Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Avior Transportkasse i smart design og slagfast plastik

Varenummer: KR 281209
KR 281209 <h2>Praktisk Transportkasse Til Katte - Slagfast Plastik - Kan Spændes Fast i Sele i Bilen</h2> <p>Transportkasse til katte fra Avior i slagfast plastik med mange smarte detaljer og et praktisk håndtag i toppen, så den er meget nem at have med sig. Toppen sættes på i 2 dele med smarte lukkebeslag fastgjort til midten, så den kan åbnes seperat i begge ender. I toppen er der 2 smarte rum, hvor man f.eks. kan have en line, nogle godbidder eller lignende. Der er mulighed for at fastgøre transportkassen i bilen med en sikkerhedssele, og den har masser af ventilation til din firbenede ven.</p> <p>Transportkassen måler 57,5 x 39,5 x 40,5 cm., og passer til katte op til 7-8 kg. Kassen alene vejer 1.4 kg.</p> <p> </p> Avior

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 259,-

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Praktisk Transportkasse Til Katte - Slagfast Plastik - Kan Spændes Fast i Sele i Bilen

Transportkasse til katte fra Avior i slagfast plastik med mange smarte detaljer og et praktisk håndtag i toppen, så den er meget nem at have med sig. Toppen sættes på i 2 dele med smarte lukkebeslag fastgjort til midten, så den kan åbnes seperat i begge ender. I toppen er der 2 smarte rum, hvor man f.eks. kan have en line, nogle godbidder eller lignende. Der er mulighed for at fastgøre transportkassen i bilen med en sikkerhedssele, og den har masser af ventilation til din firbenede ven.

Transportkassen måler 57,5 x 39,5 x 40,5 cm., og passer til katte op til 7-8 kg. Kassen alene vejer 1.4 kg.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (8)

 Anmeldt af Hanne
Anmeldelse:
Jeg købte denne kasse fordi jeg ville have en som min hund ikke kan kradse i stykker og tænkte at den så god og solid ud med plastik låg, men den er irriterende at lukke for låget sidder meget løst, det er kun et plastik hængsel som holder lågen og derfor falder det af når man åbner den og de tre lukkespænder er svære at få klikket fast, så alt i alt en noget ustabil transportkasse ØV ØV nu skal jeg ud og købe en anden.
 Anmeldt af Else
Anmeldelse:
Brugte kassen til min lille mini langhåret gravhund og hun var meget glad for den, og den er nem at gøre ren og montere i bilen . Har desværre ikke hende mere ;-( ..
 Anmeldt af Malene
Anmeldelse:
Er fuldt ud tilfreds med denne kasse. Var lidt bekymret for størrelsen, men min kat kan sagtens være i den. Hun er en blanding, men ligner meget en norsk skovkat. Hun vejer ca 5 5 kg. Den kan også sagtens være i bilen, som er en Toyota Yaris (model 2004)
 Anmeldt af Jeanette
Anmeldelse:
Jeg er yderst tilfreds med denne varer! Jeg bruger den til min kat (norsk skovkat på ca. 6 kg) Han har rigelig med plads i transportkassen! Den er let at have med sig i både bus, tog og bil.. og det er meget smart med det lille hul, hvor man kan stikke hånden ned til sit kæledyr! :)
 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
Kassen lever i den grad op til forventningerne hos både mig og min 7 kg's store hankat der nu omsider har fået en transportkasse han ka acceptere at komme i.
Også stor ros for super effektiv levering fra petdreams !
 Anmeldt af Annette
Anmeldelse:
Rigtig fin transportkasse, nem at spænde fast i bilen, kunne med lethed være i vores oktavia bag førersædet der var kørt helt tilbage. Vores Cuton/Shipperke har været rigtig glad for, også at bruge kasse til at sove i når vi var i byen, eller som skjul hjemme. Nu er han dog blevet for stor til den. Han vejer ca 7 kg og er ca. 30 cm høj, måske kan det være en rettesnor for andre der påtænker at købe kassen. Kun et men - lidt vanskelig at lukke ind imellem. Et rigtig godt valg til prisen.
 Anmeldt af Line
Anmeldelse:
produktet synes smart i og med at det kan fastspændes i bilen med sikkerhedsselen, men produktet er for lille til min Bichon havanais. han brød sig ikke om at sidde i kassen, og kassen har brug for meget plads, der var ikke plads til den på bilens bagsæde. (kassen kunne ikke åbnes hvis den stod på bagsædet, medmindre forsædet var kørt helt frem) efter vi havde brugt kassen ca. 10 gange er låget nu knækket. :-(
 Anmeldt af Henriette
Anmeldelse:
Vores lille hund er rigtig glad for "kassen" som den bliver kaldt her.
Der er et lille men. Det kan være svært at lukke den da det er lidt blødt materiale og man nemt får trukket lidt skævt i lågen.
Men den er helt sikkert pengene værd.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Avior Transportkasse i smart design og slagfast plastik ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Avior Transportkasse i smart design og slagfast plastik

1 Vare(r)

per side
 • Fra Lykke Skov at 25/09/2014 21.31
  • Er kassen IATA godkendt ?

  • Hej Lykke

    

   Tak for din mail. Nej, det er den ikke, men vi har mange andre transportkasser, som er IATA godkendt. Du skriver bare IATA i søgefeltet, så kommer alle transportkasserne frem, som  er godkendte.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video