Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Stort stabilt kradsetræ i beige 177 cm

Varenummer: NAV NCT1027
NAV NCT1027 <h2>Stort Solidt Kradsetræ Med Tyk Bundplade - Opfylder Alle Kattens Ønsker Til Leg, Kradsen Og Søvn - 177 cm</h2> <p>Med dette stabile kradsetræ på 177 cm i højden, åbner der sig en verden med nye sjove aktiviteter for din kat. Det har en størrelse, så det også kan benyttes af flere katte, og indeholder alt din kat har behov for med hensyn til soveplads, leg og brug af sine kløer. Kradsetræet har en tyk solid bundplade, som er med til at gøre dette træ meget stabilt, så det også kan benyttes af de tungere katte som Norsk Skovkat og Maine Coon. Men de små huler gør også, at killinger og andre små katte, både kan udfolde sig fysisk, men også få fred på deres eget lille sted. <br /><br /><strong>Produktinfo:</strong></p> <ul> <li><strong>Højde: 177 cm</strong></li> <li><strong>Total bredde: 115 cm</strong></li> <li><strong>Kasser med huler: 30 cm i diameter</strong></li> <li><strong>Tykt reb til at kravle i på 41 cm i længden, 3.5 cm tykt</strong></li> <li><strong>Hængekøje: 38 cm i diameter</strong></li> <li><strong>Bundplade: 81 x 59 cm</strong></li> <li><strong>3 cm tyk bundplade</strong></li> <li><strong>Højeste kradsestolpe er 78 cm lang – Katten kan strække sig fuldt ud</strong></li> <li><strong>Stolper 9 cm i diameter</strong></li> </ul> <p>Se flere <a title="kradsetræer" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kradsetraeer-og-kattemiljoer.html"><strong>kradsetræer</strong></a>.</p> <p> </p> andre mærker Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Spørg os om leveringstid

kr. 1.297,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Stort Solidt Kradsetræ Med Tyk Bundplade - Opfylder Alle Kattens Ønsker Til Leg, Kradsen Og Søvn - 177 cm

Med dette stabile kradsetræ på 177 cm i højden, åbner der sig en verden med nye sjove aktiviteter for din kat. Det har en størrelse, så det også kan benyttes af flere katte, og indeholder alt din kat har behov for med hensyn til soveplads, leg og brug af sine kløer. Kradsetræet har en tyk solid bundplade, som er med til at gøre dette træ meget stabilt, så det også kan benyttes af de tungere katte som Norsk Skovkat og Maine Coon. Men de små huler gør også, at killinger og andre små katte, både kan udfolde sig fysisk, men også få fred på deres eget lille sted.

Produktinfo:

 • Højde: 177 cm
 • Total bredde: 115 cm
 • Kasser med huler: 30 cm i diameter
 • Tykt reb til at kravle i på 41 cm i længden, 3.5 cm tykt
 • Hængekøje: 38 cm i diameter
 • Bundplade: 81 x 59 cm
 • 3 cm tyk bundplade
 • Højeste kradsestolpe er 78 cm lang – Katten kan strække sig fuldt ud
 • Stolper 9 cm i diameter

Se flere kradsetræer.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Pernille Sørensen
Anmeldelse:
Jeg forventede at få et træ der er stabilt og holdbart som de lover. Yderligere regnede jeg med at hvis træet passer til at en main coin kunne være der så kunne min huskat på 5.5 kg også.

Virkeligheden er en anden. Det ankom hurtigt men to af hulerne er uden stof. Det fik jeg dog refunderet lidt af beløbet. Træet er flot men rigtig ustabil. Hulerne og de forskellige hylder passer kun til en killing eller en lille kat. Stoffet på stolperne falder meget hurtig af så man kan se pappet.

Giver det to stjerner fordi de store plader hvor min kat kan være er han glad for ligesom han er glad for den lange stolpe. Kvaliteten af træet er dog kun til to stjerner.

Er rigtig skuffet over at skulle reparere træet hele tiden og det er ikke mere end 4 måneder gammel

SVAR:

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse. Det kunne lyde som om du har fået et kradsetræ med fejl. Hvis det kun er 4 måneder gammelt, og ikke kan holde til en almindelig huskat ved almindeligt brug, er der garanti på det.
Skriv til [email protected] med dit ordrenummer, så kigger vi på det.

Med venlig hilsen
Kristian, PetDreams.dk
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Stort stabilt kradsetræ i beige 177 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Stort stabilt kradsetræ i beige 177 cm

1 Vare(r)

per side
 • Fra Lotte Molbech at 22/02/2013 15.23
  • Er der sisal eller snor på stolperne, eller er det bare træ?

  • Hej Lotte. Der er sisal snor på stammerne :)

   God weekend!

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video