Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Wahl afstandskamme i rustfrit stål til Moser Max45 | Max50, Oster m.fl - 8 stk

Varenummer: GP 1247 7440
GP 1247 7440 <h2>Kompatibel med forskellige trimmere - Se dem i teksten – Leveres i boks!</h2> <p>Dette sæt afstandskamme i rustfrit stål er fra det velkendte mærke Wahl. Det er et must have tilbehør til trim og pleje af pelsen på din kat og hund, uanset pelstype, hvis du vil have det bedste resultat, med mulighed for at trimme pelsen i forskellige længder forskellige steder på kroppen.  </p> <p>Teknologien der er anvendt til at designe disse kamme, tillader dem at glide hurtigt og effektivt gennem pelsen i hele trimme processen, og efterlader en vidunderlig glat finish uden spor mærker. Hver af disse kamme har glatte spidser, der ikke niver i hud og pels, og er farvekodede, så du nemt kan se forskel på længderne.</p> <p>Afstandskammene i rustfri stål er bedre end kammene i plastik, fordi de holder deres figurer bedre, og også glider lettere gennem pelsen . Udskiftning af plastik kan blive dyrt, og du kan undgå denne udgift ved at bruge dette rustfrie stål sæt, som heller ikke bliver varme under brug, og gør du får mindre behov for brug af saks.</p> <ul> <li>Lavet af top kvalitet holdbart rustfrit stål</li> <li>Snap-on funktion</li> <li>Lette at bruge</li> <li>4-sidet sikkerheds fit</li> <li>Falder ikke af under trimning – undgå fejl</li> <li>Praktisk opbevaringsetui</li> <li>Glider let - bedre end plastik afstandskamme</li> <li>Anbefales til brug med skær 10, 15, 30 og lignende skær op til 3 mm, som trimmer tæt</li> <li>1 farvekode for hver længde</li> </ul> <p>Sættet har følgende kam længder: 3 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, 16 mm, 19 mm, 22 mm og 25 mm.</p> <p><strong>Bemærk! Afstandskamme passer kun på finere skær som Oster skær 30, 15 og 10 samt alle skær på 1 og 3 mm, der følger med som standard på Moser maskiner. Passer ikke på grovere skær som Oster skær 3, 4, 5 og 7. </strong></p> <h3>Afstandskammene er kompatible med følgende trimmere:</h3> <ul> <li>Wahl KM2</li> <li>Wahl Storm</li> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/klippemaskine-til-hunde-fra-oster-golden-a5-2-speed.html">Oster Golden A5</a>*<br /></strong></li> <li><strong><a title="Oster A6 trimmer" href="https://www.petdreams.dk/oster-a6-comfort-hundetrimmer-230v.html" target="_self">Oster A6</a> *</strong></li> <li>Andis AGC</li> <li>Andis AGCS2</li> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/professionel-tradlos-hundeklipper-andis-agr-super-40w.html">Andis AGR +</a>*</strong></li> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/moser-max45-hundeklipper-45w-pro-i-topkvalitet.html">Moser Max45</a>*</strong></li> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/moser-max-50-kraftfuld-trimmer.html">Moser Max50</a>*</strong></li> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/tradlos-hundetrimmer.html">Oster Pro3000i</a> *<br /></strong></li> <li>Wahl Competition Series</li> <li>ULTIMATE Competition Series</li> </ul> <p><strong>* PetDreams.dk lagerfører disse trimmere </strong></p> Wahl

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 355,-
Wahl

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kompatibel med forskellige trimmere - Se dem i teksten – Leveres i boks!

Dette sæt afstandskamme i rustfrit stål er fra det velkendte mærke Wahl. Det er et must have tilbehør til trim og pleje af pelsen på din kat og hund, uanset pelstype, hvis du vil have det bedste resultat, med mulighed for at trimme pelsen i forskellige længder forskellige steder på kroppen.  

Teknologien der er anvendt til at designe disse kamme, tillader dem at glide hurtigt og effektivt gennem pelsen i hele trimme processen, og efterlader en vidunderlig glat finish uden spor mærker. Hver af disse kamme har glatte spidser, der ikke niver i hud og pels, og er farvekodede, så du nemt kan se forskel på længderne.

Afstandskammene i rustfri stål er bedre end kammene i plastik, fordi de holder deres figurer bedre, og også glider lettere gennem pelsen . Udskiftning af plastik kan blive dyrt, og du kan undgå denne udgift ved at bruge dette rustfrie stål sæt, som heller ikke bliver varme under brug, og gør du får mindre behov for brug af saks.

 • Lavet af top kvalitet holdbart rustfrit stål
 • Snap-on funktion
 • Lette at bruge
 • 4-sidet sikkerheds fit
 • Falder ikke af under trimning – undgå fejl
 • Praktisk opbevaringsetui
 • Glider let - bedre end plastik afstandskamme
 • Anbefales til brug med skær 10, 15, 30 og lignende skær op til 3 mm, som trimmer tæt
 • 1 farvekode for hver længde

Sættet har følgende kam længder: 3 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, 16 mm, 19 mm, 22 mm og 25 mm.

Bemærk! Afstandskamme passer kun på finere skær som Oster skær 30, 15 og 10 samt alle skær på 1 og 3 mm, der følger med som standard på Moser maskiner. Passer ikke på grovere skær som Oster skær 3, 4, 5 og 7. 

Afstandskammene er kompatible med følgende trimmere:

* PetDreams.dk lagerfører disse trimmere

Anmeldelser

Anmeldelser (12)

 Anmeldt af Julie
Anmeldelse:
Gode afstandskamme og god spredning i længden.
De kører fint gennem pelsen. Har dog et par gange oplevet, at de har sat sig fast i pelsen ude i kammens sider, selv om min hund er filterfri.
 Anmeldt af Annelise
Anmeldelse:
Jeg har indtil nu klippet begge vores Coton de Tulear med en MOSER Rex 15W og med plastik afstandskamp.

Så så jeg jeres tilbud og købte en MOSER Max45. Jeg tænkte, at den måtte være stærkere og nu var den billig.

Så skulle jeg også have en pakke med afstandskamme til kr. 347 oveni, fandt jeg ud af ;-)

Og nu kommer min anmeldelse så ...
Jeg har samme dårlig erfaring, som disse to - kan sige akkurat det samme:

"Jeg kan egentlig ikke give den nogle stjerner, da jeg slet ikke kan bruge afstandskammene. Jeg kan slet ikke få dem til at glide gennem pelsen. De sætter sig fast. Jeg overvejer at købe nogle andre skær, men det er nu ærgeligt når jeg nu har købt afstandskammene.

Jeg har 2 pudler og 1 bichon havanais. Jeg kunne ikke få afstandstykkerne til at køre gennem pelsen på dem. De satte sig ubønhørigt fast."

Jeg tror, at det er forskellen på pelsen, der gør det. Vores 2 Cotoner har en kraftig pels, men de enkelte hår er meget meget fine/tynde, så når de er vasket og friseret igennem og klar til klipning, så er deres pels faktisk helt "fluffy". Derfor sætter disse stål afstandskamme sig fast i deres pels. Ærgerligt, fordi jeg har givet mange penge ud til noget, som jeg troede skulle blive godt, men jeg måtte gå tilbage til min MOSER Rex, som begge hunde så blev klippet med endnu engang. Tror aldrig jeg kommer til at bruge det nye grej.
 Anmeldt af Helle
Anmeldelse:
Fine skær, kan godt komme gennem let filtret pels
 Anmeldt af Henriette
Anmeldelse:
Virker perfekt selv i en Cockers tætte pels.
 Anmeldt af Conny
Anmeldelse:
Jeg kan egentlig ikke give den nogle stjerner, da jeg slet ikke kan bruge afstandskammene. Jeg kan slet ikke få dem til at glide gennem pelsen. De sætter sig fast. Jeg overvejer at købe nogle andre skær, men det er nu ærgeligt når jeg nu har købt afstandskammene.

Svar:

Hej Conny, tak for anmeldelsen. Jeg kunne godt lige tænke mig at snakke med dig, så du er velkommen til at kontakte mig. Det er ikke normalt kammene sætter sig fast, specielt ikke kammene i stål, men der kan være vanskeligheder med enkelte typer af pelse, hvor det er mest effektivt at bruge et skær direkte. Når man klipper hund med trimmer, vil det ind imellem være lidt et kompromis i forhold til at klippe med saks. Jeg kan se i en anden anmeldelse du har lavet, at det er en Shih Tzu du klipper. Her er det klart bedst at bruge et skær som Oster skær 4 direkte på kroppen, Shih Tzu kan være vanskelige at trimme, men det er det vi har bedst erfaring med, og det er også det skær vi bruger i denne video, hvor vi netop viser en Shih Tzu:

https://www.youtube.com/watch?v=98vocPyF6YU

Oster skær 4 kan du finde her: https://www.petdreams.dk/oster-skaer-4-9-5-mm-til-moser-oster-andis.html

Ellers ring til mig på 50262020, hverdage mellem 11-19, så finder vi en løsning.

Mvh
Kristian, PetDreams.dk
 Anmeldt af Nancy
Anmeldelse:
Har lige købt disse afstandskamme og syntes de er rigtig gode. Jeg bruger dem på skær 10 på min Oster A6 til min lille Malteser. Havde jeg haft dem, da jeg købte klippemaskinen, kunne jeg have sparet at købe ekstra skær til den, men kunne nøjes med skær 10 og så disse fantastiske afstandskamme. Læste anmeldelserne herinde, inden jeg købte dem og så at flere gerne ville have haft at der var låg på æsken, de leveres i, så da jeg modtog mine, passede jeg på da jeg åbnede emballagen, som jeg efterfølgende klippede til, så nu har jeg låg på, blot et godt råd ;-) Vil klart anbefale disse afstandskamme.
 Anmeldt af Gitte
Anmeldelse:
Jeg har 2 pudler og 1 bichon havanais. Jeg kunne ikke få afstandstykkerne til at køre gennem pelsen på dem. De satte sig ubønhørigt fast.

Svar:

Hej Gitte

Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om dit problem. Det er måske ikke det rigtige skær du har på under afstandskammene, vi plejer ikke have problemer med disse skær i stål sidder fast. Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 50262020 eller e-mail [email protected], så skal jeg se om jeg kan hjælpe.

Mvh
Kristian, PetDreams.dk
 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Godt produkt. Er lette at bruge på klipperen, mangler et låg til æsken. Ingen klage .
 Anmeldt af Lene
Anmeldelse:
Rigtig godt produkt til prisen. Kammene er nemme at montere på klipperen og de sidder godt fast - selv under klipning af en stor langhåret hund med filter i pelsen. Stor tilfredshed. Også ros til Petdreams: Bestilling én dag og levering den næste. Ingen dikkedarer, bare hurtig service :-)
 Anmeldt af Kirsten
Anmeldelse:
Har lige modtaget afstandskammene, og hold da op hvor er de skønne, de er så nemme at klippe med og det bliver så pænt, så dem kan jeg meget varmt anbefale.
 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Nemt at bruge og god kvalitet. Mangler dog et låg til æsken
 Anmeldt af Kalle
Anmeldelse:
Har tidligere haft kamme i plastik, disse i stål glider bedre gennem pelsen.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Wahl afstandskamme i rustfrit stål til Moser Max45 | Max50, Oster m.fl - 8 stk ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Wahl afstandskamme i rustfrit stål til Moser Max45 | Max50, Oster m.fl - 8 stk

7 Vare(r)

per side
 • Fra lone at 10/07/2014 12.26
  • hej passer Wahl afstandskamme sættet til den skær der følger med moser max50 mvh lone

  • Hej Lone

    

   Tak for din mail. Ja, afstandskammene passer fint på det skær der følger med  Moser Max50.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Linda at 08/10/2014 17.07
  • Hej disse afstandskamme skal de ovenpå de almindelig skær man bruger til at klippe hunden med, eller skal de bruges alene. Vh Linda

  • Hej Linda

    

   Tak for din mail. De skal oven på skæret, så skæret løftes til den højde du vil trimme pelsen i.

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra jens at 02/03/2015 19.43
  • Passer de rustfrie afstandskamme til en oster pro ultra trådløs?

  • Hej Jens

    

   Ja, det gør de.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Susanne at 19/07/2015 15.48
  • Hej Passer kammene på en Oster A6 comfort med skær 50?

  • Hej Susanne

    

   Tak for din mail. De vil ihvertfald passe med lignende skær som 10, 15 og 30, og passer normalt på denne skærtype. Jeg tør ikke helt svare på, om skær 50 bliver for tynd til at afstandskammene kan sidde ordentligt på, men fungerer det ikke optimalt, er du velkommen til at returnere dem. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Pia at 17/11/2015 19.55
  • Passer wahl afstandskamme til Moser Arco ? mvh Pia

  • Hej Pia

    

   Tak for din mail. Dette sæt afstandskamme gør ikke, der skal du bruge dette sæt i stedet:

    

   https://www.petdreams.dk/afstandskamme-rustfrit-staal.html

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Mille at 14/02/2016 22.33
  • Hej Jeg vil gerne høre, om afstandskammene passer til en Andis AGC2 med et skær 10? Bedste hilsner, Mille

  • Hej Mille

    

   Tak for din mail. Ja, det gør de. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Sabrina at 24/10/2016 18.06
  • Hej. Passer de til: moser max45?

  • Hej Sabrina

    

   Ja, de passer på Moser Max45 med det skær der følger med, samt blandt andre Oster skær 10, 15 og 30, skær som også passer på Moser Max45. Passer selvfølgelig også på de tilsvarende skær fra Moser, så med mindre du sætter grovere skær på maskinen som f.eks Oster skær 4 og 5, passer de fint. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: