Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Surefeed MicroChip foderautomat

Varenummer: EL K39132
EL K39132 <h2>Aktiveres af kæledyrets mikrochip på planlagte fodringstidspunkter</h2> <p>Surefeed MicroChip foderautomat er en kontrolleret foderskål til dit kæledyr. Denne foderautomat bruger dit kæledyrs mikrochip til at sikre, at kun dit kæledyr får maden i skålen. Dette den ideelle løsning til hjem med flere kæledyr, til at sikre, at alle dine kæledyr får deres foder.</p> <p>Denne intelligente foderautomat er egnet til kæledyr på en særlig kost eller på medicin. Låget åbnes, når det rigtige kæledyr nærmer sig og lukker, når det bevæger sig væk. Dette sikrer, at kun det udpegede kæledyr har adgang til dette foder.</p> <ul> <li>Innovativt design af høj kvalitet</li> <li>Madskål med integreret tætning</li> <li>Holder maden frisk og insekt-fri</li> <li>Designet til hjem med flere kæledyr</li> <li>Ideel til vægtkontrol og specielle diæter</li> <li>Låget lukker, når kæledyret bevæger sig væk fra sensor-området</li> <li>Kompatibel med alle identifikation mikrochips og <a href="//www.petdreams.dk/chip-til-sureflap-kattelemme.html">SureFlap RFID halsbåndschips</a></li> <li>Velegnet til våd- og tørfoder</li> <li>Skåle og måtter kan håndvaskes</li> <li>Bruger <a title="Duracell Industrial C-batterier 4 stk Surefeed" href="//www.petdreams.dk/4-stk-duracell-industrial-batterier-aaa-aa-c-til-bl-a-sureflap.html" target="_self"><strong>4 stk. C batterier</strong></a> (medfølger ikke)</li> </ul> <p>Surefeed MicroChip foderautomat leveres med en foderautomat, en grå skål, og en grå skål med to rum, en grå måtte og en SureFlap RFID halsbåndschips.</p> <p>Samlede dimensioner af foderautomaten er 31 x 23 x 21.5 cm. Skålen kan indeholde 350 ml og split-skålen kan rumme 150 ml i hver sektion.</p> Sureflap

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 1.097,-
Sureflap

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Aktiveres af kæledyrets mikrochip på planlagte fodringstidspunkter

Surefeed MicroChip foderautomat er en kontrolleret foderskål til dit kæledyr. Denne foderautomat bruger dit kæledyrs mikrochip til at sikre, at kun dit kæledyr får maden i skålen. Dette den ideelle løsning til hjem med flere kæledyr, til at sikre, at alle dine kæledyr får deres foder.

Denne intelligente foderautomat er egnet til kæledyr på en særlig kost eller på medicin. Låget åbnes, når det rigtige kæledyr nærmer sig og lukker, når det bevæger sig væk. Dette sikrer, at kun det udpegede kæledyr har adgang til dette foder.

 • Innovativt design af høj kvalitet
 • Madskål med integreret tætning
 • Holder maden frisk og insekt-fri
 • Designet til hjem med flere kæledyr
 • Ideel til vægtkontrol og specielle diæter
 • Låget lukker, når kæledyret bevæger sig væk fra sensor-området
 • Kompatibel med alle identifikation mikrochips og SureFlap RFID halsbåndschips
 • Velegnet til våd- og tørfoder
 • Skåle og måtter kan håndvaskes
 • Bruger 4 stk. C batterier (medfølger ikke)

Surefeed MicroChip foderautomat leveres med en foderautomat, en grå skål, og en grå skål med to rum, en grå måtte og en SureFlap RFID halsbåndschips.

Samlede dimensioner af foderautomaten er 31 x 23 x 21.5 cm. Skålen kan indeholde 350 ml og split-skålen kan rumme 150 ml i hver sektion.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Susan
Anmeldelse:
Jeg har købt 3 Surefeed MicroChip foderautomater. Jeg har brugt dem i 3 mdr. til mine katte som alle har lidt problemer med vægten. Og jeg må sige at de fungere 100% perfekt, det tog ca. 14 dage at lære kattene det. Men hvis man følger brugsanvisningen er det slet ikke noget problem. Kan varmt anbefales hvis man har flere katte, den kan rumme hele dagens måltid.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Surefeed MicroChip foderautomat ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Surefeed MicroChip foderautomat

1 Vare(r)

per side
 • Fra Louise at 15/03/2016 23.44
  • Hej, ville hører om den ville passe til en labrador eller om det kun er til katte ?:)

  • Hej Louise

    

   Den er desværre for lille til en Labrador :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video