Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trixie sele med snor til kaniner og marsvin

Varenummer: TX6150
TX6150 <h2>Motioner Dit Lille Kæledyr Sikkert Og Komfortabelt<em> </em></h2> <p>Trixie sele med snor til kaniner og marsvin giver dit lille kæledyr frihed til at udforske verden udenfor dens lille hus. At gå ture med din kanin og marsvin med denne sele og snor vil sørge for, at den ikke falder ned i nogen huller.</p> <p>Små kæledyr nyder, at tilbringe tid sammen med deres ejere, lige så meget som andre kæledyr. Brug af denne Trixie sele med snor vil bidrage til at styrke båndet du har med din kanin og marsvin, give motion og frisk luft.</p> <ul> <li><img style="float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="" width="112" height="70" />Lavet af slidstærkt nylon</li> <li>Fuldt justerbar</li> <li>Metalstift spænder</li> <li>Ideel til kaniner og marsvin</li> </ul> <p> Trixie sele med snor til kaniner og marsvin fås i forskellige farver. Snoren måler 1,30 m og selen måler 8 mm og en justerbar 25-44 cm.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 27,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Motioner Dit Lille Kæledyr Sikkert Og Komfortabelt

Trixie sele med snor til kaniner og marsvin giver dit lille kæledyr frihed til at udforske verden udenfor dens lille hus. At gå ture med din kanin og marsvin med denne sele og snor vil sørge for, at den ikke falder ned i nogen huller.

Små kæledyr nyder, at tilbringe tid sammen med deres ejere, lige så meget som andre kæledyr. Brug af denne Trixie sele med snor vil bidrage til at styrke båndet du har med din kanin og marsvin, give motion og frisk luft.

  • Lavet af slidstærkt nylon
  • Fuldt justerbar
  • Metalstift spænder
  • Ideel til kaniner og marsvin

 Trixie sele med snor til kaniner og marsvin fås i forskellige farver. Snoren måler 1,30 m og selen måler 8 mm og en justerbar 25-44 cm.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie sele med snor til kaniner og marsvin ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie sele med snor til kaniner og marsvin

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video