Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Thundershirt til katte - lindrer din kats frygt og angst

Varenummer: THUNDERSHIRT CATS
THUNDERSHIRT CATS <h2>Er din kat angst, urolig, hyperaktiv eller lignende? Prøv Thundershirt til katte!</h2> <p>Der er tilfælde, hvor din kat kan være bange, angst eller stresset. Til sådanne øjeblikke, kan Thundershirt være yderst hjælpsom!</p> <p>Dette produkt pakker hele kroppen ind, og lægger et blidt, konstant pres på din kats krop, som har en dramatisk beroligende virkning for en ængstelig eller bange kat. Dette milde pres på kattens krop, er den samme terapi, som ofte anvendes på mennesker og hunde, der har vist sig at være særdeles effektiv.</p> <p>Thundershirt blev først udviklet til hunde, og har hjulpet tusindvis rundt om i verden. Den er stærkt anbefalet af dyrlæger og hundeejere. Nu har det samme firma designet Thundershirt til katte!</p> <p>Thundershirts designere har forpligtet sig til at hjælpe med lindring af angst hos millioner af hunde og katte, og samtidig styrke båndet mellem dyr og menneske. Det er derfor, de er overbeviste om dette produkt, og giver dig en pengene tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds med din Thundershirt til katte. Har den ikke den ventede virkning, har du 45 dage til at returnere den, og få pengene tilbage.</p> <h3>Når katte er bange eller angst, kan Thundershirt være en hjælp:</h3> <ul> <li>Når huset har gæster</li> <li><img style="float: right;" title="Thundershirt til katte - NYHED!" src="//www.petdreams.dk/maerker/logo_thundershirt.gif" alt="Thundershirt mod angst - til katte" width="195" height="69" />Når du flytter til et nyt hus</li> <li>når du rejser</li> <li>Når katten undersøges af dyrlægen</li> <li>Ved klipning af negle, pels, eller skal give medicin</li> <li>Ved klipning negle eller ved ansøgning medicin</li> <li>Ved indførelse af en ny kat til andre dyr i dit hjem</li> </ul> <p><strong>Thundershirt til katte størrelsesoversigt:</strong></p> <p><strong>Small:</strong> bryst størrelse fra 23 cm op til 33 cm, vægt: op til 4 kg</p> <p><strong>Large:</strong> bryst størrelse fra 43 cm op til 61 cm, vægt: op til 6 kg</p> <p> </p> <p>→ Se også <a href="//www.petdreams.dk/thundershirt-hunde-angste-bange-fyrvaerkeri-torden-nytaar-og-overdrevet-goen.html"><strong>Thundershirt til hunde</strong></a>.</p> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 319,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Er din kat angst, urolig, hyperaktiv eller lignende? Prøv Thundershirt til katte!

Der er tilfælde, hvor din kat kan være bange, angst eller stresset. Til sådanne øjeblikke, kan Thundershirt være yderst hjælpsom!

Dette produkt pakker hele kroppen ind, og lægger et blidt, konstant pres på din kats krop, som har en dramatisk beroligende virkning for en ængstelig eller bange kat. Dette milde pres på kattens krop, er den samme terapi, som ofte anvendes på mennesker og hunde, der har vist sig at være særdeles effektiv.

Thundershirt blev først udviklet til hunde, og har hjulpet tusindvis rundt om i verden. Den er stærkt anbefalet af dyrlæger og hundeejere. Nu har det samme firma designet Thundershirt til katte!

Thundershirts designere har forpligtet sig til at hjælpe med lindring af angst hos millioner af hunde og katte, og samtidig styrke båndet mellem dyr og menneske. Det er derfor, de er overbeviste om dette produkt, og giver dig en pengene tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds med din Thundershirt til katte. Har den ikke den ventede virkning, har du 45 dage til at returnere den, og få pengene tilbage.

Når katte er bange eller angst, kan Thundershirt være en hjælp:

 • Når huset har gæster
 • Thundershirt mod angst - til katteNår du flytter til et nyt hus
 • når du rejser
 • Når katten undersøges af dyrlægen
 • Ved klipning af negle, pels, eller skal give medicin
 • Ved klipning negle eller ved ansøgning medicin
 • Ved indførelse af en ny kat til andre dyr i dit hjem

Thundershirt til katte størrelsesoversigt:

Small: bryst størrelse fra 23 cm op til 33 cm, vægt: op til 4 kg

Large: bryst størrelse fra 43 cm op til 61 cm, vægt: op til 6 kg

 

→ Se også Thundershirt til hunde.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Louise
Anmeldelse:
Umiddelbart rigtig god. Min kat skulle dog bruge en del øvelse på, at vænne sig til at have den på!
 Anmeldt af Mette
Anmeldelse:
Efter at have set videoer på YouTube med både katte og hunde, der havde stor gavn af Thunder Shirtsene, besluttede vi os for at købe tre - en til hver af vores katte.

De er alle generelt rolige i dagligdagen, det vil sige ingen problemer med angst, men især i forbindelse med transport og dyrlægebesøg, bliver de alle tre meget urolige og utrygge.

Kattene er huskatte, og alle over 10 år gamle. Vant til at blive håndteret, og til dagligt meget opsøgende og kælne.

De vrider sig lidt når de skal have shirtsene på, men det går nu bedre jo flere gange vi prøver. Men de virker med det samme kattene får dem på. Alle tre katte bliver komplet afslappede i hele kroppen det sekund de får dem på.

De synes det er lidt underligt at de ikke er lige så mobile som de plejer, men det fungerer perfekt i forhold til transport. Vi var lidt bange for, om det ville være træls for dem, at de ikke har deres normale kræfter og balance, når de skal være i transportkasserne når vi går med dem eller kører i bil. Men de ligger bare så fint og afslappet i kasserne med shirtsene på, i modsætning til at de normal vælter sig selv rundt og hidser sig selv mere op på denne måde. Desuden er vi vant til at de miaver rigtigt meget, ulykkeligt, når de er i kasserne, især i trafik, men også det var reduceret til et minimum.

Jeg tror også at vi kan finde på at bruge dem i forhold til sådan noget som negleklipning, og måske i forbindelse med at give f.eks. antibiotika-piller, hvis det bliver nødvendigt, rensning af sår, blodsukker-målinger (vi har en diabetes-kat) og i andre situationer, hvis vi har behov for at kattene sidder stille.

Alt i alt er vi meget tilfredse med vores Thunder Shirts. Men de skal bruges med et formål, for de bliver helt paralyseret af at have dem på. Vi ville ikke bryde os om at de havde dem på uden opsyn, f.eks. når de er alene hjemme. Jeg tror slet ikke vores katte vil være i stand til at gå på toilettet eller drikke vand med dem på. Men jeg tror katte reagerer forskelligt på dem, så man må nok prøve sig frem.

I forhold til hvordan de virker. Det er sådan set bare et tyndt bomuldsdækken. Vi skal bare lægge vores løst på, og ritsche dem fast i velcroen om maven og foran om bringen. Ingen pres på kroppen, og ingen vægt - vi troede egentligt at der var nogle punkter på kroppen som der skulle presses på, som ved akupressur på mennesker. Men det er der slet ikke. Og det er helt tyndt, så kattene får det ikke synderligt varmt i dem. Dækkenet ser ud til at være lavet af noget gråt bomuld, og velcroen er fin - nok til at kattene ikke kan vride dem af, men ikke så meget at de er svære at få af.

Dog skal det nævnes, at de er små i størrelsen, i forhold til hvad der angives. Vi troede at vores katte skulle have en i hvert størrelse. Men i stedet for en S, M og en L, skal vores to hankatte have en L (hhv. 6,6 kg. og 5,5 kg.) og hunkatten skal have en M (3,3 kg.). Alle normale i bygning, og afbalancerede i forhold til deres vægt.

Alt i alt kan de stærkt anbefales. Selvom det er relativt mange penge pr. dækken, er det bare så rart at se hvor meget rarere det er for dem at blive transporteret. Så for os er det er lille pris for at undgå utryghed og uro hos vores gamle katte.

Jeg synes dog at jeg har læst, at de ikke virker på alle katte. Men man kan sende dækkenet tilbage hvis det ikke virker, så jeg synes ikke at risikoen er så stor.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Thundershirt til katte - lindrer din kats frygt og angst ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Thundershirt til katte - lindrer din kats frygt og angst

1 Vare(r)

per side
 • Fra Nadia at 22/09/2015 00.39
  • Kære Petdreams. Får i str. medium hjem i Thundershirt til kat? På forhånd tak. Mvh. Nadia Nielsen

  • Hej Nadia

    

   Tak for din mail. Det gør vi ikke, men du kan finde den tilsvarende Thundershirt til hunde, de er magen til hinanden mere eller mindre:

    

   https://www.petdreams.dk/thundershirt-hunde-angste-bange-fyrvaerkeri-torden-nytaar-og-overdrevet-goen.html

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video