Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trendy kradsetræ i flot design 62 cm

Varenummer: TX44567
TX44567 <p><strong>Kradsetræ i et trendy sort/hvid design</strong> som vil tilfredsstilde din forkælede kat eller killing og samtidig ser godt ud i hjemmet. Når katten bliver træt af at kradse, kan den lægge sig på den dejligt forede seng med laghåret plys eller øverst på den buede plysbelagte liggeplade.<br /><br />Et lille stabilt kradsetræ der også er velegnet til steder der ikke er så meget plads som for eksempel i lejligheder, da basen ikke fylder mere end 36 x 36 cm og er 62 cm højt.</p> <ul> <li>Kradsetræ i høj kvalitet<img style="float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Trixie kradsetræ 44567" width="112" height="70" /></li> <li>Betrukket med langt plys</li> <li>Stammer med naturlig sisal</li> <li>Giver sundere kløer til katten, og beskytter dine møbler</li> <li>En sjov legeplads til din kat</li> <li>Nem at samle med trin-for-trin instruktion</li> </ul> <p><strong>Bunden måler 36 x 36 cm og kradsetræet er 62 cm højt. Sisal stammerne er 8 cm i diameter.</strong></p> <p>Se flere <a title="kradsetræer" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kradsetraeer-og-kattemiljoer.html"><strong>kradsetræer</strong></a>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

Regular Price: kr. 495 ,-

Tilbudspris: kr. 470,25

Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kradsetræ i et trendy sort/hvid design som vil tilfredsstilde din forkælede kat eller killing og samtidig ser godt ud i hjemmet. Når katten bliver træt af at kradse, kan den lægge sig på den dejligt forede seng med laghåret plys eller øverst på den buede plysbelagte liggeplade.

Et lille stabilt kradsetræ der også er velegnet til steder der ikke er så meget plads som for eksempel i lejligheder, da basen ikke fylder mere end 36 x 36 cm og er 62 cm højt.

  • Kradsetræ i høj kvalitetTrixie kradsetræ 44567
  • Betrukket med langt plys
  • Stammer med naturlig sisal
  • Giver sundere kløer til katten, og beskytter dine møbler
  • En sjov legeplads til din kat
  • Nem at samle med trin-for-trin instruktion

Bunden måler 36 x 36 cm og kradsetræet er 62 cm højt. Sisal stammerne er 8 cm i diameter.

Se flere kradsetræer.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Kirsten
Anmeldelse:
Jeg havde store forventninger til denne, men min kat kan ikke lide den overhovedet. Den kan ikke engang bruges som trappestige når min kat skal op i vindueskarmen.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trendy kradsetræ i flot design 62 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trendy kradsetræ i flot design 62 cm

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video