Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trådløs hundeklipper Andis AGR+ 40W PRO

Varenummer: GP 64880-2
GP 64880-2 <h2>Kraftig 40 Watt Trådløs Hundeklipper fra Andis - Lader Op På 1 Time og Kan Trimme ca. 1 Time</h2> <p>Et af flagskibene blandt hundeklippere er denne Andis Super AGR+ 40 watt, som egner sig til stort set alle typer pelse, tykke som tynde, på grund af de mange watt, der sikrer en fin og jævn klipning. Du kan klippe hunde overalt, også steder der ikke har stik i nærheden på udstillinger, konkurrencer osv. Du skal bare sørge for, at batteriet er ladet op. Det såkaldte Senca-Charge ladesystem, sikrer en hurtig genopladning på kun 1 time eller mindre, og når batteriet er ladet helt op, kan klipperen køre uafbrudt i ca. 1 time. Sættet består af genopladelig hundeklipper med 1.5 mm. skær, lader, ekstra drev til skæret, 118 ml. olie, og leveres i kraftig kasse til opbevaring.</p> <ul> <li><strong>High-speed motor med 3800 klip/minut på skæret</strong></li> <li><strong>CeramicEdge skær holder skæret op til 75% køligere end almindeligt stålskær</strong></li> <li><strong>Meget lydsvag og motor på 40 watt</strong></li> <li><strong>Brudsikkert design, og ergonomi som ligger godt i hånden</strong></li> <li><strong>Produceret og designet til mange års pålidelig brug</strong></li> <li><strong>Skæret er nemt at tage af og sætte på, når de skal renses eller skiftes</strong></li> <li><strong>Virker med alle UltraEdge og CeramicEdge skær</strong></li> <li><strong>Skæret er også kompatibelt med Oster® 76 skær</strong></li> </ul> <p>Inden du klipper anbefaler vi at hunden er nyvasket, helt tør og uden alt for meget filter og knuder. Når du går igang, skal du dryppe lidt olie på skæret regelmæssigt, så det holdes køligt og skarpt.</p> <p>Se hele udvalget af <a title="hundeklippere" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/hundeklippere-og-sakse.html"> klippemaskiner til hunde</a>.</p> <p> <img style="float: left;" src="//petdreams.dk/hjemmeklippe-skole-hunde-katte/trimmer-skaer-guide.jpg" alt="" width="42" height="40" />Klik <a title="Klippeskær vejledning" href="//www.petdreams.dk/klippeskaer-afstandskamme-hundeklipper" target="_blank">her</a> for vejledning til valg af skær.</p> <p> </p> Andis Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 2.247,-
Andis

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kraftig 40 Watt Trådløs Hundeklipper fra Andis - Lader Op På 1 Time og Kan Trimme ca. 1 Time

Et af flagskibene blandt hundeklippere er denne Andis Super AGR+ 40 watt, som egner sig til stort set alle typer pelse, tykke som tynde, på grund af de mange watt, der sikrer en fin og jævn klipning. Du kan klippe hunde overalt, også steder der ikke har stik i nærheden på udstillinger, konkurrencer osv. Du skal bare sørge for, at batteriet er ladet op. Det såkaldte Senca-Charge ladesystem, sikrer en hurtig genopladning på kun 1 time eller mindre, og når batteriet er ladet helt op, kan klipperen køre uafbrudt i ca. 1 time. Sættet består af genopladelig hundeklipper med 1.5 mm. skær, lader, ekstra drev til skæret, 118 ml. olie, og leveres i kraftig kasse til opbevaring.

 • High-speed motor med 3800 klip/minut på skæret
 • CeramicEdge skær holder skæret op til 75% køligere end almindeligt stålskær
 • Meget lydsvag og motor på 40 watt
 • Brudsikkert design, og ergonomi som ligger godt i hånden
 • Produceret og designet til mange års pålidelig brug
 • Skæret er nemt at tage af og sætte på, når de skal renses eller skiftes
 • Virker med alle UltraEdge og CeramicEdge skær
 • Skæret er også kompatibelt med Oster® 76 skær

Inden du klipper anbefaler vi at hunden er nyvasket, helt tør og uden alt for meget filter og knuder. Når du går igang, skal du dryppe lidt olie på skæret regelmæssigt, så det holdes køligt og skarpt.

Se hele udvalget af klippemaskiner til hunde.

 Klik her for vejledning til valg af skær.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Kirsten
Anmeldelse:
Klipper 2 storpudler kort, sporty, nu på ottende år, en virkelig god, dejlig maskine!
 Anmeldt af Kim
Anmeldelse:
Har i flere år forsøgt at klippe min Cavalier King Charles spaniel med billigere trimmere som Eldorado og Pro600i, men med begrænset succes. Denne model kan til gengæld klare opgaven, også de filtrede hår ved ørerne. Den klipper dog pelsen ekstremt kort, så et 7'er skær er passende, hvis man ikke vil have en lyserød hund ;-)
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trådløs hundeklipper Andis AGR+ 40W PRO ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trådløs hundeklipper Andis AGR+ 40W PRO

2 Vare(r)

per side
 • Fra Ole Rasmussen at 21/06/2013 15.16
  • Hej, sælger I ikke skær til denne maskine (UltraEdge og CeramicEdge)? Kan ikke lige finde dem....

    

   Mvh Ole

  • Hej Ole

   Tak for din mail. Vi har ikke de skær læse, kun det der sidder på maskinen, og ellers sælger vi Oster skær, der passer til, og er lige så gode:

   Oster skær

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra maleneM at 11/08/2015 02.00
  • er der afstands stykker med til denne maskine ? hvis ikke, kan man så købe løse der passer til ?

  • Hej Malene

    

   Tak for din mail. Nej, der er ikke afstandskamme med, men du kan finde afstandskamme der passer til Andis AGR+ her.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk 

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video