Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trixie tørret fisk – Snack ansjoser

Varenummer: TX2805
TX2805 <h2>Naturligt Nærende Kattemad Uden Konserveringsmidler</h2> <p>Trixie <strong>Tørrede Fisk Ansjoser</strong> en snack med protein i høj kvalitet. Disse godbidder er meget sunde og velsmagende, og din kat vil få lyst til flere!</p> <p><img style="float: right;" title="Godbidder til katte fra Trixie" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Trixie kattegodbidder" width="112" height="70" />At vælge den rigtige kattesnack bør være nemt, og enhver katteejer skal vælge noget sundt og samtidig opretholde en passende vægt, for at undgå fedme hos katten. Tørrede ansjoser er et glimrende valg, da de ikke har uønsket fedt. De indeholder også sunde proteiner og Omega.</p> <ul> <li><strong>Sund og fedtfattig</strong></li> <li><strong>Rig på omega 3 og 6 fedtsyrer </strong></li> <li><strong>Godbidderne er 100 % naturligt fremstillede</strong></li> </ul> <p>Fås i en 50 g pose.</p> <h3>Hvorfor Omega 3 og 6 er vigtigt for katte:</h3> <p>For at understøtte din kats hjerte, hud og pels, bør du sikre dig, at du giver ham kattefoder og kattesnacks, der er beriget med Omega 3 og 6. Kronisk betændelse forårsaget af allergi og tilstande som gigt, kan begrænses ved at sikre en regelmæssig indtagelse af disse elementer i din kats kost.</p> <p>Hvis din kat lider af tør skællende hud og mat pels, bemærk, at dette er en indikation af en mangel på Omega 3 og 6 i kosten. Kig efter kattefoder der har fiskeolie formuleret og fremstillet til at give ren og høj kvalitets værdi til din katteven.</p> Trixie Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 12,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Naturligt Nærende Kattemad Uden Konserveringsmidler

Trixie Tørrede Fisk Ansjoser en snack med protein i høj kvalitet. Disse godbidder er meget sunde og velsmagende, og din kat vil få lyst til flere!

Trixie kattegodbidderAt vælge den rigtige kattesnack bør være nemt, og enhver katteejer skal vælge noget sundt og samtidig opretholde en passende vægt, for at undgå fedme hos katten. Tørrede ansjoser er et glimrende valg, da de ikke har uønsket fedt. De indeholder også sunde proteiner og Omega.

  • Sund og fedtfattig
  • Rig på omega 3 og 6 fedtsyrer
  • Godbidderne er 100 % naturligt fremstillede

Fås i en 50 g pose.

Hvorfor Omega 3 og 6 er vigtigt for katte:

For at understøtte din kats hjerte, hud og pels, bør du sikre dig, at du giver ham kattefoder og kattesnacks, der er beriget med Omega 3 og 6. Kronisk betændelse forårsaget af allergi og tilstande som gigt, kan begrænses ved at sikre en regelmæssig indtagelse af disse elementer i din kats kost.

Hvis din kat lider af tør skællende hud og mat pels, bemærk, at dette er en indikation af en mangel på Omega 3 og 6 i kosten. Kig efter kattefoder der har fiskeolie formuleret og fremstillet til at give ren og høj kvalitets værdi til din katteven.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie tørret fisk – Snack ansjoser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie tørret fisk – Snack ansjoser

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video