Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Vandskål / foderskål til Gulliver transportkasser m.fl

Varenummer: TX3987 32
TX3987 32 <h2>Vandskål og Foderskål Til Gulliver Transportkasser og Andre Med Gitter</h2> <p>Denne vandskål passer på gitteret af <strong><a href="//www.petdreams.dk/catalogsearch/result/?q=gulliver&x=12&y=10" target="_blank">Gullivers transportkasser</a></strong> og alle andre transportkasser som har gitter i lågen. Passer også på vores Skudo transportkasser.</p> <p>På Gullivers transportkasser følger der normalt en skål med ved bestilling, men skal du have plads til både vand og foder, kan det være relevant med en ekstra, eller hvis du bestiller en <a href="//www.petdreams.dk/catalogsearch/result/?q=skudo&x=11&y=12" target="_blank"><strong>Skudo transportkasse</strong></a> eller andre, hvor der ikke følger skål med.</p> <p>Skålen leveres i hvid, og måler 16 x 10 x 6 cm (bredde x dybde x højde). </p> <p><strong>Bemærk! Du køber KUN skålen her, ikke buret. </strong></p> Stefanplast

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 99,-
Stefanplast

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Vandskål og Foderskål Til Gulliver Transportkasser og Andre Med Gitter

Denne vandskål passer på gitteret af Gullivers transportkasser og alle andre transportkasser som har gitter i lågen. Passer også på vores Skudo transportkasser.

På Gullivers transportkasser følger der normalt en skål med ved bestilling, men skal du have plads til både vand og foder, kan det være relevant med en ekstra, eller hvis du bestiller en Skudo transportkasse eller andre, hvor der ikke følger skål med.

Skålen leveres i hvid, og måler 16 x 10 x 6 cm (bredde x dybde x højde). 

Bemærk! Du køber KUN skålen her, ikke buret. 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Vandskål / foderskål til Gulliver transportkasser m.fl ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Vandskål / foderskål til Gulliver transportkasser m.fl

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video