Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Varm pude i fåreskind til katte mod bl.a gigt 45x45 cm.

Varenummer: TX2851u-2
TX2851u-2 <p><strong>Ægte fåreskindspude til kat</strong> med skumgummifyld, som er ren luksus. Meget blød, naturlig, og har derudover nogle gode egenskaber mod gigt og slidgigt, hvis din kat skulle lide af det, da puden er med til at udligne temperaturen i kroppen.<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /></p> <p>Måler 45x45 cm.</p> <p>Se flere <strong><a title="kattesenge" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kurve-og-senge.html">senge til katte</a></strong>.</p> Trixie Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 309,-
Trixie

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Ægte fåreskindspude til kat med skumgummifyld, som er ren luksus. Meget blød, naturlig, og har derudover nogle gode egenskaber mod gigt og slidgigt, hvis din kat skulle lide af det, da puden er med til at udligne temperaturen i kroppen.Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

Måler 45x45 cm.

Se flere senge til katte.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Tina
Anmeldelse:
Er straks blevet kattens ynglings-ligge-sted.
 Anmeldt af Henriette
Anmeldelse:
Puden var rigtig fin da jeg modtog den og den levede op til billedet. Men den kan IKKE vaskes. Jeg vaskede min fordi den bruges af min hundehvalp som ind i mellem har nogle små uheld. Og derefter blev puden klumpet indeni og skindet blev også lidt klumpet, selvom den blev vasket på 30 grader og med få omdrejninger.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Varm pude i fåreskind til katte mod bl.a gigt 45x45 cm. ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Varm pude i fåreskind til katte mod bl.a gigt 45x45 cm.

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video