Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Super fodertilskud - granulat i hvidløg 400 g.

Varenummer: TX2994u
TX2994u <p><strong>Hvidløgsgranulat Nedsætter aldringsprocess og Holder Ofte Lopper, Tæger Parasitter Væk Fra Pelsen</strong><br /><br />Pro Fit <strong>fodertilskud til hunde</strong> i form af granulat med hvidløg, som styrker din hunds velbefindende, renser blodet, og nedskærer problemerne i forbindelse med aldring, hvis det bruges jævnligt. Pro Fit hvidløgsgranulatet er et naturligt, autentisk fodertilskud til hunde. Det har blandt andet også den effekt, at lopper, tæger og andre parasitter, sjældent får lyst til at hægte sig fast i pelsen på grund af det naturlige hvidløgsgranulat.<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /></p> <p>Dåsen indeholder 400 gram. Det anbefales at give en teskefuld pr. dag til mindre hunde og 3-4 ved store hunde.</p> <p>Se hele udvalget i <strong><a title="hundefoder" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/hundefoder.html">hundefoder</a></strong>.</p> Trixie Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 40,-
Trixie

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hvidløgsgranulat Nedsætter aldringsprocess og Holder Ofte Lopper, Tæger Parasitter Væk Fra Pelsen

Pro Fit fodertilskud til hunde i form af granulat med hvidløg, som styrker din hunds velbefindende, renser blodet, og nedskærer problemerne i forbindelse med aldring, hvis det bruges jævnligt. Pro Fit hvidløgsgranulatet er et naturligt, autentisk fodertilskud til hunde. Det har blandt andet også den effekt, at lopper, tæger og andre parasitter, sjældent får lyst til at hægte sig fast i pelsen på grund af det naturlige hvidløgsgranulat.Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

Dåsen indeholder 400 gram. Det anbefales at give en teskefuld pr. dag til mindre hunde og 3-4 ved store hunde.

Se hele udvalget i hundefoder.

Anmeldelser

Anmeldelser (4)

 Anmeldt af Gitte
Anmeldelse:
Super godt produkt Hvidløgsgranulat. Hurtig handel og hurtig levering. Godt reelt firma at handle med. Alt i top. Masser af ****** herfra..
 Anmeldt af Christin
Anmeldelse:
Super produkt! Min hund elsker det stadig! Har nu brugt det i et par år, og det hjælper markant mod flåter og lopper.
 Anmeldt af Christin
Anmeldelse:
Min hund elsker det! :) Han har ikke haft flåter siden vi er begyndt at give ham det.
 Anmeldt af Pia
Anmeldelse:
Min hund lægger ikke mærke til at jeg blander det i hendes foder, så jeg vil give hende det for fremtiden.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Super fodertilskud - granulat i hvidløg 400 g. ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Super fodertilskud - granulat i hvidløg 400 g.

1 Vare(r)

per side
 • Fra Anitta Larsen at 17/07/2017 22.27
  • Hej Hvordan er jeres holdning til dette produkt med hvidløg, når nyere undersøgelser viser ,at netop hvidløg til hunde kan være skadeligt. Jeg kan ikke huske hvorfor det .er skadeligt. Jeg har selv givet mine hunde hvidløg i flere år, inden jeg så den nye undersøgelse.

  • Hej Anitta

   Tak for din mail. Vi har ikke hørt at hvidløg skulle være skadeligt for hunde, men vi vil selvfølgelig undersøge det nærmere. Hvis det viser sig, at der er flere undersøgelser, der viser en skadelig effekt, vil vi selvfølgelig stoppe med at sælge det.

   Med venlig hilsen

   Søren Pedersen

   Petdreams.dk

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video