Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Udfordrende gulv-til-loft klatretræ

Varenummer: uuu 3
uuu 3 <p><span style="color: #000000;">Lækkert <strong>gulv-til-loft klatretræ</strong> med masser af udfordringer til katten med gode lange søjler, hvor katten kan strække sig og trimme sine kløer. Det indeholder 2 rør, trappe, hule og masser af platforme. Dette klatremiljø kan spændes fast i loftet, så det står fast og sikkert, og er derfor velegnet <strong>til store tunge katte som norsk skovkat og maine coon</strong>. </span></p><p>Målene er 55 x 55 x 240-260 cm. (Længde x bredde x højde), og leveres kun i den blå farve som på billedet. Med klatretræet medfølger instruktion og værktøj til at samle.</p><p>Se flere <a title="kradsetræer" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kradsetraeer-og-kattemiljoer.html"><strong>kradsetræer</strong></a>.</p> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 1.299,-

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Lækkert gulv-til-loft klatretræ med masser af udfordringer til katten med gode lange søjler, hvor katten kan strække sig og trimme sine kløer. Det indeholder 2 rør, trappe, hule og masser af platforme. Dette klatremiljø kan spændes fast i loftet, så det står fast og sikkert, og er derfor velegnet til store tunge katte som norsk skovkat og maine coon.

Målene er 55 x 55 x 240-260 cm. (Længde x bredde x højde), og leveres kun i den blå farve som på billedet. Med klatretræet medfølger instruktion og værktøj til at samle.

Se flere kradsetræer.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Udfordrende gulv-til-loft klatretræ ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Udfordrende gulv-til-loft klatretræ

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video