Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trolley Elegance i sort til transport af katte

Varenummer: TX2881-2
TX2881-2 <h2><strong><strong>Praktisk trolley med komfort til din hund - Trixie Trolley Elegance</strong></strong></h2> <p>Trolley Elegance T-bag <strong>til katte og små hunde </strong>fremstillet af slidstærkt nylon og er optimal til <strong>transport af katte</strong> eller små hunderacer. Den kan åbnes både i toppen og foran. Der er et ekstra rum i tasken til evt. en drikkeflaske, godbidder eller lign.</p> <p>Tasken er med håndtag, og har en udtagelig polstret bundplade, som er vaskbar på op til 30 grader. Du kan også bruge den til transport af katten eller hunden i fly, men kontakt rejseselskabet først, og hør om de godkender målene.<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" height="70" width="112" /></p> <p><strong>Måler 44 x 30 x 40 cm, og kan bære hunde op til 10 kg. Tasken alene vejer 3.05 kg. </strong></p> <p>Se flere <a title="kattetransport" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/transport.html"><strong>transportkasser</strong></a> og udstyr til rejse med din kat.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 651,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Praktisk trolley med komfort til din hund - Trixie Trolley Elegance

Trolley Elegance T-bag til katte og små hunde fremstillet af slidstærkt nylon og er optimal til transport af katte eller små hunderacer. Den kan åbnes både i toppen og foran. Der er et ekstra rum i tasken til evt. en drikkeflaske, godbidder eller lign.

Tasken er med håndtag, og har en udtagelig polstret bundplade, som er vaskbar på op til 30 grader. Du kan også bruge den til transport af katten eller hunden i fly, men kontakt rejseselskabet først, og hør om de godkender målene.Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

Måler 44 x 30 x 40 cm, og kan bære hunde op til 10 kg. Tasken alene vejer 3.05 kg.

Se flere transportkasser og udstyr til rejse med din kat.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Birgit Nielsen
Anmeldelse:
Jeg kan ikke sige nok hvor glad jeg er for denne taske. Jeg tager normalt min kat i bilen til dyrlægen, men sidste gang min mand skulle bruge bilen på samme tid, så skulle jeg transportere katten 1.5 km... hun er meget forkælet og vant til at få det på hendes måde :-) så jeg troede at jeg skulle lytte til hendes klager hele vejen, MEN jeg fik en overaskelse. Hun klagede ikke, hun er en stor kat (9 kg), følte sig tryg i tasken, fordi der ikke var så meget plads, så hun ikke lå og rutsjede frem og tilbage. En anden ting jeg kunne lide, er at der er en krog til at spænde i halsbåndet inde i tasken som ekstra beskyttelse.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trolley Elegance i sort til transport af katte ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trolley Elegance i sort til transport af katte

3 Vare(r)

per side
 • Fra Kira at 07/07/2015 00.08
  • Hej. Er der nogen forskel på denne katte taske og den til hunde?

  • Hej Kira

    

   Tak for din mail. Nej, der er ikke forskel på dem, det er bare en beskrivelse af produktet til hver kategori, en til hunde og en til katte :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Pia at 02/03/2017 20.26
  • Hvor affjedret er hjulene? Hvis der er brosten eller humpler på gaden vil det så påvirke i større grad, for jeg kunne tænke mig det ville gøre min kat meget nervøs, - da hun er vant til at blive båret.

  • Hej Pia

    

   Tak for din mail. Der er ikke affjedring på hjulene, men de er af gummi, så det hjælper en del på det. Tror ikke umiddelbart der findes trolleys der har affjedring indbygget i hjulene. 

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra sarah nynne holm at 13/03/2019 09.19
  • Kan tasken tages af stativet og bæres i hånden? Er der i givet fald en skulderrem, så man også kan bære, som en skuldertaske?

  • Hej Sarah.

    

   Tasken kan ikke pilles af stativet, men håndtaget kan slås helt ned og lynes inde. Tasken kan så bæres i bærestroppen på toppen af tasken. Der er desværre ingen skulderrem.

    

   med venlig hilsen

   Mads, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video