Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trixie Kaninsele med snor

Varenummer: TX61496
TX61496 <h2>Sikrer Dit Lille Kæledyr, Når I Går Tur Sammen</h2> <p>Trixie Kaninsele med snor er et produkt af høj kvalitet, som er specielt designet til at passe komfortabelt på dit lille kæledyrs krop. Ikke flere bekymringer om den kan komme fri og falde ned i et hul. Denne sele med snor vil hjælpe dig med at holde den sikker, når i går udendørs.</p> <ul> <li>Lavet af slidstærkt nylon</li> <li><img style="float: right;" alt="" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" height="70" width="112" />Fuldt justerbar sele</li> <li>Snap spænder</li> <li>Komfortabel</li> <li>Enkel at bruge og effektiv</li> </ul> <p>Trixie Kaninsele med snor fås i forskellige attraktive farver. Snoren måler 120 cm og selen måler 10mm og er justerbar 27-45cm.</p> <p> </p> Trixie Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 57,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sikrer Dit Lille Kæledyr, Når I Går Tur Sammen

Trixie Kaninsele med snor er et produkt af høj kvalitet, som er specielt designet til at passe komfortabelt på dit lille kæledyrs krop. Ikke flere bekymringer om den kan komme fri og falde ned i et hul. Denne sele med snor vil hjælpe dig med at holde den sikker, når i går udendørs.

  • Lavet af slidstærkt nylon
  • Fuldt justerbar sele
  • Snap spænder
  • Komfortabel
  • Enkel at bruge og effektiv

Trixie Kaninsele med snor fås i forskellige attraktive farver. Snoren måler 120 cm og selen måler 10mm og er justerbar 27-45cm.

 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie Kaninsele med snor ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie Kaninsele med snor

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video