetoj/aktivitetslegetoj.html">aktivitetslegetøj til hunde</a></strong>.</p> West Paw design Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 175,-
West Paw design

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Zogoflex Tux » den perfekte kombination af et fyldbart / kastbart hundelegetøj og godbid samtidig.

Den kan vrides, bides, bukkes og drejes uden at gå i stykker. Materialet går under navnet Zogoflex, og er et meget stærk gummimateriale, som er helt uden kemikalier og andre giftstoffer. Zogoflex Tux er et miljøvenligt hundelegetøj - lavet af genbrugsmaterialer. Legetøjet kan bruges med eller uden godbidder. Man kan f.eks klemme mad op i den, og hunden arbejde med den for at få det ud. Det kan f.eks være leverpostej, smøreost eller noget helt andet.

Det er garanteret fra producenten West Paw Design, at gummiet, som hundelegetøjet er lavet af, kan holde til selv voldsomme hunde, der ellers er hårde ved tingene. Går det i stykker, får du en ny, eller pengene retur, mod at sende den til os, og vi får den byttet ved producenten.Westpaw miljøvenligt hundelegetøj - lavet af genbrugsmaterialer

Zogoflex Tux hundelegetøjet er ligefrem vaskbar i opvaskemaskine, så meget nem at få ren igen. Tux bliver produceret af West Paw Design  i Montana, USA, som udelukkende producerer miljøvenlige produkter til hund og kat.

Et godt stykke legetøj til store hunde og til hunde som keder sig! Se mere om Zogoflex på West Paws hjemmeside.

Se hele udvalget af aktivitetslegetøj til hunde.

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
Har brugt denne fra start til min dobermann hvalp som beskæftigelse når den skulle i buret og være alene hjemme. Kan fyldes med leverpostej eller kogt kylling i tern. Og sikkert en masse andet. God til bur da den ikke kræver plads til at trille som en bold. Kan varmt anbefale den !
 Anmeldt af Julie
Anmeldelse:
Legetøjet lever godt op til mine forventninger. Vi har en rottweiler på snart 11 måneder og hun har ødelagt alt andet legetøj hun har fået. Det her tygger hun meget i og leger med det, det virker til at hun synes det er sjovt. Og det har sagtens kunne holde til det indtil videre. Så jeg er godt tilfreds.
 Anmeldt af Pernille
Anmeldelse:
Rigtig god til ligeglade hunde!
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Zogoflex Tux legetøj til hunde - Stærk og miljøvenligt ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Zogoflex Tux legetøj til hunde - Stærk og miljøvenligt

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video