Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 31/01 | Fragt: kun 39,- | Hurtig levering

Transportbur Skudo 4+5+6 til mellem og større hunde

Varenummer: SKUDO FLYKASSER
SKUDO FLYKASSER <h2>Slagfast Skudo Transportbur Til Mellemstore hunde - Flygodkendt</h2> <p>Flygodkendt Skudo transportbur til mellemstore hunde er produceret i slagfast plastik og har en låge med lås i kraftig metal. I toppen er der et praktisk håndtag, som er specielt velegnet, hvis der er hjul på kassen, som kan købes seperat. Der er masser af ventilation til hunden med luftripper i transportkassens side. De 2 dele er nem at samle med de smarte lukkebeslag, som følger med.</p> <p><strong>Bemærk!</strong> Hjulene på billedet følger ikke med, men de kan købes seperat ved at klikke <a href="//www.petdreams.dk/hjul-4-stk-til-skudo-4-og-5-transportkasse.html" target="_blank">her</a>.</p> <p>Transportkassen kommer i 2 størrelser målt i længde x bredde x højde:</p> <ul> <li><strong>Large:</strong> Måler 68 x 48 x 51 cm. Vejer 3.95 kg. Passer til hunde som Beagle og Cocker Spaniel.</li> <li><strong>X-Large:</strong> Måler 79 x 58,6 x 65 cm. Vejer 7.45 kg. Passer til hunde op Labrador Formel 1 og lignende.</li> <li><strong>XX-large:</strong> Måler 92x63x70 cm. Vejer 8.40 kg. Passer til Labrador m.fl. </li> </ul> <p><strong>Husk, hvis du skal bruge buret til flyture, skal hunden kunne stå op i buret i naturlig stilling, så husk at mål hundens højde og sammenlign med buret. </strong></p> <p>Her kan du se andre produkter til <strong><a title="hundetransport" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport.html">hundetransport</a></strong>.</p> Skudo

På lager 

kr. 679,-

* Skal udfyldes

Skudo

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  Postnord og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Slagfast Skudo Transportbur Til Mellemstore hunde - Flygodkendt

Flygodkendt Skudo transportbur til mellemstore hunde er produceret i slagfast plastik og har en låge med lås i kraftig metal. I toppen er der et praktisk håndtag, som er specielt velegnet, hvis der er hjul på kassen, som kan købes seperat. Der er masser af ventilation til hunden med luftripper i transportkassens side. De 2 dele er nem at samle med de smarte lukkebeslag, som følger med.

Bemærk! Hjulene på billedet følger ikke med, men de kan købes seperat ved at klikke her.

Transportkassen kommer i 2 størrelser målt i længde x bredde x højde:

  • Large: Måler 68 x 48 x 51 cm. Vejer 3.95 kg. Passer til hunde som Beagle og Cocker Spaniel.
  • X-Large: Måler 79 x 58,6 x 65 cm. Vejer 7.45 kg. Passer til hunde op Labrador Formel 1 og lignende.
  • XX-large: Måler 92x63x70 cm. Vejer 8.40 kg. Passer til Labrador m.fl. 

Husk, hvis du skal bruge buret til flyture, skal hunden kunne stå op i buret i naturlig stilling, så husk at mål hundens højde og sammenlign med buret.

Her kan du se andre produkter til hundetransport.

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
Godt produkt. Passer perfekt til vores franske bulldog. Vi bruger den som transportbur i bilen og den står fint midt på bagsædet af vores Peugeot 508 og så er den nem at sætte fast med selen. Vores hund falder straks til ro, så snart vi starter bilen og kører :-)
 Anmeldt af Bettina
Anmeldelse:
Vi købte buret fordi vi har en hvalp der skulle være i buret når hun er alen. Det er et rigtig fint, robust bur der er STORT i størrelsen (det er et large) det er nemt at samle og det er sikkert og fri for kanter og krummelure der kan kradse eller bides i stykker eller andet.
Rigtig godt kram til prisen.
 Anmeldt af Anna
Anmeldelse:
Vi har købt denne transportkasse i str. XL til vores formel 1 lab. Den er lækker og robust og vores hund kan snildt være der. Har man en meget stor lab, kan det godt være, at man skal gå en str. op. Vores hund er ikke en kæmpe.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Transportbur Skudo 4+5+6 til mellem og større hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Transportbur Skudo 4+5+6 til mellem og større hunde

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: