Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Buster svinehårsbørste - til fine pelse & afsluttende børste

Varenummer: Buster svinehårsbørster
Buster svinehårsbørster <h2>Ideel Til Fine Pelse Eller Afsluttende Børste På Alle Racer! Produceret Med 100% Ornehår</h2> <p>Buster svinehårsbørste er et pelsværktøj, der er specielt effektiv til børstning af fine pelstyper, men kan bruges til racer. Denne børste er lavet af høj kvalitet og funktionelt design, til at give en fornøjelig og effektiv plejeoplevelse. De stive svinehår har en god evne til at fordele de naturlige olier og fedt i hundens pels, og gøre pelsen skinnende og glansfuld. </p> <p>I modsætning til nylonbørstehår, ridser de naturlige svinehårsbørster ikke din hunds hud, mens du plejer pelsen. For korthårede racer fjerner denne børste let snavs, og stimulerer samtidig produktionen af hudens naturlige olier. Buster svinehårsbørste er perfekt som afsluttende børste hos alle hunderacer til at give pelsen en naturlig glans.</p> <ul> <li>100% ornehår</li> <li>Perfekt til fine pelse</li> <li>Perfekt som afsluttende børste til alle racer for glansfuld pels</li> <li>Blødt skridsikkert håndtag</li> <li>Fjerner let døde hår</li> <li>Behagelig at bruge</li> <li>Stimulerer produktionen af naturlige olier og fedt i pelsen</li> <li>Masserer forsigtigt huden</li> </ul> <p>Alle Buster børster kommer i en flot pakke med vejledningen på bagsiden. Udgør derfor også en vidunderlig gave!</p> <p><strong>Fås i to størrelser:</strong></p> <ul> <li>Small - måler 19 x 5 x 4.5 cm</li> <li>Large - måler 20 x 7 x 5 cm</li> </ul> Buster

På lager 

Regular Price: kr. 59 ,-

Tilbudspris: kr. 53,10

* Skal udfyldes

Buster

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Ideel Til Fine Pelse Eller Afsluttende Børste På Alle Racer! Produceret Med 100% Ornehår

Buster svinehårsbørste er et pelsværktøj, der er specielt effektiv til børstning af fine pelstyper, men kan bruges til racer. Denne børste er lavet af høj kvalitet og funktionelt design, til at give en fornøjelig og effektiv plejeoplevelse. De stive svinehår har en god evne til at fordele de naturlige olier og fedt i hundens pels, og gøre pelsen skinnende og glansfuld. 

I modsætning til nylonbørstehår, ridser de naturlige svinehårsbørster ikke din hunds hud, mens du plejer pelsen. For korthårede racer fjerner denne børste let snavs, og stimulerer samtidig produktionen af hudens naturlige olier. Buster svinehårsbørste er perfekt som afsluttende børste hos alle hunderacer til at give pelsen en naturlig glans.

  • 100% ornehår
  • Perfekt til fine pelse
  • Perfekt som afsluttende børste til alle racer for glansfuld pels
  • Blødt skridsikkert håndtag
  • Fjerner let døde hår
  • Behagelig at bruge
  • Stimulerer produktionen af naturlige olier og fedt i pelsen
  • Masserer forsigtigt huden

Alle Buster børster kommer i en flot pakke med vejledningen på bagsiden. Udgør derfor også en vidunderlig gave!

Fås i to størrelser:

  • Small - måler 19 x 5 x 4.5 cm
  • Large - måler 20 x 7 x 5 cm

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Buster svinehårsbørste - til fine pelse & afsluttende børste ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Buster svinehårsbørste - til fine pelse & afsluttende børste

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: