Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag • • • Levering 39,- PostNord

Sweet Set seletøj med line til hundehvalpe

Varenummer: MG 91376u-2
MG 91376u-2 <h2>Seletøj Til Små Hundehvalpe</h2> <p>Sød seletøj med line fra Hunter som egner sig godt til hundehvalpe. Selen er produceret i blød nylon, og nem at sætte på og indstille. Sættes fast med 2 clips ved hovede og krop.</p> <p>Kan justeres ved hundens hals mellem 22-33 cm., og 22-46 cm. på kroppen ved for og bagben, som giver et vidt spænd i størrelsen på hvalpen.</p> <p>Linens og seletøjets bredde er 10 mm, og linen 120 cm. Leveres i rosa farve med flotte cirkel mønstre.</p> <p>Se flere <strong><a title="Hundesnore" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/snore-og-liner.html">hundesnore</a></strong>.</p> Hunter

På lager - Levering 1-3 dage

Regular Price: kr. 69 ,-

Tilbudspris: kr. 62,10

Hunter

1-3 dagens levering

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Seletøj Til Små Hundehvalpe

Sød seletøj med line fra Hunter som egner sig godt til hundehvalpe. Selen er produceret i blød nylon, og nem at sætte på og indstille. Sættes fast med 2 clips ved hovede og krop.

Kan justeres ved hundens hals mellem 22-33 cm., og 22-46 cm. på kroppen ved for og bagben, som giver et vidt spænd i størrelsen på hvalpen.

Linens og seletøjets bredde er 10 mm, og linen 120 cm. Leveres i rosa farve med flotte cirkel mønstre.

Se flere hundesnore.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Kat
Anmeldelse:
Fint produkt, i modsætning til køberen der var sur over størrelsen, tjekkede jeg målene inden jeg bestilte. Selen passer fint til en lille chihuahua og ser superfint ud. Spændet er lidt småt og bøvlet, derfor kun 4 stjerner.
 Anmeldt af Ove
Anmeldelse:
Seletøjet er ikke særlig velegnet, til en dansk svensk gårdhundehvalp, det bør i skrive under anvendelse, egentlig er den mest velegnet til meget små hvalpe.

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Sweet Set seletøj med line til hundehvalpe ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Sweet Set seletøj med line til hundehvalpe

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video