Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Petosan kit med tandbørste og tandpasta

Varenummer: petosan-dental-kit
petosan-dental-kit <h2>Speciel Formel Til Din Hund - Fjerner Plak Og Forebygger Tandsten I At Opbygge Sig</h2><p>Dyrlæger anbefaler regelmæssig <strong>børstning af din hunds tænder</strong> for at forebygge tandsten og plak, som forårsager tandkødssygdomme, dårlig ånde og tab af tænder. Det er bedst at starte dette i en tidlig alder, så hunden bliver vant til rutinen.</p><p><strong>Petosan tandbørste og tandpasta kit</strong> tilbyder en effektiv måde at give din hund den bedste tandpleje!</p><ul><li><img style="float: right;" title="tandpleje til hunde" src="//www.petdreams.dk/media/catalog/product/p/e/petosan-kit-tandpleje-hund.jpg" alt="tandbørste til hunde" width="135" height="300" />En unik tandbørste med 2 hoveder til at rense rundt i din hunds mund</li><li>70g tube af velsmagende fjerkræ aromatiseret tandpasta</li><li>Nem og hurtig rengøring</li><li>Ingen skylning nødvendigt</li><li>Leveres i et praktisk cover, nem at gemme tandpasta og tandbørste </li></ul><p><strong>Fås i tandbørste størrelser, der matcher størrelsen på din hund:</strong></p><p>Small: <strong>Lille tandbørste til hunde under 7 kg </strong><br /> Medium: <strong>Medium tandbørste til hunde mellem 7 - 15 kg</strong><br /> Large: <strong>Stor tandbørste til hunde over 16 kg</strong></p><p> </p><h3>Sådan bruges Petosan tandbørste og tandpasta Kit:</h3><ul><li> Før du bruger Petosan de første par gange, sætter du tandbørsten i lunkent vand, så børsterne bliver bløde. Derefter fugter du bare tandbørsten, og tilsætter tandpasta. </li><li>Placere tandbørsten over et par af hundens tænder, så børstehårene er rettet mod gummerne i ca. en 45 graders vinkel.</li><li>Brug ti korte frem og tilbage bevægelser, før du flytter til et andet sæt tænder.</li><li>Vær særlig opmærksom på ydersiden af de bageste tænder, fordi det er her, tandsten kan lide at danne sig. </li><li>Vip tandbørsten lidt fra side til side når du børster, for de bedste resultater.</li><li>Sørg for at rengøre omkring tandens hals samt mellemrum mellem tænderne.</li></ul><ol> </ol><p>Se andre produkter til at tage sig af din <strong><a title="tandpleje hund" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/tandpleje-og-hygiejne.html">hunds tænder</a></strong></p><ol> </ol> Petosan

På lager 

kr. 178,-

* Skal udfyldes

Petosan

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Speciel Formel Til Din Hund - Fjerner Plak Og Forebygger Tandsten I At Opbygge Sig

Dyrlæger anbefaler regelmæssig børstning af din hunds tænder for at forebygge tandsten og plak, som forårsager tandkødssygdomme, dårlig ånde og tab af tænder. Det er bedst at starte dette i en tidlig alder, så hunden bliver vant til rutinen.

Petosan tandbørste og tandpasta kit tilbyder en effektiv måde at give din hund den bedste tandpleje!

 • tandbørste til hundeEn unik tandbørste med 2 hoveder til at rense rundt i din hunds mund
 • 70g tube af velsmagende fjerkræ aromatiseret tandpasta
 • Nem og hurtig rengøring
 • Ingen skylning nødvendigt
 • Leveres i et praktisk cover, nem at gemme tandpasta og tandbørste

Fås i tandbørste størrelser, der matcher størrelsen på din hund:

Small: Lille tandbørste til hunde under 7 kg
Medium: Medium tandbørste til hunde mellem 7 - 15 kg
Large: Stor tandbørste til hunde over 16 kg

 

Sådan bruges Petosan tandbørste og tandpasta Kit:

 • Før du bruger Petosan de første par gange, sætter du tandbørsten i lunkent vand, så børsterne bliver bløde. Derefter fugter du bare tandbørsten, og tilsætter tandpasta.
 • Placere tandbørsten over et par af hundens tænder, så børstehårene er rettet mod gummerne i ca. en 45 graders vinkel.
 • Brug ti korte frem og tilbage bevægelser, før du flytter til et andet sæt tænder.
 • Vær særlig opmærksom på ydersiden af de bageste tænder, fordi det er her, tandsten kan lide at danne sig.
 • Vip tandbørsten lidt fra side til side når du børster, for de bedste resultater.
 • Sørg for at rengøre omkring tandens hals samt mellemrum mellem tænderne.

Se andre produkter til at tage sig af din hunds tænder

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Mika
Anmeldelse:
Jeg købte tandbørsten til min lille japanske spids, Mika, og han er så glad for den, han elsker tandpastaen og tandbørsten. :)
 Anmeldt af Aase
Anmeldelse:
Min Beagle er vant til at få børstet tænder, med en blød babybørste, og det finder hun sig fint i. Men på de bagerste tænders inderside dannes der tandsten. Jeg købte så denne dobbelte tandbørste, men den vil hun bestemt ikke acceptere desværre, så det var ingen succes. Jeg giver tandbørsten 3 stjerner, da den sikkert er god, hvis hunden lader sig børste med den.
 Anmeldt af Benedicte
Anmeldelse:
Mine to hunde er virkelig ikke glade for at få børstet tænder, MEN når de smager tandpastaen, så vil de lige pludselig gerne have børstet tænder hele tiden. Allerede første gang var der ingen klager... Mener det er kyllinge-lever, det går rent ind.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Petosan kit med tandbørste og tandpasta ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Petosan kit med tandbørste og tandpasta

1 Vare(r)

per side
 • Fra Maria at 03/09/2016 09.33
  • Er tandbørsten også optimal til kat eller er det bedre at købe en børne tandbørste.

  • Hej Maria

    

   Tak for din mail. Hvis du køber den i small, tror jeg fint du kan bruge den på en kat. Jeg har dog ikke så meget erfaring med den i forhold til katte, men kan den bruges til hunde under 7 kg, må den også kunne bruges til katte :). 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: