Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trixie Nico kradsetræ

Varenummer: TX44481u
TX44481u <h2>Attraktivt Kradsetræ Til Katte Med Vandafvisende Polstring!</h2> <p><strong>Trixie Nico kradsetræ </strong>er betrukket med blød og dejlig, langhåret plys , der vil give din kat et behageligt sted at hvile og lege, hvor den også, med stor glæde, kan kradse løs.</p> <p>Dette kradsetræ har to farver - beige og brun. En af hulerne er skåret ud i et sødt kattehoved form.</p> <ul> <li>To huler dækket med langt plys</li> <li>En hule med to etager</li> <li><img style="float: right;" title="Kattetræer fra Trixie" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Trixie kradsetræer" width="112" height="70" />Øverste etage overdækket i ekstra tyk naturlig sisal</li> <li>Øvre hule har en komfortabel vaskbar pude ved 30 grader</li> <li>En hule har en sisal overflade</li> <li>Vandafvisende polstring</li> <li>Robust og yderst holdbar</li> <li>Let at rengøre</li> </ul> <p>Dette <strong>søde kradsetræ </strong>er perfekt til katte, der kan lide et gemmested! Der er rig mulighed for katten at få dens behov opfyldt med kradserullen, legetøj og kradsesøjler. Det er samtidig meget praktisk, til de der ikke har så meget plads, men vil have kattens behov dækket. Katte elsker at have godt overblik over rummet, den befinder sig i.</p> <p><strong>Kradsetræet</strong> til den modebevidste, der vil sin kat det bedste!</p> <h4><strong>Trixie Nico træet har et gulvareal med en diameter på 58cm med en højde på 112 cm.</strong></h4> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 999,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Attraktivt Kradsetræ Til Katte Med Vandafvisende Polstring!

Trixie Nico kradsetræ er betrukket med blød og dejlig, langhåret plys , der vil give din kat et behageligt sted at hvile og lege, hvor den også, med stor glæde, kan kradse løs.

Dette kradsetræ har to farver - beige og brun. En af hulerne er skåret ud i et sødt kattehoved form.

 • To huler dækket med langt plys
 • En hule med to etager
 • Trixie kradsetræerØverste etage overdækket i ekstra tyk naturlig sisal
 • Øvre hule har en komfortabel vaskbar pude ved 30 grader
 • En hule har en sisal overflade
 • Vandafvisende polstring
 • Robust og yderst holdbar
 • Let at rengøre

Dette søde kradsetræ er perfekt til katte, der kan lide et gemmested! Der er rig mulighed for katten at få dens behov opfyldt med kradserullen, legetøj og kradsesøjler. Det er samtidig meget praktisk, til de der ikke har så meget plads, men vil have kattens behov dækket. Katte elsker at have godt overblik over rummet, den befinder sig i.

Kradsetræet til den modebevidste, der vil sin kat det bedste!

Trixie Nico træet har et gulvareal med en diameter på 58cm med en højde på 112 cm.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie Nico kradsetræ ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie Nico kradsetræ

1 Vare(r)

per side
 • Fra Dann at 18/02/2015 19.14
  • Vedr. Trixie Nico kradsetræ. Er dette kradsetræ til/egnet voksne store katte ?.

  • Hej Dann

    

   Tak for din mail. Det øverste level på Trixie Nico er stor nok til store voksne katte. De 2 første måler omkring 25 cm i diameter, så de pladser er mest velegnet til mindre katte og killinger. Det er et kradsetræ der er perfekt til f.eks en voksen kat med voksende killinger. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video