Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Tunnel til killinger med knitren 60 cm - 2 farver

Varenummer: Kattetunnel crunch
Kattetunnel crunch <h2>Kattetunnel med Knitrelyde Til Legesyge Katte & Killinger</h2> <p>Sød <strong>kattetunnel </strong>i plys som giver din kat eller killinger optimal legefornøjelse. Tunnellen gør din kat ekstra opmærksom, da der er indsyet knitrefolie i stoffet, som motiverer din kat til at være opmærksom og til leg. Der er et stykke træ i begge ender for at stive dem af og en påsyet pote på midten.</p> <p>Se flere <a title="Legetøj til katte" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/legetoj.html">legetøj til katte</a>.</p> Trixie

På lager 

kr. 149,-

* Skal udfyldes

Trixie

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kattetunnel med Knitrelyde Til Legesyge Katte & Killinger

Sød kattetunnel i plys som giver din kat eller killinger optimal legefornøjelse. Tunnellen gør din kat ekstra opmærksom, da der er indsyet knitrefolie i stoffet, som motiverer din kat til at være opmærksom og til leg. Der er et stykke træ i begge ender for at stive dem af og en påsyet pote på midten.

Se flere legetøj til katte.

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Sollenbum
Anmeldelse:
Selvom min kat er af lidt ældre årgang, så synes den, at det er mægtig sjovt at lege i tunnelen - især hvis man bruger en fjer-drillepind derinde. Det er virkelig rart, at den kan klappes sammen, når den ikke er i brug og i modsætning til andre produkter, så er farven dejlig diskret.
 Anmeldt af anne
Anmeldelse:
rimeligere enn i butikkene her i norge, fikk varen i løpet av få dager og var akkurat som forventet! helt klart at det frister å handle mere her visst det er noe jeg trenger.
 Anmeldt af Heidi
Anmeldelse:
Et super sjovt legetøj til killinger. Jeg har tit plejekillinger og det er hver gang et stort hit når jeg giver dem tunnlen at lege med. De burger den mange gange om dagen og hver eneste dag :)
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Tunnel til killinger med knitren 60 cm - 2 farver ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Tunnel til killinger med knitren 60 cm - 2 farver

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: