Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Stor Trixie løbegård til killinger og katte i galvaniseret stål

Varenummer: TX6243-2
TX6243-2 <p><strong>Trixie Løbegård / kattegård</strong> produceret i galvaniseret stål til udendørs brug for killinger og katte, som de kan få motion og frisk luft i. Du kan lade dem være ude, og stadig have styr på, hvor de opholder sig. Det er sundt for killinger at komme ud, og vil gøre dem bedre tilpas, hvis de har mulighed for at være ude i længere tid.</p> <p>Er super som et alternativ til en <strong>fødekasse til katte</strong>, hvor killinger og kat kan være på deres eget lille areal. Fordelene er, at katten føler dens killinger er beskyttet, og den kan i ro og mag på sit eget lille areal få sig et hvil efter strabadserne, og vide at killingerne er i sikkerhed. Skal arealet være mindre, kan man blot tage et par led af.</p> <ul> <li><strong>Bredden på hvert led er 80 cm. og højden 75 cm.<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /> </strong></li> <li><strong>8 led, som giver et total på ca. 6.40 meter rundt</strong></li> <li><strong>Produceret af tyske Trixie</strong></li> <li><strong>Måler 193 cm i diameter<br /></strong></li> <li><strong>Løbegården er dækket af et solidt net</strong></li> <li><strong>Produceret i galvaniseret stål</strong></li> <li><strong>Ideelt alternativ til fødekasse til katte og killinger</strong></li> <li><strong>Vejer 11 kg</strong></li> </ul> <p>Leddene kan skilles ad, og løbegården laves mindre, hvis man ønsker det, eller man kan sætte 2 sæt sammen, og lave en endnu større løbegård, som det ses på det nederste billede ved at bruge det som hegn og give kattene mere frihed.<strong><br /> </strong></p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 679,-
Trixie

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Trixie Løbegård / kattegård produceret i galvaniseret stål til udendørs brug for killinger og katte, som de kan få motion og frisk luft i. Du kan lade dem være ude, og stadig have styr på, hvor de opholder sig. Det er sundt for killinger at komme ud, og vil gøre dem bedre tilpas, hvis de har mulighed for at være ude i længere tid.

Er super som et alternativ til en fødekasse til katte, hvor killinger og kat kan være på deres eget lille areal. Fordelene er, at katten føler dens killinger er beskyttet, og den kan i ro og mag på sit eget lille areal få sig et hvil efter strabadserne, og vide at killingerne er i sikkerhed. Skal arealet være mindre, kan man blot tage et par led af.

 • Bredden på hvert led er 80 cm. og højden 75 cm.Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie
 • 8 led, som giver et total på ca. 6.40 meter rundt
 • Produceret af tyske Trixie
 • Måler 193 cm i diameter
 • Løbegården er dækket af et solidt net
 • Produceret i galvaniseret stål
 • Ideelt alternativ til fødekasse til katte og killinger
 • Vejer 11 kg

Leddene kan skilles ad, og løbegården laves mindre, hvis man ønsker det, eller man kan sætte 2 sæt sammen, og lave en endnu større løbegård, som det ses på det nederste billede ved at bruge det som hegn og give kattene mere frihed.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Inger
Anmeldelse:
Løbegården er fin, men nettet over fungerer ikke. Det er meget vanskeligt at få det til at dække ordentligt. Løbegården skal stå meget præcis, hvis nettet skal kunne dække hele vejen rundt. Der er åbne områder, som katten kan hoppe ud af. Nettet skulle være større, så det kan nå lidt ned ad siderne på løbegården.
 Anmeldt af Janni
Anmeldelse:
løbegården er sådan set ok, den er bare noget ledløs, men overdelen der hører til er noget værre hø, min kat river det ihvertfald i stykker. Så der må jeg finde på noget andet. Ikke lige hvad jeg havde regnet med.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Stor Trixie løbegård til killinger og katte i galvaniseret stål ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Stor Trixie løbegård til killinger og katte i galvaniseret stål

3 Vare(r)

per side
 • Fra Birgit at 19/02/2013 08.57
  • Hej. Kan man sætte trixieløbegården oven på hinanden, da de er lige lave nok til en kat. Hilsen Birgit

  • Hej Birgit, det kan man godt, hvis du fletter dem ind i hinanden, du skal bare være opmærksom på de ikke er lavet til det, så det er ikke sådan de klikker sig fast på den måde, men vi har flere kunder der har gjort det, ved at flette de runde buer i toppen sammen.

   Med venlig hilsen

   Kristian

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Dorthe at 09/03/2013 14.58
  • Hej. Er løbegården solid (nettet) nok til at en indekat (hankat på 5 kg), ikke kan stikke af hvis jeg efter lader ham i haven ? og kan man sætte mere end 2 sammen i længden ?

  • Hej Dorthe. Tak for din mail. Du kan sagtens sætte flere sammen, du kan bare ikke få nettet til at passe over flere sammen selvfølgelig. Under normale omstændigheder kan den fint holde på en kat på 5 kg. Min firma partner har brugt dem gennem flere år til skovkatte uden problemer. Hav en god aften :). Mvh Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Birgitte at 18/05/2014 20.23
  • Hej

    

   Jeg har øje på at ville købe den store løbegård, jeg kunne godt tænke mig at vide om den kan skilles totalt ad så den ikke fylder så meget f.eks  når man skal ud at campere med 2 katte

    

   Venlig hilsen

    

   Birgitte Lejel 

  • Hej Birgitte

    

   Tak for din mail. Ja, alle modulerne i løbegården kan pilles fra hinanden, så de kan løgges i en pøn stak :)

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video