Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Tæppe til hunde med insektbeskyttelse

Varenummer: HC BODY0111G
HC BODY0111G <h2>Hundetæppe til hele sæsonen der frastøder lopper og andre insekter</h2> <p>Bodyguard Insect Shield tæppe er et fantastisk produkt, som er med til at holde din hund beskyttet mod insekter som flåter, lopper, lus og myg. Tæppet er lavet af høj kvalitet blød polyester børstet tricot. Det har en langvarig insekticid belægning, der holder op til 75 vaske.</p> <p>Hvis der er insekter på din hund, og han hviler på dette tæppe, slår Insect Shield, indeholdende midlet permethrin, dem ned i samme øjeblik de kommer i kontakt med det. Dette gør dette tæppe det ideelle værktøj til tidlig forebyggelse af angreb fra lopper og andre insekter.</p> <p>Bodyguard Insect Shield tæppe er ideel at have med, når du for eksempel er en tur i parken med din hund, på ferier eller andre ture, hvor hunden er udsat for angreb fra insekter. </p> <ul> <li>Lavet af høj kvalitet holdbart blødt polyester børstet tricot</li> <li>Velegnet til brug i hundesengen, bilen, sofaen eller i parken</li> <li>Komfortabel</li> <li>Til brug på alle årstider</li> <li>Overtrukket med anti-insekt permethrin</li> <li>Dræber og frastøder flåter, lopper, lus og myg</li> <li>Uskadeligt for hunde og mennesker</li> <li>Langtidsholdbar belægning der holder op til 75 vaske</li> <li>Tørrer hurtigt</li> </ul> <p>Dog Armor Knockdown Blanket måler 120 x 80 cm. </p> <p><iframe src="https://www.youtube.com/embed/FUiuogygL8o" height="315" width="560"></iframe></p>

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 395,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hundetæppe til hele sæsonen der frastøder lopper og andre insekter

Bodyguard Insect Shield tæppe er et fantastisk produkt, som er med til at holde din hund beskyttet mod insekter som flåter, lopper, lus og myg. Tæppet er lavet af høj kvalitet blød polyester børstet tricot. Det har en langvarig insekticid belægning, der holder op til 75 vaske.

Hvis der er insekter på din hund, og han hviler på dette tæppe, slår Insect Shield, indeholdende midlet permethrin, dem ned i samme øjeblik de kommer i kontakt med det. Dette gør dette tæppe det ideelle værktøj til tidlig forebyggelse af angreb fra lopper og andre insekter.

Bodyguard Insect Shield tæppe er ideel at have med, når du for eksempel er en tur i parken med din hund, på ferier eller andre ture, hvor hunden er udsat for angreb fra insekter. 

  • Lavet af høj kvalitet holdbart blødt polyester børstet tricot
  • Velegnet til brug i hundesengen, bilen, sofaen eller i parken
  • Komfortabel
  • Til brug på alle årstider
  • Overtrukket med anti-insekt permethrin
  • Dræber og frastøder flåter, lopper, lus og myg
  • Uskadeligt for hunde og mennesker
  • Langtidsholdbar belægning der holder op til 75 vaske
  • Tørrer hurtigt

Dog Armor Knockdown Blanket måler 120 x 80 cm. 

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Diana Olesen
Anmeldelse:
Det er et fantastisk tæppe
Vores hun er Labrador jagthund han
Har altid mange flåter på sig efter Jagtture
Men med dette tæppe liggende i Transport buret i bilen så rasler Utøjet af ham super super god opfindelse
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Tæppe til hunde med insektbeskyttelse ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Tæppe til hunde med insektbeskyttelse

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: