Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trixie Target Stick til hundetræning

Varenummer: TX2282
TX2282 <h2>Fremragende Støtte Til Fremme Af God Opførsel</h2> <p>Trixie Target Stick har en integreret klikker, som hjælper med træning og opdragelse af kæledyr. Den kan bruges til at træne killinger, hvalpe og voksne hunde og katte så som kaniner og fugle. Denne pind er et fremragende valg til at undervise dit kæledyr i mange forskellige og nye udfordringer. I forbindelse med opdragelse af små kæledyr er den god som en armforlænger. Korrekt brugt kan pinden give fremragende resultater.</p> <p>Target Sticks er gode hjælpemidler i træningen. De lærer kæledyret at røre og følge bolden, der sidder for enden af pinden.  Når kæledyret af sig selv følger pinden, kan man få det hen, hvor man vil have det uden at skulle trække, skubbe eller løfte det. Kæledyret kan lære at hoppe op på børstebordet eller ind i bilen. Det kan også lære at lukke en dør og hente genstande og mange andre tricks og færdigheder.</p> <ul> <li>Klikkerknap</li> <li>Klart synlig og næsevenlig bold for enden af pinden</li> <li>Udtrækkelig nylonsnor fra 14 til 65cm</li> <li>Nem at tage af</li> <li>Kan sættes I bælte ( har en bælteklips)</li> <li>Hæfte med tips og tricks til optimal træning.</li> </ul> <p>Trixie Target Stick fås i assorterede farver.</p> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/v0YgOXfjGBk" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe> Trixie

På lager - levering 1-3 dage

Regular Price: kr. 55 ,-

Tilbudspris: kr. 52,25

Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Fremragende Støtte Til Fremme Af God Opførsel

Trixie Target Stick har en integreret klikker, som hjælper med træning og opdragelse af kæledyr. Den kan bruges til at træne killinger, hvalpe og voksne hunde og katte så som kaniner og fugle. Denne pind er et fremragende valg til at undervise dit kæledyr i mange forskellige og nye udfordringer. I forbindelse med opdragelse af små kæledyr er den god som en armforlænger. Korrekt brugt kan pinden give fremragende resultater.

Target Sticks er gode hjælpemidler i træningen. De lærer kæledyret at røre og følge bolden, der sidder for enden af pinden.  Når kæledyret af sig selv følger pinden, kan man få det hen, hvor man vil have det uden at skulle trække, skubbe eller løfte det. Kæledyret kan lære at hoppe op på børstebordet eller ind i bilen. Det kan også lære at lukke en dør og hente genstande og mange andre tricks og færdigheder.

  • Klikkerknap
  • Klart synlig og næsevenlig bold for enden af pinden
  • Udtrækkelig nylonsnor fra 14 til 65cm
  • Nem at tage af
  • Kan sættes I bælte ( har en bælteklips)
  • Hæfte med tips og tricks til optimal træning.

Trixie Target Stick fås i assorterede farver.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Caty
Anmeldelse:
Den gik i stykker efter 2 dages brug
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie Target Stick til hundetræning ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie Target Stick til hundetræning

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

Trixie Soft Clicker kliktræner

Trixie Soft Clicker kliktræner

Regular Price: kr. 33 ,-

Tilbudspris: kr. 31,35

Soft Clicker – til at træne katte og hunde

Soft Clicker – til at træne katte og hunde

Regular Price: kr. 39 ,-

Tilbudspris: kr. 37,05