Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Pin It

Trixie Giovanni kradsetræ bygget som tårn

Varenummer: uuu 68
uuu 68 <h2>Enkelt Og Sjovt <strong>Kradsetræ</strong> I To Farvet, Som Er Bygget Op Som et tårn med hus.</h2> <p>Er yderst velegnet og effektivt, hvis du har problemer med katte, der kradser på mange ting i huset. Her kan den strække sig ud i fuld længde og tilfredsstille sine behov. Velegnet til alle størrelser katte.</p> <p>Kradsetræet er 152 cm. højt, søjlerne 9 cm. i diameter, og har 3 liggeplader. I midten har katten sin egen lille villa, hvor katten kan tage en lur.<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /></p> <p>Der er ekstra støtter på tårnet i form af søjler i alle 4 hjørner. Bundplade måler 50 cm.</p> <p>Et perfekt kradsetræ til alle katte!</p> <p>Se flere <a title="kradsetræer" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kradsetraeer-og-kattemiljoer.html"><strong>kradsetræer</strong></a>.</p> Trixie Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 5-8 dage

kr. 1.597,-
Trixie

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,- PostNord eller fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

E-mærket netbutik Køberbeskyttelse op til 10.000 kr.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Enkelt Og Sjovt Kradsetræ I To Farvet, Som Er Bygget Op Som et tårn med hus.

Er yderst velegnet og effektivt, hvis du har problemer med katte, der kradser på mange ting i huset. Her kan den strække sig ud i fuld længde og tilfredsstille sine behov. Velegnet til alle størrelser katte.

Kradsetræet er 152 cm. højt, søjlerne 9 cm. i diameter, og har 3 liggeplader. I midten har katten sin egen lille villa, hvor katten kan tage en lur.Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

Der er ekstra støtter på tårnet i form af søjler i alle 4 hjørner. Bundplade måler 50 cm.

Et perfekt kradsetræ til alle katte!

Se flere kradsetræer.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie Giovanni kradsetræ bygget som tårn ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie Giovanni kradsetræ bygget som tårn

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video