Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trådløs hundetrimmer Moser Arco 1854

Varenummer: GP 1854 0081
GP 1854 0081 <h2>Trådløs Hundetrimmer <strong>Med Meget Lavt Støjniveau</strong>! Moser Arco 1854 Med 2 Batterier & Ladestation</h2> <p>Moser hundetrimmer model Arco 1854 er den nye generation til professionelle og til den private med høje krav til standarden! Den er kraftfuld, handy, og så følger der 2 batterier, stand med lader, olie og 4 kamme.<br /><br />Hundetrimmeren er produceret med noget af den nyeste teknologi, og har et godt design, der gør, at trimmeren ligger godt i hånden. Den har en smart LED indikatorsiddende på skaftet, der fortæller dig, hvornår det er ved at være tid til at skifte batteriet, og den har et meget lavt støjniveau, der gør den velegnet til brug på nervøse katte eller hunde.<br /><br />Den har 9 watt, som er en fin styrke til en trådløs hundetrimmer, der kan klare det meste, så længe håret er vasket, tørt og ikke for kraftigt og med knuder før du trimmer. Den er selvfølgelig helt ideel til at medbringe på stævner, hundekonkurrencer, hundeshows, udstillinger osv.<strong><br /></strong></p> <h3><strong>Skæret</strong></h3> <p>Magic Blade skæret er lavet i rustfrit stål med en teknologi, der gør bladet meget præcis og laver et fint stykke arbejde, når du trimmer. Skæret kan justeres, så der trimmes i længder fra 0.7 - 3.0 mm.<strong><br /></strong></p> <h3><strong>Medfølgende Tilbehør</strong></h3> <p>Med trimmeren følger 2 batterier ialt, 4 afstandskamme på 3, 6, 9 og 12 mm. Derudover batterilader med stand til trimmeren, rensebørste og olie.</p> <p> <img style="float: left;" alt="" src="//petdreams.dk/hjemmeklippe-skole-hunde-katte/trimmer-skaer-guide.jpg" height="40" width="42" /><a title="Hundetrimmere vejledning" href="//www.petdreams.dk/trimmere-hunde-katte-guide" target="_blank">Klik her</a> for vejledning til valg af trimmer.</p> <p> </p> Moser

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 1.397,-
Moser

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Trådløs Hundetrimmer Med Meget Lavt Støjniveau! Moser Arco 1854 Med 2 Batterier & Ladestation

Moser hundetrimmer model Arco 1854 er den nye generation til professionelle og til den private med høje krav til standarden! Den er kraftfuld, handy, og så følger der 2 batterier, stand med lader, olie og 4 kamme.

Hundetrimmeren er produceret med noget af den nyeste teknologi, og har et godt design, der gør, at trimmeren ligger godt i hånden. Den har en smart LED indikatorsiddende på skaftet, der fortæller dig, hvornår det er ved at være tid til at skifte batteriet, og den har et meget lavt støjniveau, der gør den velegnet til brug på nervøse katte eller hunde.

Den har 9 watt, som er en fin styrke til en trådløs hundetrimmer, der kan klare det meste, så længe håret er vasket, tørt og ikke for kraftigt og med knuder før du trimmer. Den er selvfølgelig helt ideel til at medbringe på stævner, hundekonkurrencer, hundeshows, udstillinger osv.

Skæret

Magic Blade skæret er lavet i rustfrit stål med en teknologi, der gør bladet meget præcis og laver et fint stykke arbejde, når du trimmer. Skæret kan justeres, så der trimmes i længder fra 0.7 - 3.0 mm.

Medfølgende Tilbehør

Med trimmeren følger 2 batterier ialt, 4 afstandskamme på 3, 6, 9 og 12 mm. Derudover batterilader med stand til trimmeren, rensebørste og olie.

 Klik her for vejledning til valg af trimmer.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Tina
Anmeldelse:
Bedste trimmer til at klippe bl.a poter - også god til at klippe de helt små racer - her kan man tilkøbe afstandskamme til maskinen.. Det gode ved trimmeren er at den er lydsvag, ledningsfri, og skæret der medfølger kan indstilles i 4 klippelængder.
 Anmeldt af Gertie Sass
Anmeldelse:
Hej .
Da jeg for et par år siden begyndte at klippe mine hunde fik jeg en bekendt til at købe en trådløs Moser klippemaskine i Tyskland , jeg har nu haft den i 3 år ,og været utrolig glad for denne model , da den er meget lydløs og ligger godt i hånden samt ikke vejer ret meget , p.s mange af de andre sikkert også gode klippe maskiner er for tunge til mine håndled og derfor også lidt sværere at klippe længe med , man bliver træt ret hurtigt , nu er mit problem så at de 2. stk batterier er ved at skulle udskiftes , men maskinen fungerer stadig fint , er det mon sådan at man kan købe 2. nye batterier som passer til min gamle maskine, som jo ikke fejler noget , det ville jeg gerne købe, så er jeg kørende igen, det ville værer rigtigt dejligt , iøvrigt en tilfreds bruger, af en trådløs Moser klippemaskine. og et spørgsmål til ??? findes den samme maskine med ledning på ?? for størrelsen er rigtig fin, og ikke for tung at
bruge .
Venlig hilsen
Gertie Sass
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trådløs hundetrimmer Moser Arco 1854 ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trådløs hundetrimmer Moser Arco 1854

9 Vare(r)

per side
 • Fra Susanne at 23/04/2013 15.53
  • Jeg mangler en super hunde trimmer , har ind til nu invisteret i 2 der praktisk er uduelige , når man har en bomuldshund , hvad skal man bruge ?

  • Hej Susanne

   Tak for din mail. Hårene er meget fine på en bomuldshund, så du skal bruge et skær, som er fint. Så jeg kan anbefale et skær som Oster skær 15:

   https://www.petdreams.dk/1-2-mm-skaer-15-til-oster-moser-andis-klippemaskiner.html

   Jeg ved ikke, hvor meget du vil investere i en hundetrimmer, men er det en du blot bruger nogle gange årligt, er en Moser 1245 rigeligt:

   https://www.petdreams.dk/moser-max45-hundeklipper-45w-pro-i-topkvalitet.html

   Skal der noget afstand på, kan du finde kamme her:

   https://www.petdreams.dk/afstandskamme-universal-til-flere-laengder-og-modeller.html

   Håber det hjalp lidt på vej, ellers spørg igen :)

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Birgitte at 08/01/2014 07.21
  • Hej 

   Jeg har en shit zhu og vil gerne selv kunne klippe hende hvad maskine vil være fin?

   Jeg har lidt kig på en 

   Moser ARCO 1854 trimmer/klipper Vil den være god til vores behov???  Vh Birgitte 

  • Hej Birgitte

    

   Tak for din mail. En Moser Arco er ikke det bedste valg til en Shih Tzu, da man ikke kan skifte skær på den. Vi har lavet en side og video, hvor du kan se de produkter der bruges til at klippe en Shih Tzu som vi kan anbefale. 

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Mette at 15/03/2014 13.08
  • Hvilken en trimmer vil I anbefale til Lhasa apso? Gerne trådløs, men ikke et most

  • Hej Mette

    

   Tak for din mail. Jeg kan anbefale en Moser Max45 :

    

   https://www.petdreams.dk/kraftig-hundetrimmer-moser-45w-i-topkvalitet.html

    

   Hårene er meget fine på en Lhaso Apso, så du skal bruge et finere skær, som f.eks dette skær 10:

    

   https://www.petdreams.dk/oster-skaer-10-1-6-mm-til-moser-oster-andis.html

    

   Og så en afstandskam eller 2, så hun ikke bliver helt skaldet :)

    

   https://www.petdreams.dk/afstandskamme-universal-til-flere-laengder-og-modeller.html

    

   Er du mere til trådløs, kan jeg anbefale denne andis trimmer, hvor de samme skær og afstandskamme passer på:

    

   https://www.petdreams.dk/professionel-tradlos-hundeklipper-andis-agr-super-40w.html

    

   Mere om pelspleje af Lhasa Apso

    

   Hav en god dag :)

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Kimmi at 27/02/2015 15.46
  • Hej, Jeg skal have fundet en trimmer til min hund. Hund er et mix af Malteser og papillon. Hendes pels er efter Malteser, meget fin. Hvilken trimmer ville I anbefale? Hav en god dag. :) Mvh Kimmi

  • Hej Kimmi

    

   Hvis pelsen på hunden er ukompliceret og fin, kan det gå med Moser Arco trimmeren. Ellers kan jeg anbefale en Moser Max50, hvor du har mulighed for at skifte skær, hvis det skulle blive nødvendigt. Den har et 1 mm skær med, hvor du så kan sætte kamme på, og vil mene det passer perfekt til den type pels. Her kan du finde Moser max50 . 

   Hav en god weekend.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Susanne at 01/09/2015 20.44
  • jeg er den lykkelige ejer af to dværg Snauzere. Jeg er begyndt at trimme selv og skal bruge en klippe maskine til pyntningen. Er en Arco 1854 velegnet.?

  • Hej Susanne

    

   Tak for din mail. Moser Arco er på 9 watt, så den egner sig ikke til de helt tunge pelse, men hvis det mere er til pyntning og studsning af hunden, tror jeg den vil være meget fin til det.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Majbritt at 03/09/2016 07.18
  • Hej Jeg klipper selv min puddel og har hidtil brugt en Moser Arco 1854. Nu døjer den rigtig meget med at køre igennem, sikkert pga. sløvt skær, så var egentlig på jagt efter et nyt skær til den. Men kan man få det? Og er der en anden maskine som ville være bedre? Venlig hilsen Majbritt

  • Hej Majbritt

    

   Tak for din mail. Vi har nye skær til Moser Arco 1854 her:

    

   https://www.petdreams.dk/skaer-til-moser-arco-1854-trimmer.html

    

   Trimmeren er dog ikke altid optimal til hunde som pudler og bomuldshunde, da den ikke altid klipper tæt nok til de mange tynde hår. Hvis du overvejer en anden trådløs trimmer, kan jeg anbefale Oster pro600i , som du kan justere helt ned til 0,25 mm og trimme meget tæt. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Helle at 12/04/2017 16.39
  • Jeg il gerne vide hvad for en trimmer / klipper som er bedst at anvende til en YORKSHIRE TERRIER? MVH Helle

  • Hej Helle

    

   Tak for din mail.

    
    
   Jeg ved ikke om den skal være trådløs eller med ledning? Men jeg tror skæret på Moser Arco 1854 bliver lige groft nok til så fin en pels, tror ikke den klipper tæt nok, og vil muligvis hakke lidt i det. Skæret kan ikke skiftes med en anden type på Moser Arco. 
    
    
   Hvor lang havde du forestillet dig pelsen skulle være? Hvis den må komme ned i nærheden af 1 cm, har vi et skær du kan trimme direkte med , som vil gøre det nemmere at trimme en tæt fin pels ned, end med et finere skær med afstandskam på. Så jeg kan f.eks anbefale en Moser Max50, og så tilkøbe et Oster skær 4F, som du kan trimme det direkte på kroppen med. Nogle gør det de bruger 4F et par gange om året og trimmer ned, og så bruger afstandskammene på skæret der følger med Moser Max50 resten af tiden. 
    
    
   Skæret der følger med Moser Max50 er et 1 mm der passer godt til fin tæt pels, som du også bruge til poter, ansigt osv, hvor pelsen skal klippes helt ned, og senere kan du sætte afstandskamme uden på dette skær, hvis du vil have pelsen længere end de 1 cm. Men nogle gange er det en god ide at få den trimmet ned. Der følger 2 afstandskamme med på 6 og 13 mm med du også kan bruge på skæret der følger med trimmeren, hvis du vil have det lidt længere senere, ellers har vi også et sæt du kan bruge mellem 3 og 25 mm. 
    
    
   Hvis du køber disse ting, har du alle muligheder fremover, for at trimme hunden som du vil, kort i nogle perioder og længere i andre f.eks:
    
    
    
    
    
    
   Der følger lidt olie med til de første 2-3 gange i pakken, ellers kan du finde mere her:
    
    
    
   Hav en god påske :)
    
   Mvh
    
   Kristian, Petdreams.dk
  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Michael at 06/06/2017 18.00
  • Jeg har en Parson Russel terrier, som har "broken" hårpragt. Dvs. hårene langs rygsøjlen er meget kraftige, mens hårene langs siden og på benene er mere glatte. Jeg søger en trådløs trimmer. Hvad anbefaler I, inkl. forskellige skær ? Venlig hilsen Michael

  • Hej Michael

   Jeg anbefaler Oster Pro3000i selv om den koster noget mere end Moser Arco. Den kan bruges med et større udvalg af skær (Kompatibel med alle Oster A5 og Moser Max45 aftagelige skær, mens Moser Arco kun har 1 skær ), og har en stærkere motor. I længden er den en bedre maskine.

   Linket: https://www.petdreams.dk/oster-trimmer-pro3000i-kraftfuld-og-tradlos.html

   Ang. kraftig pels på rygsøjlen, anbefaler jeg Oster skær 3: https://www.petdreams.dk/oster-skaer-3-efterlader-13-mm-groft.html . Skær 4 kan også klar opgaven: https://www.petdreams.dk/oster-skaer-4-efterlader-9-5-mm-pels.html 

   Vi har også lavet en god guide, med hvilke skær der passer til de forskellige maskiner plus tips om vedligehold m.m.

   https://www.petdreams.dk/klippeskaer-afstandskamme-hundeklipper

    

   Med venlig hilsen

   Søren Pedersen

   PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Josefine at 27/11/2017 12.45
  • Hej. Har en Lhasa apso / havanese blanding som har en meget tyk kruset pels, som er ved at være omkring et halvt år, og håret vokser og vokser, så er begyndt at kigge efter en trimmer, der allerhelst skulle være omkring de 3 cm eller længere, og helst ikke meget kortere end de 2 cm i hvert fald. Eller er det muligt at få en som man kan købe ekstra hovedet der har den længde? har i en trimmer i kan anbefale? Hilsen Josefine Svensson

  • Hej Josefine

    

   Tak for din mail. Vi har ikke noget skær der kan klippe uden afstandsstykker i 20 mm, men har et Oster skær 3F på 13 mm her. 

    

   Ellers kan du skimme denne artikel igennem. Det er en guide til alle typer af plejeprodukter til hunde som Lhasa Apso, Bichon m.m., som kan bruge det samme udstyr. 

    

   Det er ikke altid nødvendigt med alle produkterne, kommer også an på hvad du evt. har i forvejen, men kig på den, og ellers er du meget velkommen til at skrive ien, hvis artiklen ikke giver svar nok. 

   Moser Arco vil jeg ikke anbefale til denne pelstype. Den er for fin og tæt til en Moser Arco, og jeg er ikke sikker på den kan komme igennem det, når pelsen er så tæt og kraftig. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer:

Moser Max50 Pro hundetrimmer til alle hunderacer & katte

Moser Max50 Pro hundetrimmer til alle hunderacer & katte

18 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 1.735 ,-

Tilbudspris: kr. 1.295 ,-