Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trixie tandplejesæt til hund

Varenummer: TX2561
TX2561 <h2><strong>Tandbørste/pasta Sæt Til Din Hunds Tandpleje Fra Procare</strong></h2> <p>Det består af tandbørste med dobbelt hovede, tandpasta med myntesmag, 1 fingertandbørste og 1 fingermassagebørste.</p> <p><img style="border: 0; float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Trixie - katte- og hundeartikler hos PetDreams.dk" width="112" height="70" />Regelmæssig tandbørstning af hundens tænder sikrer, at der ikke opbygges plak, og at hunden får en god mund og tandhygiejne. Derudover hjælper det også med at holde hundens ånde frisk ved hjælp af mintsmagen.</p> <p>Sættet indeholder børster med forskellige størrelser og funktioner for bedste resultat.</p> <ul> <li><strong>Tandbørsten:</strong> Stort børstehoved til hundens fortænder og lille børstehovede til bagside og gummerne.</li> <li><strong>Børstehovederne</strong>: Tandbørste til følsomme hundes tænder, som gør det muligt at børste blidt på følsomme områder. Børste til massering af gummer.</li> </ul> <p>Husk dog, hvis du observerer hunden har hævet og rødt tandkød, eller hvis du bemærker hunden har pine i tænderne, er det tid til at få ham en tur til dyrlægen, der vil undersøge hunden, og lave en professionel rensning af tænderne, hvis det er nødvendigt. Udover at børste hundens tænder, er den nok mest effektive måde at forebygge plak og tandsten at bruge <strong><a href="//www.petdreams.dk/plaqueoff-sunde-taender-og-tandkob-pa-din-hund.html">Plaqueoff</a></strong>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 59,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Tandbørste/pasta Sæt Til Din Hunds Tandpleje Fra Procare

Det består af tandbørste med dobbelt hovede, tandpasta med myntesmag, 1 fingertandbørste og 1 fingermassagebørste.

Trixie - katte- og hundeartikler hos PetDreams.dkRegelmæssig tandbørstning af hundens tænder sikrer, at der ikke opbygges plak, og at hunden får en god mund og tandhygiejne. Derudover hjælper det også med at holde hundens ånde frisk ved hjælp af mintsmagen.

Sættet indeholder børster med forskellige størrelser og funktioner for bedste resultat.

 • Tandbørsten: Stort børstehoved til hundens fortænder og lille børstehovede til bagside og gummerne.
 • Børstehovederne: Tandbørste til følsomme hundes tænder, som gør det muligt at børste blidt på følsomme områder. Børste til massering af gummer.

Husk dog, hvis du observerer hunden har hævet og rødt tandkød, eller hvis du bemærker hunden har pine i tænderne, er det tid til at få ham en tur til dyrlægen, der vil undersøge hunden, og lave en professionel rensning af tænderne, hvis det er nødvendigt. Udover at børste hundens tænder, er den nok mest effektive måde at forebygge plak og tandsten at bruge Plaqueoff.

Anmeldelser

Anmeldelser (12)

 Anmeldt af Annelise
Anmeldelse:
Kan kun bruge den lille tandbørste til min Shih Tzu.
Tandpastaen er hun helt vild med.
 Anmeldt af Hanne
Anmeldelse:
Fint sæt, men kommer dog kun til at bruge den lille børste og tandpastaen, som er faldet i god smag hos min hund.
 Anmeldt af Henrik
Anmeldelse:
Vi bruger kun den lille tandbørste og vores Chihuahua er glad for at børste hendes tænder nu. Hun elsker tandpasta med myntesmag.
 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Et okay sæt. Mangler bare det står på dansk hvad der er til hvad.
 Anmeldt af Jeanette
Anmeldelse:
Til en gammel dansk-svensk gårdhund er sættet perfekt, da der kun er brug for en lille tandbørste. Den får tandpasta på, da den virkelig godt kan lide den og lidt rart skal der være, når man nu skal have børstet tænder.
 Anmeldt af Pia
Anmeldelse:
Super godt tand sæt. Det er nemt med de små børster til at sætte på fingeren, og så har pastaen åbenbart en smag for hunde :)
 Anmeldt af Anette
Anmeldelse:
Jeg har kun givet den 4 stjerner ,da vi lige har fået en hund på næsten 6 år og den er ikke så glad ved det endnu, men er sikker på det kommer ;)
 Anmeldt af leon
Anmeldelse:
godt tandbørstesæt til hunden, nem at bruger sættes på en finger der er en med korte børster en med længere børster samt en lang tandbørste med børste i begge ender samt en tube tandpasta, meget prisbillig min hund elsker tandpastaen og jeg elsker min hund
 Anmeldt af Diana
Anmeldelse:
Troede det ville blive svært at børste tænder på min lille hvalp, men tandpastaen smager åbenbart himmelsk, så det går super let.
 Anmeldt af Birgitte fl Petersen
Anmeldelse:
Indtil videre kan jeg kun give det 4 stjerner, da jeg lige er gået i gang med at børste hendes tænder med tandpasta :-). Men det har hjulpet rigtig meget på hendes ånde, kan varmt anbefale alle at købe det og komme igang med at børste tænder på deres hund/kat ..
 Anmeldt af Jette
Anmeldelse:
En super pakke til en super pris. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos petdreams. Super service og hurtig levering.
 Anmeldt af Henriette Ressel
Anmeldelse:
rigtig godt, min lille chi pige er blevet rigtig god til det, og hun eeelsker bare tandpastaen :)
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie tandplejesæt til hund ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie tandplejesæt til hund

1 Vare(r)

per side
 • Fra Patricia at 14/12/2014 14.18
  • Er tandbørsten for stor til en Papillon?

  • Hej Patricia

    

   Tak for din mail. Ja, den vil være i overkanten til en Papillon. Vi har tandbørster til små hunde her, hvis du vælger børsten i small:

    

   https://www.petdreams.dk/tandborste-tandpasta-hunde-hvalpe.html

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer:

Petosan kit med tandbørste og tandpasta

Petosan kit med tandbørste og tandpasta

3 anmeldelse(r)
kr. 178,-