Ring +45 50262020 | [email protected]petdreams.dk

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Toni kattetårn

Varenummer: uuu 57
uuu 57 <h2>Plyskomfort kattetårn med hule og udsigtsplatform!</h2> <p>Trixie Toni Cat Tower bliver din kats foretrukne hvilested. Det er dækket med komfortabelt plys og har to niveauer, en hule og en hyggelig seng på toppen.</p> <p>Kradseoverfladen er dækket med sisal og vil imødekomme din kats naturlige instinkter til at kradse. Dette vil sikre en ordentlig neglepleje og samtidig beskytte dine møbler, tæpper og gardiner fra at blive revet i småstykker.</p> <ul> <li>Robust og holdbart</li> <li>Ruskindslignende plysbetræk</li> <li><img style="float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="" width="112" height="70" />Sisal kradseoverflade</li> <li>Platform med aftagelig seng</li> <li>Dejlig seng med vendbar håndvaskbar pude</li> <li>Hule helt dækket med fleece</li> <li>Optager ikke for meget plads</li> </ul> <p>Trixie Toni kattetårn måler 40 cm i diameter og 40 cm i højden. Det findes i taupe/mørkebrun.</p> Trixie Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 3-5 dage

kr. 499,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Plyskomfort kattetårn med hule og udsigtsplatform!

Trixie Toni Cat Tower bliver din kats foretrukne hvilested. Det er dækket med komfortabelt plys og har to niveauer, en hule og en hyggelig seng på toppen.

Kradseoverfladen er dækket med sisal og vil imødekomme din kats naturlige instinkter til at kradse. Dette vil sikre en ordentlig neglepleje og samtidig beskytte dine møbler, tæpper og gardiner fra at blive revet i småstykker.

  • Robust og holdbart
  • Ruskindslignende plysbetræk
  • Sisal kradseoverflade
  • Platform med aftagelig seng
  • Dejlig seng med vendbar håndvaskbar pude
  • Hule helt dækket med fleece
  • Optager ikke for meget plads

Trixie Toni kattetårn måler 40 cm i diameter og 40 cm i højden. Det findes i taupe/mørkebrun.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Bente
Anmeldelse:
Ragnar er utrolig glad for sit kattetårn! Han ligger på toppen og holder øje med mig mens jeg arbejder, og der er tale om rigtig mange timer. Som selvstændig arbejder jeg primært hjemmefra og han nyder den ekstra tid med sin mor.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Toni kattetårn ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Toni kattetårn

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video