Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trixie Premio Laksepaté – Lækker Kattesnack

Varenummer: TX42715
TX42715 <h2>Yummy Kattesnack Med Taurin, Et Vigtigt Næringsstof For Kattes Sundhed!</h2> <p>Trixie Premio Laksepaté er en sund snack til katte med lakserester og kød. Den indeholder taurin, en væsentlig ting for kattesundhed.</p> <ul> <li>35% fiskeindhold</li> <li>Har ingen tilsat sukker</li> <li>Stor belønningseffekt (i tilfælde af, at du træner din kat, hvilket giver ham en Yummi snack for god opførsel)</li> <li>Ideel til at skjule tabletter eller medicin til katten</li> <li>Nem at opbevare, holder sig friskt i længere perioder<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /></li> </ul> <p>Indeholder 75 g.</p> <h3>Hvad er Taurin, og hvorfor har katte brug for det i deres kost?</h3> <p>Taurin er en essentiel aminosyre. Katte har brug for taurin, hvor langvarige mangler af det, kan have skadelig effekt som nedsat fertilitet, blindhed og hjertesvigt. Katte kan ikke få taurin fra andre aminosyrer, og de skal have det i deres almindelige kost.</p> <p>Taurin udfører også andre vigtige funktioner, som hjælper på fordøjelsen og i optagelsen af fedtstoffer og fedtopløselige vitaminer. Taurin forbedrer hjertets funktion, immunitet, nervesystem, reproduktion og fostervækst.</p> Trixie Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 3-5 dage

Regular Price: kr. 25 ,-

Tilbudspris: kr. 20,75

Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yummy Kattesnack Med Taurin, Et Vigtigt Næringsstof For Kattes Sundhed!

Trixie Premio Laksepaté er en sund snack til katte med lakserester og kød. Den indeholder taurin, en væsentlig ting for kattesundhed.

  • 35% fiskeindhold
  • Har ingen tilsat sukker
  • Stor belønningseffekt (i tilfælde af, at du træner din kat, hvilket giver ham en Yummi snack for god opførsel)
  • Ideel til at skjule tabletter eller medicin til katten
  • Nem at opbevare, holder sig friskt i længere perioderStort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

Indeholder 75 g.

Hvad er Taurin, og hvorfor har katte brug for det i deres kost?

Taurin er en essentiel aminosyre. Katte har brug for taurin, hvor langvarige mangler af det, kan have skadelig effekt som nedsat fertilitet, blindhed og hjertesvigt. Katte kan ikke få taurin fra andre aminosyrer, og de skal have det i deres almindelige kost.

Taurin udfører også andre vigtige funktioner, som hjælper på fordøjelsen og i optagelsen af fedtstoffer og fedtopløselige vitaminer. Taurin forbedrer hjertets funktion, immunitet, nervesystem, reproduktion og fostervækst.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Stephanie
Anmeldelse:
Min kat elsker det her som en lille godbid engang i mellem. Han bliver helt vild bare det han ser tuben.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie Premio Laksepaté – Lækker Kattesnack ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie Premio Laksepaté – Lækker Kattesnack

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video