Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trimmer sæt fra MOSER 1230 Rex 15W

Varenummer: GP 1230 0060
GP 1230 0060 <p><strong><img style="float: right;" title="Tyske Moser trimmer" src="//www.petdreams.dk/maerker/moser-hundeklippere.jpg" alt="Tyske Moser hundetrimmer" width="87" height="100" /></strong></p> <h2>Robust Trimmer Til Katte - 2 års garanti</h2> <p>Trimmer fra Tyske Moser model Rex Type 1230 med chromplaterede STARBLADE blade, som sørger for meget høj præcision og lang levetid. <strong>Motoren er på 15 watt, og er derfor kraftig nok til stort set alle opgaver og typer af kattepelse.</strong> Er pelsen meget grov og filtret, anbefaler vi dog du kigger på en trimmer med 45W, hvor skæret kan skiftes til et kraftigere.</p> <p>Klippelængden kan justeres med multiklik for længder mellem 0.1-3 mm. <strong>Klipper meget let og lydløst, og er derfor særdeles egnet til katte der er lidt nervøse.</strong> Bredden af bladet er 46 mm. Inkluderet i sættet er 2 ekstra kamme til klippelængder på 6 og 9 mm., samt børste til rensning af bladene og en lille beholder med olie.</p> <p><strong>Der er 2 års garanti på denne MOSER trimmer.</strong></p> <p>Se hele udvalget af <a title="katteklippere" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/plejeartikler-til-katte/trimmere-og-sakse.html"> <strong>klippemaskiner til katte</strong></a>.</p> <p> <img style="float: left;" src="//petdreams.dk/hjemmeklippe-skole-hunde-katte/trimmer-skaer-guide.jpg" alt="" width="42" height="40" /><a title="Hundetrimmere vejledning" href="//www.petdreams.dk/trimmere-hunde-katte-guide" target="_blank">Klik her</a> for vejledning til valg af trimmer.</p> <p> </p> Moser

På lager - Levering 1-3 dage

Regular Price: kr. 639 ,-

Tilbudspris: kr. 569 ,-

Moser

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Tyske Moser hundetrimmer

Robust Trimmer Til Katte - 2 års garanti

Trimmer fra Tyske Moser model Rex Type 1230 med chromplaterede STARBLADE blade, som sørger for meget høj præcision og lang levetid. Motoren er på 15 watt, og er derfor kraftig nok til stort set alle opgaver og typer af kattepelse. Er pelsen meget grov og filtret, anbefaler vi dog du kigger på en trimmer med 45W, hvor skæret kan skiftes til et kraftigere.

Klippelængden kan justeres med multiklik for længder mellem 0.1-3 mm. Klipper meget let og lydløst, og er derfor særdeles egnet til katte der er lidt nervøse. Bredden af bladet er 46 mm. Inkluderet i sættet er 2 ekstra kamme til klippelængder på 6 og 9 mm., samt børste til rensning af bladene og en lille beholder med olie.

Der er 2 års garanti på denne MOSER trimmer.

Se hele udvalget af klippemaskiner til katte.

 Klik her for vejledning til valg af trimmer.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af mona
Anmeldelse:
Den er rigtig god til at klippe . min kat tager det stille og roligt netop fordi den ikke larmer så meget og klipper uden problemer pelsen. jeg har også haft købt andre ting hos petdreams som også er til 5 stjerner, det er servicen også og den lovede leverings tid passer
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trimmer sæt fra MOSER 1230 Rex 15W ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trimmer sæt fra MOSER 1230 Rex 15W

1 Vare(r)

per side
 • Fra Heinrich at 04/04/2014 17.29
  • Min kæreste har en stor maine coon som vi gerne selv vil klippe. Katten har en masse underuld og der kan godt være lidt filteret nogen steder på katten.

   Spørgsmål er bare om vi skal tage denne model eller model 45.

  • Hej Heinrich

    

   Tak for din mail. Det afhænger af hvor filtret den er vil jeg sige. Denne trimmer burde kunne klare det, men der kan ikke skiftes skær på den til andre, hvis den får problemer. Det kan I på Moser Max45, hvis standard skæret der sidder på den på 3 mm ikke kan klare det. Så vil I være sikker, kan I starte med den uden at købe ekstra skær. Kan den ikke komme igennem det, kan I skifte til et Oster skær 4 eller Oster skær 5, som er effektiv i tyk filtret pels. Men som sagt burde denne kunne klare det, hvis det ikke er for voldsomt filtret.

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video