Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Stort gulv-til-loft kattemiljø med alt i udfordringer

Varenummer: uuu 4
uuu 4 <p>Stort <strong>kattemiljø</strong> der indeholder <strong>alt hvad din kat måtte ønske</strong>. Der er hule, rør, tunnel, legetøj, platforme, hængekøje og en dejlig blød foret platform katten kan få sig et hvil på. Masser af mulighed for at tilfredsstille behovene for leg, udfordringer, hvile og pleje af kløerne på søjlerne.</p><p><font color="#000000">Er konstrueret på en måde der gør kattemiljøet meget stabilt, og kan også spændes fast i loftet. Dette gør at det egner sig rigtig godt til store katte, der kræver mange udfordringer og leg. </font></p><p>Målene er 76 x 56 x 240-260 cm. (Længde x bredde x højde)., og leveres kun i den blå farve som på billedet. Med træet medfølger instruktion og værktøj til at samle.</p><p>Se flere <a title="kradsetræer" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kradsetraeer-og-kattemiljoer.html"><strong>kradsetræer</strong></a>.</p> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 1.499,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Stort kattemiljø der indeholder alt hvad din kat måtte ønske. Der er hule, rør, tunnel, legetøj, platforme, hængekøje og en dejlig blød foret platform katten kan få sig et hvil på. Masser af mulighed for at tilfredsstille behovene for leg, udfordringer, hvile og pleje af kløerne på søjlerne.

Er konstrueret på en måde der gør kattemiljøet meget stabilt, og kan også spændes fast i loftet. Dette gør at det egner sig rigtig godt til store katte, der kræver mange udfordringer og leg.

Målene er 76 x 56 x 240-260 cm. (Længde x bredde x højde)., og leveres kun i den blå farve som på billedet. Med træet medfølger instruktion og værktøj til at samle.

Se flere kradsetræer.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Stort gulv-til-loft kattemiljø med alt i udfordringer ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Stort gulv-til-loft kattemiljø med alt i udfordringer

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video