Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trixie Nappy Tisseunderlag til transportkasser

Varenummer: Tisseunderlag-NAPPY
Tisseunderlag-NAPPY <h2>Vær Klar Når Uheld Sker Under Rejser Med Hunde Eller Katte</h2> <p>Trixie "Nappy" underlag består af en enormt absorberede kerne lavet af fiber og naturlig cellulose. Det diamant formede mønster sørger for at væsken fordeles jævnt, og styrker kernen. Laget i plastik i bunden er vandtæt, og den forseglede kant sørger for væsken ikke lækker.</p> <ul> <li><img style="float: right;" title="Trixie Hundetilbehør" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-petdreams.png" alt="Trixie rejseudstyr til hunde" width="115" height="73" />Enormt absorberende tisseunderlag</li> <li>Med vandtæt lag i plastik i bunden</li> <li>Forseglet kant sørger for væske ikke lækker</li> <li>Hunde hund og kat "stueren" på rejsen</li> </ul> <div>Dette produkt er et "must" hvis <strong>du skal ud at rejse med din hund/hvalp eller killing/kat</strong> - de tisser ofte, når de er stressede eller nervøse, hvilket tit forekommer, når de rejser - læg en i transportkassen og hav et par med, hvis uheldet skulle være ude.</div> <div> <ul> <li><strong>Small pakke: Indeholder 7 underlag på 40 x 60 cm.</strong></li> <li><strong>Medium pakke: Indeholder 10 underlag på 60 x 60 cm.</strong></li> <li><strong>Large pakke: Indeholder 8 underlag på 60 x 90 cm.</strong></li> </ul> </div> <p>Se hele udvalget af <strong><a title="aktivitetslegetøj til hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/legetoj/aktivitetslegetoj.html">aktivitetslegetøj til hunde</a></strong>.</p> Trixie

På lager 

kr. 35,-

* Skal udfyldes

Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Vær Klar Når Uheld Sker Under Rejser Med Hunde Eller Katte

Trixie "Nappy" underlag består af en enormt absorberede kerne lavet af fiber og naturlig cellulose. Det diamant formede mønster sørger for at væsken fordeles jævnt, og styrker kernen. Laget i plastik i bunden er vandtæt, og den forseglede kant sørger for væsken ikke lækker.

  • Trixie rejseudstyr til hundeEnormt absorberende tisseunderlag
  • Med vandtæt lag i plastik i bunden
  • Forseglet kant sørger for væske ikke lækker
  • Hunde hund og kat "stueren" på rejsen
Dette produkt er et "must" hvis du skal ud at rejse med din hund/hvalp eller killing/kat - de tisser ofte, når de er stressede eller nervøse, hvilket tit forekommer, når de rejser - læg en i transportkassen og hav et par med, hvis uheldet skulle være ude.
  • Small pakke: Indeholder 7 underlag på 40 x 60 cm.
  • Medium pakke: Indeholder 10 underlag på 60 x 60 cm.
  • Large pakke: Indeholder 8 underlag på 60 x 90 cm.

Se hele udvalget af aktivitetslegetøj til hunde.

Anmeldelser

Anmeldelser (11)

 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Købte disse tisseunderlag til min tæve, da hun ventede hvalpe. De var særdeles effektive, og nemme at have med at gøre. Også efterfølgende tid, hvor hvalpene var helt små. Istedet for at bruge gamle aviser, som mange gør, brugte jeg disse underlag. Gjorde det stadig da de blev for store til fødekassen, og var i den blivende kasse indtil de var gamle nok til kurv og kravlegård. De blev skiftet flere gange dagligt, men var hver én krone værd.
Fik efterfølgende meget ros fra min dyrlæge, da det var en fornøjelse at lugte til små hvalpe, der ikke lugter af tis.
Så det kan varmt anbefales.
 Anmeldt af Mette
Anmeldelse:
Fantastisk når man bor i lejlighed med en hvalp der skal trænes. Min hvalp tisser KUN på måtten, og det er let at lære hunden at blive stueren, eftersom man kan flytte måtten tættere og tættere på døren, for til sidst at lægge den uden for!
 Anmeldt af Tine
Anmeldelse:
Ganske fine tisseunderlag. Vi har dog aldrig haft brug for dem, så jeg ved ikke hvordan de fungrer i praksis. Vores hvalp tisser ikke i sin seng/transportkasse :)
 Anmeldt af Tina
Anmeldelse:
Jeg har lært min chihuahua at gå ud på badeværelset og tisse på nappy tisseunderlag, for selvom, jeg går lange ture med hende, har hun for vane, at "lægge en tår " når hun har drukket, så vandet står også på badeværelset. nappy suger enormt godt og holder tåren inde, er let ,at krølle sammen, og smide ud, meget bedre end aviser og også pænere
 Anmeldt af Tinna
Anmeldelse:
Har brugt underlaget til hvalpetræning, da jeg bor i lejlighed og min lille hvalp ikke ikke altid vente om morgenen.
Det tog lidt tid før hun forstod hvad jeg mente, men med meget ros lykkedes det og fungere for os begge så morgengåturen ikke blev stresset.
Rigtig god sugeevne
 Anmeldt af BeneB
Anmeldelse:
Kan varmt anbefales - har haft brugt underlagene i vores lille hvalpebur, så hvis uheldet var ude om natten så skulle vi ikke tørre hele gulvet el. rense tæpper... Meget praktisk!!!!!!
 Anmeldt af Hanne
Anmeldelse:
Jeg bruger underlaget til hvalpetoilettet, men må rette det lidt til, da det er lidt for stort. Det ville være fint, hvis der fantes et underlag, der passer til toilettet. Vi har en Toy Pudel hvalp og det passer i størrelsen.
 Anmeldt af Henrijette
Anmeldelse:
Super produkt. Jeg bruger dem til fødekassen når min tæve har hvalpe.
 Anmeldt af Anne Larsen
Anmeldelse:
Jeg synes det er et rigtigt dejligt produkt, Jeg cykler meget , så er det rart at kunne lægge et underlag i bunden af cykelkurven hvis uheldet er ude, også når vi tager med bus eller tog, ka kun anbefales
 Anmeldt af Benthe
Anmeldelse:
Har en god sugeevne og er gode til start træning af hvalpe, har størst held med den indtil hvalpen er 7 uger, der begynder de at kradse dem itu, løsning er at først at lægge denne vådserviet og der ovenpå tre sider BT det holder fint på det hele..
 Anmeldt af Britta
Anmeldelse:
Dette underlag var en god redning. Jeg tog min kat til dyrlægen med toget, og han var så nervøs at han tissede i transporttasken. Hvis det ikke havde været for underlaget, havde han gjort tasken våd, og sikkert også mig.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie Nappy Tisseunderlag til transportkasser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie Nappy Tisseunderlag til transportkasser

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video