Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trixie Soft Clicker kliktræner

Varenummer: TX2298
TX2298 <h2><strong>Trixie Soft Clicker til hundetræning</strong></h2> <p>Tiden hvor ord bliver brugt til at træne hunden, er ved at være borte, eller ihvertfald fået baghjul af kliktræning. Det er effektivt og mildt mod hunden. </p> <p>Man sender lyden, når hunden gør noget godt, så den hver gang lyden bliver hørt, er klar over, at opførselen har været korrekt. Det er naturligt for en hund at reagere på lyde i naturen, og derfor er det også mere effektivt end blot ord. Det giver kort sagt hunden beskeden "Dygtig hund!"</p> <ul> <li>Med Klik-knap</li> <li>Specielt velegnet til hvalpe og følsomme dyr på grund af den bløde klik-lyd</li> <li>Konskvent klik-lyd</li> <li>Effektiv træning på grund af det specielle lydsignal</li> <li>Velegnet til hunde, katte, kaniner og fugle</li> <li>Handy snor til håndledet</li> <li>Let at frigøre fra snoren</li> <li>Inkl. pjece med tips og tricks til træningen (engelsk)</li> </ul> <p>Se hele vores udvalg i <strong><strong><a href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/hundetraening.html">hundetræning produkter.</a></strong></strong></p> <p><strong><strong><br /></strong></strong></p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 33,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Trixie Soft Clicker til hundetræning

Tiden hvor ord bliver brugt til at træne hunden, er ved at være borte, eller ihvertfald fået baghjul af kliktræning. Det er effektivt og mildt mod hunden. 

Man sender lyden, når hunden gør noget godt, så den hver gang lyden bliver hørt, er klar over, at opførselen har været korrekt. Det er naturligt for en hund at reagere på lyde i naturen, og derfor er det også mere effektivt end blot ord. Det giver kort sagt hunden beskeden "Dygtig hund!"

  • Med Klik-knap
  • Specielt velegnet til hvalpe og følsomme dyr på grund af den bløde klik-lyd
  • Konskvent klik-lyd
  • Effektiv træning på grund af det specielle lydsignal
  • Velegnet til hunde, katte, kaniner og fugle
  • Handy snor til håndledet
  • Let at frigøre fra snoren
  • Inkl. pjece med tips og tricks til træningen (engelsk)

Se hele vores udvalg i hundetræning produkter.


Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie Soft Clicker kliktræner ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie Soft Clicker kliktræner

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video