Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Transportbur Skudo 4+5+6 til mellem og større hunde

Varenummer: SKUDO FLYKASSER
SKUDO FLYKASSER <h2>Slagfast Skudo Transportbur Til Mellemstore hunde - Flygodkendt</h2> <p>Flygodkendt Skudo transportbur til mellemstore hunde er produceret i slagfast plastik og har en låge med lås i kraftig metal. I toppen er der et praktisk håndtag, som er specielt velegnet, hvis der er hjul på kassen, som kan købes seperat. Der er masser af ventilation til hunden med luftripper i transportkassens side. De 2 dele er nem at samle med de smarte lukkebeslag, som følger med.</p> <p><strong>Bemærk!</strong> Hjulene på billedet følger ikke med, men de kan købes seperat ved at klikke <a href="//www.petdreams.dk/hjul-4-stk-til-skudo-4-og-5-transportkasse.html" target="_blank">her</a>.</p> <p>Transportkassen kommer i 2 størrelser målt i længde x bredde x højde:</p> <ul> <li><strong>Large:</strong> Måler 68 x 48 x 51 cm. Vejer 3.95 kg. Passer til hunde som Beagle og Cocker Spaniel.</li> <li><strong>X-Large:</strong> Måler 79 x 58,6 x 65 cm. Vejer 7.45 kg. Passer til hunde op Labrador Formel 1 og lignende.</li> <li><strong>XX-large:</strong> Måler 92x63x70 cm. Vejer 8.40 kg. Passer til Labrador m.fl. </li> </ul> <p><strong>Husk, hvis du skal bruge buret til flyture, skal hunden kunne stå op i buret i naturlig stilling, så husk at mål hundens højde og sammenlign med buret. </strong></p> <p>Her kan du se andre produkter til <strong><a title="hundetransport" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport.html">hundetransport</a></strong>.</p> Skudo

På lager 

kr. 679,-

* Skal udfyldes

Skudo

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Slagfast Skudo Transportbur Til Mellemstore hunde - Flygodkendt

Flygodkendt Skudo transportbur til mellemstore hunde er produceret i slagfast plastik og har en låge med lås i kraftig metal. I toppen er der et praktisk håndtag, som er specielt velegnet, hvis der er hjul på kassen, som kan købes seperat. Der er masser af ventilation til hunden med luftripper i transportkassens side. De 2 dele er nem at samle med de smarte lukkebeslag, som følger med.

Bemærk! Hjulene på billedet følger ikke med, men de kan købes seperat ved at klikke her.

Transportkassen kommer i 2 størrelser målt i længde x bredde x højde:

 • Large: Måler 68 x 48 x 51 cm. Vejer 3.95 kg. Passer til hunde som Beagle og Cocker Spaniel.
 • X-Large: Måler 79 x 58,6 x 65 cm. Vejer 7.45 kg. Passer til hunde op Labrador Formel 1 og lignende.
 • XX-large: Måler 92x63x70 cm. Vejer 8.40 kg. Passer til Labrador m.fl. 

Husk, hvis du skal bruge buret til flyture, skal hunden kunne stå op i buret i naturlig stilling, så husk at mål hundens højde og sammenlign med buret.

Her kan du se andre produkter til hundetransport.

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
Godt produkt. Passer perfekt til vores franske bulldog. Vi bruger den som transportbur i bilen og den står fint midt på bagsædet af vores Peugeot 508 og så er den nem at sætte fast med selen. Vores hund falder straks til ro, så snart vi starter bilen og kører :-)
 Anmeldt af Bettina
Anmeldelse:
Vi købte buret fordi vi har en hvalp der skulle være i buret når hun er alen. Det er et rigtig fint, robust bur der er STORT i størrelsen (det er et large) det er nemt at samle og det er sikkert og fri for kanter og krummelure der kan kradse eller bides i stykker eller andet.
Rigtig godt kram til prisen.
 Anmeldt af Anna
Anmeldelse:
Vi har købt denne transportkasse i str. XL til vores formel 1 lab. Den er lækker og robust og vores hund kan snildt være der. Har man en meget stor lab, kan det godt være, at man skal gå en str. op. Vores hund er ikke en kæmpe.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Transportbur Skudo 4+5+6 til mellem og større hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Transportbur Skudo 4+5+6 til mellem og større hunde

4 Vare(r)

per side
 • Fra Des at 22/01/2019 12.07
  • Hej, Vi er et par fra Færøerne, og vi har købt en Fransk Bulldog som er 16 uger gammel, skal have ham fløjet hjem. Vi er lidt i tvivl om hvilket bur passer bedst til ham. Vi tænkte os at købe et bur, som vi også har mulighed for at bruge nå den er blevet voksen Vh. To MEGA spændte hunde ejere

  • Hej Des

    

   Tak for din besked. En Fransk Bulldog bliver sådan ca. 30 cm høj over ryggen som voksen. Men i et transportbur til flytransport i cargo, skal hunden kunne stå op i buret med hovedet i naturlig stilling, så lad os lægge 15 cm til, så det samlet bliver 45 cm. 

    

   Så dette Skudo bur i large, bør også være stort nok, når hvalpen bliver voksen. I kan også tage en XL, men jeg tror den bliver lige voldsom nok til en Fransk Bulldog, og en Large vil under alle omstændigheder være stor nok til almindeligt brug, når hunden er voksen. Der er bare de regler om at hunden skal kunne stå op og vende ig under flytransporter. 

    

   Håber det hjalp lidt på vej, kan nogle gange være lidt svært, når man ikke har de præcise mål som voksen, men dette vil være mit bud :)

    

   Mvh

    

   Payla, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Mette at 13/04/2019 17.12
  • Vi skal ud at flyve med vores hund og har tænkt os at købe en skud 5. Følger der mad-og vandskål med eller er det tilkøb? Jeg synes ikke lige jeg kan finde noget om det... Stor hilsen Mette

  • Hej Mette

   Der følger en lille vandskål med buret.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Mai at 14/05/2019 23.55
  • Hej Petdreams. Vi bor på Fiji og har adopteret 2 gadehunde, vi vil gerne tage dem med os hjem til DK men der findes ingen fly godkendte transport kasser herude og hverken USA, New Zealand eller Australien vil shippe bure herud. Hvis vi betaler fragten vil I så være behjælpelige med at sende 2 stk. Skudo extra Large herud ? De bedste hilsner Mai

  • Hej Mai

   Det er ikke noget vi gør så meget i, men jeg vil gerne forhøre mig om det kan lade sig gøre, og hvor meget det evt. vil koste. Er det et bestemt sted på Fiji, eller vil det bare være til lufthavnen i hovedstaden? Vi har en samarbejdspartner (Modul Transport) som kan sende mig en pris, men de skulle lige have nogle flere oplysninger, inden du kunne lave en beregning.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Jens at 29/09/2019 13.53
  • Hej. Hvilken str. skal jeg vælge til F1 labrador hanhund?

  • Hej Jens

   Jeg skal lige bruge nogle mål på din hund, da der godt kan være en del forskel fra hund til hund. Jeg skal bruge længden fra snuden til haleroden, og højden på hovedet, når den står normalt oprejst.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: