Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Tægetang O'Tom Tick Twister

Varenummer: KR 275514 / GP TT tick twister
KR 275514 / GP TT tick twister <p>Tægetang O'Tom Tick Twister er en nem, effektiv og hurtig måde at fjerne tæger hos hunde, katte og mennesker på. Tæger er parasitter, der lever af at suge blod fra dyr og mennesker. Når tæger suger blod, risikerer man at blive smittet med sygdomme tægen har bragt med sig. Derfor er det vigtigt, at tægen fjernes hurtigt og korrekt. <br /><br /><strong>Tægen skal fjernes korrekt</strong><br /><br />Lad være med at klemme eller brænde tægen, og lad være med at få den til at gå ud med kemiske produkter, før du fjerner den. Træk aldrig i tægen når du skal fjerne den, men drej den for at mindske risikoen for at tægens brod ikke knækker og bliver siddende i huden. Klem heller ikke på den, da man så kan presse blod videre, der måske er besmittet. Er du blevet bidt, er det derfor vigtigt at fjerne tægen korrekt og hurtigt.<br /><br /><strong>Jo hurtigere tægen er ude af huden, jo bedre</strong><br /><br />Tæger kan bære rundt på farlige sygdomme. En smittet tæge behøver blot få timer til at smitte sin vært. Men husk at det ikke automatisk betyder, at du er smittet med sygdomme, hvis du bliver bidt. Tag det roligt og fjern tægen korrekt med O'Tom Tick Twister. <br /><br />Sættet indeholder 2 stk. tægetænger. 1 lille og 1 større som på billedet. <br />

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 49,-

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Tægetang O'Tom Tick Twister er en nem, effektiv og hurtig måde at fjerne tæger hos hunde, katte og mennesker på. Tæger er parasitter, der lever af at suge blod fra dyr og mennesker. Når tæger suger blod, risikerer man at blive smittet med sygdomme tægen har bragt med sig. Derfor er det vigtigt, at tægen fjernes hurtigt og korrekt.

Tægen skal fjernes korrekt

Lad være med at klemme eller brænde tægen, og lad være med at få den til at gå ud med kemiske produkter, før du fjerner den. Træk aldrig i tægen når du skal fjerne den, men drej den for at mindske risikoen for at tægens brod ikke knækker og bliver siddende i huden. Klem heller ikke på den, da man så kan presse blod videre, der måske er besmittet. Er du blevet bidt, er det derfor vigtigt at fjerne tægen korrekt og hurtigt.

Jo hurtigere tægen er ude af huden, jo bedre

Tæger kan bære rundt på farlige sygdomme. En smittet tæge behøver blot få timer til at smitte sin vært. Men husk at det ikke automatisk betyder, at du er smittet med sygdomme, hvis du bliver bidt. Tag det roligt og fjern tægen korrekt med O'Tom Tick Twister.

Sættet indeholder 2 stk. tægetænger. 1 lille og 1 større som på billedet.

Anmeldelser

Anmeldelser (8)

 Anmeldt af Jannie Kühlmann
Anmeldelse:
Dag til dag levering. Super produkt!
Produkt samt petdreams anbefales 100%
 Anmeldt af Norma
Anmeldelse:
Hurtig levering og håber den virker som den skal, har ikke haft brug for den endnu.
 Anmeldt af Silja
Anmeldelse:
Jeg er meget tilfreds med varen og prisen. Jeg vil også bruge lejligheden og rose PetDreams.dk for deres super kundeservice og gode kommunikation. Det tog kun tre hverdage at sende tangen til Island.
 Anmeldt af sonja
Anmeldelse:
jeg hentede min tægetang og samme aften fik jeg brug for den tægen var ret lille og derfor brugte jeg den lille tang og det fungerede fint fik tægen af of intet grimt sår på min kat. jeg er meget tilfreds med varen
 Anmeldt af Helle
Anmeldelse:
Super
 Anmeldt af Cathrine
Anmeldelse:
Super tægetang hvor det er nemt at få hovedet med ud! Er ikke længere nervøs for at min hund skal blive syg når jeg har fjernet tæger!
 Anmeldt af Lene
Anmeldelse:
jeg har købt et sæt tægetang og samme dag vi fik den med posten fik vi brug for den og ja! den virkede skam fortrinlig, vores hund er en blandings race af rotveiler / shjæfer og formel 1 og da hun har en manke som hanløve har det altid været et problem at få tægerne af hende uden at flå hår af hende, men jeg vil kun give 4 stjerner for jeg kan ikke se hvad den lille kan bruges til.
 Anmeldt af Suzanna Delfs
Anmeldelse:
Jeg har en dejlig Boxer der elsker at bruge energi på marken ,hvor der er mange tæger,denne tægetang er dejlig nem,har kun oplevet at tægerne slipper helt,uden at der sidder rester af dem i huden. Den er god, selv når du ikke har mange kræfter i dine hænder..
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Tægetang O'Tom Tick Twister ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Tægetang O'Tom Tick Twister

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

Trix Tick Lasso til flåter og tæger

Trix Tick Lasso til flåter og tæger

3 anmeldelse(r)
kr. 95,-