Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Whimzees Tandbørste Hundesnack - til hunde under 18kg

Varenummer: Whimzees snacks
Whimzees snacks <h2>Langvarig snack der gør tænder sjove!</h2> <p>Whimzees Toothbrush snack er et innovativ værktøj til at bringe noget sjov og spænding til hans regelmæssige tandhygiejne. Denne godbid er lavet med 100% naturlige ingredienser med en vegetabilsk baseret tekstur. De små forhøjninger og lavninger fjerner plak og tandsten, når din hund tygger på det. Whimzees Tandbørste indeholder en speciel blanding af ingredienser, der gør hundens ånde friskere.</p> <p>Whimzees snacks er hårde snacks, der kan holde i timevis for nogle hunde, specielt de små racer, og giver underholdning til hunden. Hvis hunden normalt elsker at gnave, og er en større race, skal du dog ikke forvente de holder en time.</p> <ul> <li>Kan holde op til flere timer alt efter race og temperament</li> <li>Sjov tandbørste form</li> <li>Lavet kun med naturlige vegetar ingredienser</li> <li>Vegetabilsk baseret tekstur</li> <li>100% glutenfri</li> <li>Lavt fedtindhold</li> <li>letfordøjelig</li> <li>velsmagende</li> <li>lækre ingredienser</li> <li>renser tænderne</li> <li>Frisk ånde</li> <li>Fjerner tandsten og plak</li> <li>Ideel til hunde over 9 måneder</li> <li>Produceret i Holland</li> </ul> <p><strong>Whimzees Tandbørste leveres i følgende størrelser:</strong></p> <ol> <li>X-small - til hunde der vejer 2,5 til 7 kg - indeholder 48 stk.</li> <li>Small - til hunde der vejer 7 til 12 kg - indeholder 24 stk.</li> <li>Medium - til hunde der vejer 12 til 18 kg - indeholder 12 stk.</li> </ol> <p>ANBEFALES: 1 korrekt størrelse godbid per dag.</p> <p>Tip til separationsangst:</p> <ol> <li>X-small - til hunde der vejer 2 til 7 kg</li> <li>Small - til hunde der vejer 7 til 12 kg</li> <li>Medium - til hunde der vejer 12 til 18 kg</li> </ol> <p>ANBEFALES: 1 korrekt størrelse godbid per dag.</p> <p><strong><em>Tip til separationsangst:</em></strong></p> <p>Dette er en stor snack til hunde med separationsangst, da de ofte holder i lang tid, og holder din hund fokuseret på godbidden i stedet for at savne dig, mens du er væk. For de bedste resultater, giv ham denne snack, når du forlader ham alene. På denne måde vil han knytte det at være alene med noget positivt.</p>

På lager 

kr. 109,-

* Skal udfyldes

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Langvarig snack der gør tænder sjove!

Whimzees Toothbrush snack er et innovativ værktøj til at bringe noget sjov og spænding til hans regelmæssige tandhygiejne. Denne godbid er lavet med 100% naturlige ingredienser med en vegetabilsk baseret tekstur. De små forhøjninger og lavninger fjerner plak og tandsten, når din hund tygger på det. Whimzees Tandbørste indeholder en speciel blanding af ingredienser, der gør hundens ånde friskere.

Whimzees snacks er hårde snacks, der kan holde i timevis for nogle hunde, specielt de små racer, og giver underholdning til hunden. Hvis hunden normalt elsker at gnave, og er en større race, skal du dog ikke forvente de holder en time.

 • Kan holde op til flere timer alt efter race og temperament
 • Sjov tandbørste form
 • Lavet kun med naturlige vegetar ingredienser
 • Vegetabilsk baseret tekstur
 • 100% glutenfri
 • Lavt fedtindhold
 • letfordøjelig
 • velsmagende
 • lækre ingredienser
 • renser tænderne
 • Frisk ånde
 • Fjerner tandsten og plak
 • Ideel til hunde over 9 måneder
 • Produceret i Holland

Whimzees Tandbørste leveres i følgende størrelser:

 1. X-small - til hunde der vejer 2,5 til 7 kg - indeholder 48 stk.
 2. Small - til hunde der vejer 7 til 12 kg - indeholder 24 stk.
 3. Medium - til hunde der vejer 12 til 18 kg - indeholder 12 stk.

ANBEFALES: 1 korrekt størrelse godbid per dag.

Tip til separationsangst:

 1. X-small - til hunde der vejer 2 til 7 kg
 2. Small - til hunde der vejer 7 til 12 kg
 3. Medium - til hunde der vejer 12 til 18 kg

ANBEFALES: 1 korrekt størrelse godbid per dag.

Tip til separationsangst:

Dette er en stor snack til hunde med separationsangst, da de ofte holder i lang tid, og holder din hund fokuseret på godbidden i stedet for at savne dig, mens du er væk. For de bedste resultater, giv ham denne snack, når du forlader ham alene. På denne måde vil han knytte det at være alene med noget positivt.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Anette
Anmeldelse:
Gode guffer ifølge min hund.
 Anmeldt af Chris Pedersen
Anmeldelse:
Virkelig velsmagende godbidder i følge min hund, en blanding mellem Labrador & Kleiner münsterländer. Holder lidt længere end sædvanlige godbidder der normalt bare køres ind på samlebåndet, disse skal der tygges lidt i, før de opløses og spises.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Whimzees Tandbørste Hundesnack - til hunde under 18kg ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Whimzees Tandbørste Hundesnack - til hunde under 18kg

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: