Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trixie agility tunnel til hunde 5 meter

Varenummer: TX3212
TX3212 <h2>Sammenklappelig Trixie sække agility tunnel til hundetræning, der er let at transportere - 5 meter</h2> <p>Hunde agility træning er en vidunderlig måde at få et specielt forhold til din hund. Gennem denne træning vil din hund lærer at passere en lang række hindringer ved hjælp af forskellige teknikker som at hoppe, løbe og zigzagge. Tunnelen er en del af agility træningen, og det er sjovt at træne og se din hund løbe igennem for at møde dig i den anden ende.</p> <p>Hunde agility vil gavne både dig og din hund. I får begge motion i den friske luft, og din hund vil blive stimuleret og aktiveret, og derved undgå kedsomhed og alle andre uønskede adfærd. Lydighedstræning vil også være til stor nytte, når du træner din hund til at gå igennem hver forhindring.</p> <p>Hav det sjovt der hjemme sammen med din hund, med denne Hunde Agility Tunnel, der er nem at sætte op. Få en lydig hund og opbyg et uovertruffent bånd mellem dig og din hund, når du træner den til at bruge denne tunnel. Opsæt den i din have og træn, hvad du har lært i dine hundelydighedsklasser.</p> <ul> <li>Lavet af holdbart polyester<img style="float: right;" src="//petdreams.dk/maerker/trixie-petdreams.png" alt="Trixie agility tunnel" width="115" height="73" /></li> <li>Opfylder FCI-standarder</li> <li>For et oplevelsesrig fitness-program</li> <li>Med jordspyd og pløkker</li> <li>Opsættes og nedtages nemt og enkelt</li> <li>Leveres med praktisk transporttaske</li> <li>Pladsbesparende opbevaring</li> <li>Leveres med hæfte med tips og tricks til at designe optimal træning</li> </ul> <p><strong>Hunde Agility tunnelen måler 5 meter og er 60 cm i diameter. </strong></p> Trixie

På vej til lager - Levering 2-5 dage

Regular Price: kr. 499 ,-

Tilbudspris: kr. 474,05

Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sammenklappelig Trixie sække agility tunnel til hundetræning, der er let at transportere - 5 meter

Hunde agility træning er en vidunderlig måde at få et specielt forhold til din hund. Gennem denne træning vil din hund lærer at passere en lang række hindringer ved hjælp af forskellige teknikker som at hoppe, løbe og zigzagge. Tunnelen er en del af agility træningen, og det er sjovt at træne og se din hund løbe igennem for at møde dig i den anden ende.

Hunde agility vil gavne både dig og din hund. I får begge motion i den friske luft, og din hund vil blive stimuleret og aktiveret, og derved undgå kedsomhed og alle andre uønskede adfærd. Lydighedstræning vil også være til stor nytte, når du træner din hund til at gå igennem hver forhindring.

Hav det sjovt der hjemme sammen med din hund, med denne Hunde Agility Tunnel, der er nem at sætte op. Få en lydig hund og opbyg et uovertruffent bånd mellem dig og din hund, når du træner den til at bruge denne tunnel. Opsæt den i din have og træn, hvad du har lært i dine hundelydighedsklasser.

 • Lavet af holdbart polyesterTrixie agility tunnel
 • Opfylder FCI-standarder
 • For et oplevelsesrig fitness-program
 • Med jordspyd og pløkker
 • Opsættes og nedtages nemt og enkelt
 • Leveres med praktisk transporttaske
 • Pladsbesparende opbevaring
 • Leveres med hæfte med tips og tricks til at designe optimal træning

Hunde Agility tunnelen måler 5 meter og er 60 cm i diameter. 

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Christina
Anmeldelse:
Super hurtig levering, den er et stort hit hos mine to schæferhunde, de elsker at løbe igennem, og kan også komme igennem begge to på samme tid. Det eneste er at når de er så store, er at tunnellen godt kan falde af pløkkerne men det er ikke noget stort problem
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie agility tunnel til hunde 5 meter ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie agility tunnel til hunde 5 meter

2 Vare(r)

per side
 • Fra Louise R. at 27/05/2013 14.30
  • Er det muligt at presse tunnelen sammen, så den ikke er så lang og skræmmende i starten?

  • Hej Louise

   Tak for din mail. Det kan du sagtens. Den kan skubbes helt flad, så du trækker den bare knapt så langt ud i starten :)

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Anne Mette Navntoft at 07/04/2014 20.48
  • Jeg vil gerne vide, hvornår den igen kommer på lager.

   Hilsen Anne Mette

  • Hej Anne Mette

    

   Tak for din mail. Vi får dem desværre ikke igen.

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video