Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Pin It

Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag • • • Levering 39,- PostNord

Trix Tick Lasso til flåter og tæger

Varenummer: GP 7777TIK
GP 7777TIK <h2>Fjerner nemt og hurtigt hele flåter og tæger!</h2> <p>Trix Tick Lasso er et revolutionerende værktøj mod flåter og tæger, der sikrer, at du får hele flåten væk fra din hunds krop. Dette værktøj tager hele skovflåten, hoved og alt væk i modsætning til pincet, som normalt efterlader hovedet i huden, og nogle gange kun skader flåten. </p> <p>Trix Tick Lasso er designet til nemt at fjerne flåter fra steder som normalt er svære at komme til, som din hunds ører og i tyk pels. I modsætning til f.eks. pincet, fungerer Trix Tick Lasso godt, selvom der fanges lidt pels i løkken samtidig. </p> <ul> <li>Løkke lavet af særligt fiber</li> <li>Let at bruge</li> <li>Lasso håndtering</li> <li>Sættes nemt på alle tæger og flåter, selv de helt små  </li> <li>Fjerner hele flåter og tæger med hoved</li> <li>Genanvendelig</li> <li>Pålidelig</li> <li>Lille og nem at pakke i førstehjælps kit</li> <li>Pakket i gennemsigtig blister pakning</li> <li>Vejledning følger med</li> <li>International Patenteret, design og mærkevare beskyttet</li> </ul> <p><strong>Trix Tick Lasso er lavet i Sverige</strong>, og leveres med 10 års garanti. Den er 115mm lang og har træk styrke på over 9 kg.</p> <p>Trix Tick Lasso er velegnet til tæge og flåt arter som Ixodes, Amblyomma, Dermacentor og Rhipicephalus. Den er uegnet til at fjerne de store afrikanske kvæg flåter kaldet Amblyomma hebraeum. </p> <h3>Sådan bruger Trix Tick Lasso:</h3> <ol> <li>Brug lasso håndteringens semi-automatiske metode til korrekt greb om flåten</li> <li>Sæt let tryk på spidsen ind i huden</li> <li>Skovflåten vil blive hængende på spidsen, indtil du løsner grebet i lassoen</li> </ol> <p><em><br /></em></p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 89,-
Trixie

1-3 dagens levering

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Fjerner nemt og hurtigt hele flåter og tæger!

Trix Tick Lasso er et revolutionerende værktøj mod flåter og tæger, der sikrer, at du får hele flåten væk fra din hunds krop. Dette værktøj tager hele skovflåten, hoved og alt væk i modsætning til pincet, som normalt efterlader hovedet i huden, og nogle gange kun skader flåten. 

Trix Tick Lasso er designet til nemt at fjerne flåter fra steder som normalt er svære at komme til, som din hunds ører og i tyk pels. I modsætning til f.eks. pincet, fungerer Trix Tick Lasso godt, selvom der fanges lidt pels i løkken samtidig. 

 • Løkke lavet af særligt fiber
 • Let at bruge
 • Lasso håndtering
 • Sættes nemt på alle tæger og flåter, selv de helt små  
 • Fjerner hele flåter og tæger med hoved
 • Genanvendelig
 • Pålidelig
 • Lille og nem at pakke i førstehjælps kit
 • Pakket i gennemsigtig blister pakning
 • Vejledning følger med
 • International Patenteret, design og mærkevare beskyttet

Trix Tick Lasso er lavet i Sverige, og leveres med 10 års garanti. Den er 115mm lang og har træk styrke på over 9 kg.

Trix Tick Lasso er velegnet til tæge og flåt arter som Ixodes, Amblyomma, Dermacentor og Rhipicephalus. Den er uegnet til at fjerne de store afrikanske kvæg flåter kaldet Amblyomma hebraeum. 

Sådan bruger Trix Tick Lasso:

 1. Brug lasso håndteringens semi-automatiske metode til korrekt greb om flåten
 2. Sæt let tryk på spidsen ind i huden
 3. Skovflåten vil blive hængende på spidsen, indtil du løsner grebet i lassoen


Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Tanja
Anmeldelse:
Super produkt. Den snupper tæger og flåter nemt og sikkert hver gang

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trix Tick Lasso til flåter og tæger ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trix Tick Lasso til flåter og tæger

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video