Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Zogoflex Bumi stærkt hundelegetøj

Varenummer: MG ZG51 TNG u
MG ZG51 TNG u <h2><strong>Hundelegetøj Zogoflex Bumi- Garanteret holdbart legetøj til hunde!</strong></h2> <p>Bumi® tilføjer en sjov twist til det at kaste og hente for hunden. Zogoflex Bumi fra West Paw med en nyskabende "S" form, kan bøjes til dens dobbelte længde. Udover at være en god gang work out for hunden, træner det flydene stykke legetøj også hundens sanser  for at have det sjovt - som gør det til en dejlig ledsager, når turen går til parken, den åbne plads eller vandet. Bumis design gør at legetøjet flyver langt, når det kastes, og er nemt at bære i munden for hunden. <br /><br />Bumi® er lavet i holdbare materialer, og er garanteret at stå distancen. Hvis hunden er istand til at ødelægge dette Zogoflex legetøj, tilbyder West Paw en 1-gangs ombytning eller at returnere pengene for det. Zogoflex legetøj er lavet i Montana USA, kan genbruges 100%, indeholder ingen giftstoffer og kan vaskes i opvaskemaskine.</p> <p><strong>Zogoflex Bumi måler ca 25 x 15 cm, og passer til mellemstore og store hunde. <span style="text-decoration: underline;">Leveres i orange.</span><br /></strong></p> <p>Se mere <a title="Stort udvalg i hundelegetøj" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/legetoj/aktivitetslegetoj.html"><strong>hundelegetøj</strong></a>.</p> West Paw design Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 139,-
West Paw design

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hundelegetøj Zogoflex Bumi- Garanteret holdbart legetøj til hunde!

Bumi® tilføjer en sjov twist til det at kaste og hente for hunden. Zogoflex Bumi fra West Paw med en nyskabende "S" form, kan bøjes til dens dobbelte længde. Udover at være en god gang work out for hunden, træner det flydene stykke legetøj også hundens sanser  for at have det sjovt - som gør det til en dejlig ledsager, når turen går til parken, den åbne plads eller vandet. Bumis design gør at legetøjet flyver langt, når det kastes, og er nemt at bære i munden for hunden.

Bumi® er lavet i holdbare materialer, og er garanteret at stå distancen. Hvis hunden er istand til at ødelægge dette Zogoflex legetøj, tilbyder West Paw en 1-gangs ombytning eller at returnere pengene for det. Zogoflex legetøj er lavet i Montana USA, kan genbruges 100%, indeholder ingen giftstoffer og kan vaskes i opvaskemaskine.

Zogoflex Bumi måler ca 25 x 15 cm, og passer til mellemstore og store hunde. Leveres i orange.

Se mere hundelegetøj.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Tore
Anmeldelse:
Vores islænder har det sjovt med dette legetøj og det er perfekt til en hund der ikke har lært at give slip (eller som bare synes at trækkeleg er sjovere ;-). Enderne er tilpas fleksible og gummiagtige til at den kan vrides fra hunden samtidig med at den ligger godt i hånden til kast.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Zogoflex Bumi stærkt hundelegetøj ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Zogoflex Bumi stærkt hundelegetøj

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video