Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trix Tick Lasso til flåter og tæger

Varenummer: GP 7777TIK
GP 7777TIK <h2>Fjerner nemt og hurtigt hele flåter og tæger!</h2> <p>Trix Tick Lasso er et revolutionerende værktøj mod flåter og tæger, der sikrer, at du får hele flåten væk fra din hunds krop. Dette værktøj tager hele skovflåten, hoved og alt væk i modsætning til pincet, som normalt efterlader hovedet i huden, og nogle gange kun skader flåten. </p> <p>Trix Tick Lasso er designet til nemt at fjerne flåter fra steder som normalt er svære at komme til, som din hunds ører og i tyk pels. I modsætning til f.eks. pincet, fungerer Trix Tick Lasso godt, selvom der fanges lidt pels i løkken samtidig. </p> <ul> <li>Løkke lavet af særligt fiber</li> <li>Let at bruge</li> <li>Lasso håndtering</li> <li>Sættes nemt på alle tæger og flåter, selv de helt små  </li> <li>Fjerner hele flåter og tæger med hoved</li> <li>Genanvendelig</li> <li>Pålidelig</li> <li>Lille og nem at pakke i førstehjælps kit</li> <li>Pakket i gennemsigtig blister pakning</li> <li>Vejledning følger med</li> <li>International Patenteret, design og mærkevare beskyttet</li> </ul> <p><strong>Trix Tick Lasso er lavet i Sverige</strong>, og leveres med 10 års garanti. Den er 115 mm lang og har træk styrke på over 9 kg.</p> <p>Trix Tick Lasso er velegnet til tæge og flåt arter som Ixodes, Amblyomma, Dermacentor og Rhipicephalus. Den er uegnet til at fjerne de store afrikanske kvæg flåter kaldet Amblyomma hebraeum. </p> <h3>Sådan bruger Trix Tick Lasso:</h3> <ol> <li>Brug lasso håndteringens semi-automatiske metode til korrekt greb om flåten</li> <li>Sæt let tryk på spidsen ind i huden</li> <li>Skovflåten vil blive hængende på spidsen, indtil du løsner grebet i lassoen</li> </ol> <p><em><br /></em></p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 95,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Fjerner nemt og hurtigt hele flåter og tæger!

Trix Tick Lasso er et revolutionerende værktøj mod flåter og tæger, der sikrer, at du får hele flåten væk fra din hunds krop. Dette værktøj tager hele skovflåten, hoved og alt væk i modsætning til pincet, som normalt efterlader hovedet i huden, og nogle gange kun skader flåten. 

Trix Tick Lasso er designet til nemt at fjerne flåter fra steder som normalt er svære at komme til, som din hunds ører og i tyk pels. I modsætning til f.eks. pincet, fungerer Trix Tick Lasso godt, selvom der fanges lidt pels i løkken samtidig. 

 • Løkke lavet af særligt fiber
 • Let at bruge
 • Lasso håndtering
 • Sættes nemt på alle tæger og flåter, selv de helt små  
 • Fjerner hele flåter og tæger med hoved
 • Genanvendelig
 • Pålidelig
 • Lille og nem at pakke i førstehjælps kit
 • Pakket i gennemsigtig blister pakning
 • Vejledning følger med
 • International Patenteret, design og mærkevare beskyttet

Trix Tick Lasso er lavet i Sverige, og leveres med 10 års garanti. Den er 115 mm lang og har træk styrke på over 9 kg.

Trix Tick Lasso er velegnet til tæge og flåt arter som Ixodes, Amblyomma, Dermacentor og Rhipicephalus. Den er uegnet til at fjerne de store afrikanske kvæg flåter kaldet Amblyomma hebraeum. 

Sådan bruger Trix Tick Lasso:

 1. Brug lasso håndteringens semi-automatiske metode til korrekt greb om flåten
 2. Sæt let tryk på spidsen ind i huden
 3. Skovflåten vil blive hængende på spidsen, indtil du løsner grebet i lassoen


Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Jørn
Anmeldelse:
Den bedste flåt-fjerner jeg har haft. Fjerner hele flåten nemt og enkelt.
 Anmeldt af Birgitte
Anmeldelse:
Fantastisk effektiv. Man får altid hele flåten med og den bliver på tangen, til man slipper den. Har haft en lasso tang i foreløbig 10 år, og den virker fortsat fint.
Nu må jeg have endnu en til, der altid bor i campingvognen.
 Anmeldt af Tanja
Anmeldelse:
Super produkt. Den snupper tæger og flåter nemt og sikkert hver gang
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trix Tick Lasso til flåter og tæger ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trix Tick Lasso til flåter og tæger

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video