Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trixie Garda pullover til små hunde

Varenummer: Pullover til hunde Garda
Pullover til hunde Garda <h2>Komfortabel pullover til at holde din hund varm denne vinter!</h2> <p>Trixie Pullover Garda er stilfuldt hundetøj lavet af syntetisk uld. Denne pullover er designet med en polo hals og cool detaljer på ryggen. Sømmene er forstærket, og godt tilpasset til at give en lun og komfortabel pasform.</p> <ul> <li><img style="float: right;" title="Sports med hunde" alt="Alt til hunde og katte" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" height="70" width="112" />Lavet af syntetisk uld</li> <li>Polo hals</li> <li>Forstærket kant</li> <li>Skræddersyede sømme</li> <li>Moderigtig detalje på ryggen</li> <li>Åbning til bagbenene</li> <li>Ideel til den kolde årstid</li> <li>Kan håndvaskes ved 30 grader</li> </ul> <div> <h3>Trixie Pullover Garda fås i bordeaux og 7 størrelser:</h3> <ul> <li>X-small: pullovere er ideelle til hunderacer som <strong>Malteser, Bichon Frise, Papillon, Puddelhund, Pekingeser og Pomeranian</strong></li> <li>Small: pullovere er ideelle til hunderacer som <strong>Beagle, Jack Russell Terrier, Lhasa Apso og Mops</strong></li> <li>Medium: pullovere er ideelle til hunderacer som <strong>Cocker Spaniel, Corgi, Gravhund og Border Collie</strong></li> </ul> <p><strong> </strong></p> <p><img alt="" src="//petdreams.dk/media/guide-hunde-hvalpe/maler-hundetoj.jpg" width="600" /></p> </div> <p>→ Se hele vores udvalg af <a href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/hundetoj.html" target="_self"><strong>hundetøj</strong></a>.</p> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 105,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Komfortabel pullover til at holde din hund varm denne vinter!

Trixie Pullover Garda er stilfuldt hundetøj lavet af syntetisk uld. Denne pullover er designet med en polo hals og cool detaljer på ryggen. Sømmene er forstærket, og godt tilpasset til at give en lun og komfortabel pasform.

 • Alt til hunde og katteLavet af syntetisk uld
 • Polo hals
 • Forstærket kant
 • Skræddersyede sømme
 • Moderigtig detalje på ryggen
 • Åbning til bagbenene
 • Ideel til den kolde årstid
 • Kan håndvaskes ved 30 grader

Trixie Pullover Garda fås i bordeaux og 7 størrelser:

 • X-small: pullovere er ideelle til hunderacer som Malteser, Bichon Frise, Papillon, Puddelhund, Pekingeser og Pomeranian
 • Small: pullovere er ideelle til hunderacer som Beagle, Jack Russell Terrier, Lhasa Apso og Mops
 • Medium: pullovere er ideelle til hunderacer som Cocker Spaniel, Corgi, Gravhund og Border Collie

 

→ Se hele vores udvalg af hundetøj.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Lis
Anmeldelse:
Pullloveren er fin ,men størelsen er meget lille, jeg måtte bytte en 30 cm til 36 cm for at de passede til mine hunde der er 30 cm fra nakke til halerod. Farven er ikke lyserød som billedet men nærmest mørk rødlilla ganske flot.
Mine Norfolk terrier bruger dem som "nattøj"i kolde perioder, de sover i bur i bryggers. Mine hunde har andre vinterfrakker til ude hvis det blæser koldt og de er nytrimmet, der bruger jeg ikke strik.Mine hunde er vandt til at få frakker på,her er der ikke noget der hedder vil ikke.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie Garda pullover til små hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie Garda pullover til små hunde

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video