Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trixie plys marsvin – slidstærkt legetøj til katte

Varenummer: TX45781
TX45781 <p>Lille slidstrkt stykke Marsvin kattelegetj i plys, som kan vre din firbenede vens lille legekammerat. Mler 8 cm i lngden.<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /></p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 39,-
Trixie

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Lille slidstrkt stykke Marsvin kattelegetj i plys, som kan vre din firbenede vens lille legekammerat. Mler 8 cm i lngden.Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Ane
Anmeldelse:
Jeg har modtaget marsvinet i dag, og indtil videre elsker min kat (en killing) den. Hun kaster rundt med den, og går rundt med den i munden. Kan godt forestille mig at man bliver lidt træt af piveriet efter et stykke tid.
 Anmeldt af Michala
Anmeldelse:
Havde forventet et lille plyds legetøj, men dette er blevet kattens absolutte favorit legetøj. Den er slidstærk som skrevet, og oplever ikke at den mister hverken hår eller farve. Lyden er ganske passende, og ikke for meget - og så kan katten nemt selv få den til at pibe, hvilket nok er grunden til at den bliver ved at blive leget med :)
 Anmeldt af Michael
Anmeldelse:
De sorte "hår" falder godt nok temmelig hurtigt af. Men størrelsen og pibelyden passer ret godt til en mus, så den virker godt som et legetøj til katten. Vær opmærksom på at den som sagt, laver pibelyde når man rører ved den. Det kan måske godt være lidt anstrengende at høre på i længden. Til prisen havde jeg måske nok forventet den var lidt større, men jeg må sige den har været en succes. Min kat er vild med den, og på trods af at den har fået rigtig mange tæsk, så, med undtagelse af de sorte tråde, holder den ret godt indtil videre.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie plys marsvin – slidstærkt legetøj til katte ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie plys marsvin – slidstærkt legetøj til katte

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video