Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Pin It

Trixie Trolley Elegance i sort til transport af små hunde

Varenummer: TX2881
TX2881 <h2><strong><img style="float: right; border: 0;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Trixie - katte- og hundeartikler hos PetDreams.dk" width="112" height="70" />Praktisk trolley med komfort til din hund</strong></h2> <p><strong>Trolley</strong> Elegance T-bag fra Trixie til små hunde og katte fremstillet af slidstærkt nylon og er optimal til transport af katte eller små hunderacer.</p> <p>Tasken kan åbnes både i toppen og foran, og der er et ekstra rum i tasken til evt. en drikkeflaske, godbidder eller lign. derudover er der håndtag, og har en udtagelig polstret bundplade, som er vaskbar på op til 30 grader. Er alletiders til flyrejser med hunden som håndbagage, men forhør dig inden hos flyselskabet om de accepterer størrelsen af tasken.</p> <p><strong>Måler 44 x 30 x 40 cm, og kan bære hunde op til 10 kg. Tasken alene vejer 3.05 kg. </strong></p> <p>Se flere <strong><a title="transportkasser" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport/transporttasker-og-kasser.html">transportkasser</a></strong>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 619,-
Trixie

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,- PostNord eller fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

E-mærket netbutik Køberbeskyttelse op til 10.000 kr.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Trixie - katte- og hundeartikler hos PetDreams.dkPraktisk trolley med komfort til din hund

Trolley Elegance T-bag fra Trixie til små hunde og katte fremstillet af slidstærkt nylon og er optimal til transport af katte eller små hunderacer.

Tasken kan åbnes både i toppen og foran, og der er et ekstra rum i tasken til evt. en drikkeflaske, godbidder eller lign. derudover er der håndtag, og har en udtagelig polstret bundplade, som er vaskbar på op til 30 grader. Er alletiders til flyrejser med hunden som håndbagage, men forhør dig inden hos flyselskabet om de accepterer størrelsen af tasken.

Måler 44 x 30 x 40 cm, og kan bære hunde op til 10 kg. Tasken alene vejer 3.05 kg.

Se flere transportkasser.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Anja
Anmeldelse:
Jeg har haft tasken i 5 år og den virker stadig helt fint i både lynlåse, hjul, hank/håndtag mv.
Min hund (Bichon Havanais ca. 6,5-7 kg) elsker at være i tasken og jeg har også brugt den til flere hvalpe, hvilket den også har overlevet.
Hjulene larmer ikke særlig meget da de er lidt bløde (jeg havde en anden taske hvor hjulene larmede så meget, jeg ikke kunne bruge den.
Det eneste minus er at håndtaget ikke er langt nok, jeg er 170 cm og skal bukke mig en anelse for ellers hopper tasken tilbage i lodret når man går, hvis der er vægt/hund i.

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie Trolley Elegance i sort til transport af små hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie Trolley Elegance i sort til transport af små hunde

1 Vare(r)

per side
 • Fra Lillian at 02/06/2015 10.42
  • Hej Er der en sele i, så hunden ikke hopper ud?

  • Hej Lillian

    

   Tak for din mail. Ja, der er en sele i trolley'en, hvor hunden kan spændes fast :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video