Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trådløs katteklipper Andis AGR+ 40W

Varenummer: GP 64880
GP 64880 <p>Et af <strong>flagskibene blandt katteklippere</strong> er denne Andis Super AGR+ 40 watt, som egner sig til stort set alle typer pelse, tykke som tynde, på grund af de mange watt, der sikrer en fin og jævn klipning. <strong>Du kan klippe katte overalt, også steder der ikke har stik i nærheden på udstillinger, konkurrencer osv.</strong> Du skal bare sørge for, at batteriet er ladet op. Det såkaldte Senca-Charge ladesystem, sikrer en lynhurtig genopladning på kun 1 time eller mindre, og <strong>når batteriet er ladet helt op, kan klipperen køre uafbrudt i ca. 1 time.</strong> Sættet består af genopladelig katteklipper med 1.5 mm. skær, lader, ekstra drev til skæret, 118 ml. olie, og leveres i kraftig kasse til opbevaring.</p> <ul> <li><strong>High-speed motor med 3800 klip/minut på skæret</strong></li> <li><strong>CeramicEdge skær holder skæret op til 75% køligere end almindeligt stålskær</strong></li> <li><strong>Meget lydsvag og motor på 40 watt</strong></li> <li><strong>Brudsikkert design, og ergonomi som ligger godt i hånden</strong></li> <li><strong>Produceret og designet til mange års pålidelig brug</strong></li> <li><strong>Skæret er nemt at tage af og sætte på, når de skal renses eller skiftes</strong></li> <li><strong>Virker med alle UltraEdge og CeramicEdge skær</strong></li> <li><strong>Skæret er også kompatibelt med Oster® 76 skær</strong></li> </ul> <p>Inden du klipper anbefaler vi at katten er nyvasket, helt tør og uden alt for meget filter og knuder. Når du går igang, skal du dryppe lidt olie på skæret regelmæssigt, så det holdes køligt og skarpt.</p> <p>Se hele udvalget af <a title="katteklippere" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/plejeartikler-til-katte/trimmere-og-sakse.html"> klippemaskiner til katte</a>.</p> <p> <img style="float: left;" src="//petdreams.dk/hjemmeklippe-skole-hunde-katte/trimmer-skaer-guide.jpg" alt="" width="42" height="40" />Klik <a title="Klippeskær vejledning" href="//www.petdreams.dk/klippeskaer-afstandskamme-hundeklipper" target="_blank">her</a> for vejledning til valg af skær.</p> <p> </p> Andis Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 2.247,-
Andis

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Et af flagskibene blandt katteklippere er denne Andis Super AGR+ 40 watt, som egner sig til stort set alle typer pelse, tykke som tynde, på grund af de mange watt, der sikrer en fin og jævn klipning. Du kan klippe katte overalt, også steder der ikke har stik i nærheden på udstillinger, konkurrencer osv. Du skal bare sørge for, at batteriet er ladet op. Det såkaldte Senca-Charge ladesystem, sikrer en lynhurtig genopladning på kun 1 time eller mindre, og når batteriet er ladet helt op, kan klipperen køre uafbrudt i ca. 1 time. Sættet består af genopladelig katteklipper med 1.5 mm. skær, lader, ekstra drev til skæret, 118 ml. olie, og leveres i kraftig kasse til opbevaring.

 • High-speed motor med 3800 klip/minut på skæret
 • CeramicEdge skær holder skæret op til 75% køligere end almindeligt stålskær
 • Meget lydsvag og motor på 40 watt
 • Brudsikkert design, og ergonomi som ligger godt i hånden
 • Produceret og designet til mange års pålidelig brug
 • Skæret er nemt at tage af og sætte på, når de skal renses eller skiftes
 • Virker med alle UltraEdge og CeramicEdge skær
 • Skæret er også kompatibelt med Oster® 76 skær

Inden du klipper anbefaler vi at katten er nyvasket, helt tør og uden alt for meget filter og knuder. Når du går igang, skal du dryppe lidt olie på skæret regelmæssigt, så det holdes køligt og skarpt.

Se hele udvalget af klippemaskiner til katte.

 Klik her for vejledning til valg af skær.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Gitte Iversen
Anmeldelse:
Klipperen bliver brugt til at klippe hest i hoved, ører og på ben. Dette helt uden anmærkninger. Vi kendte produktet i forvejen og bestilte bevidst denne klipper, da vi har haft god erfaring med den.
Men - men - men - en brugsanvisning med på dansk mangler der. (Det var faktisk irriterende).
Findes det - må I gerne eftersende.
Ellers kun tilfredsher herfra - hurtig og effektiv levering. Dejligt. Tak.
Med venlig hilsen
Gitte
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trådløs katteklipper Andis AGR+ 40W ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trådløs katteklipper Andis AGR+ 40W

1 Vare(r)

per side
 • Fra Joergen Larsen at 09/11/2014 16.07
  • Hvad er bredden på skæret - jeg savner brede angivelser på skærene

  • Hej Jørgen

    

   Bredden på skæret er 4 cm.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video