Ring +45 50262020

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

Fragt: kun 39,-

Pin It

Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag • • • Levering 39,- PostNord

Stor løbegård til killinger og katte med 8 led og net - SORT

Varenummer: NAV NDH20391-2
NAV NDH20391-2 <h2><strong>Giv katte eller killinger mere plads mens du stadig har styr på dem med en løbegård med net - Pulverlakeret<br /></strong></h2> <p><strong>Løbegård / kattegård</strong> i SORT til udendørs brug for killinger og katte, som de kan få motion og frisk luft i. Du kan lade dem være ude, og stadig have styr på, hvor de opholder sig. Det er sundt for killinger at komme ud, og vil gøre dem bedre tilpas, hvis de har mulighed for at være ude i længere tid.</p> <p>Er super som et alternativ til en <strong>fødekasse til katte</strong>, hvor killinger og kat kan være på deres eget lille areal. Fordelene er, at katten føler dens killinger er beskyttet, og den kan i ro og mag på sit eget lille areal få sig et hvil efter strabadserne, og vide at killingerne er i sikkerhed. Skal arealet være mindre, kan man blot tage et par led af.</p> <ul> <li><strong>Bredden på hvert led er 80 x 75 cm (Højde x Bredde) </strong></li> <li><strong><strong>Det er pulverlakeret 100% giftfrit, som giver en længere holdbarhed af end traditionel lakering.</strong> </strong></li> <li><strong>8 led, som giver et total på ca. 6 meter rundt. </strong></li> <li><strong>Løbegården er dækket af et solidt net, så du ikke risikerer, at kattene ikke springer ud af indhegningen. </strong></li> <li><strong>Markedets bedste pris! </strong></li> <li><strong>Ideelt alternativ til fødekasse til katte og killinger</strong></li> <li><strong>Leveres i stål med sort coat belægning</strong></li> <li><strong>Vejer 11 kg</strong></li> </ul> <p><strong>Funktioner:</strong></p> <p>Leddene kan skilles ad, og løbegården laves mindre, hvis man ønsker det, eller man kan sætte 2 sæt sammen, og lave en endnu større løbegård, som det ses på det nederste billede ved at bruge det som hegn og give kattene mere frihed.</p> <p><strong>Det er højt nok til at de fleste katte ikke hopper ud af gården</strong>, hvis man laver en større uden net, da hegnet er glat og svær at få fæste i og hoppe ud. Normalt hopper katte nemt over denne højde, men de leder efter noget at hoppe over på, og i dette tilfælde er der intet.</p> <p>Huset på billedet tilhører den ene af PetDreams.dks ejere, og den Norske Skovkat på billedet, har tidligere hoppet over en anden løbegård - men ikke denne. Alle katte er forskellige, og disse er alle steriliseret. Vi kan ikke garantere katten ikke kan finde en vej ud, men her viser vi et eksempel hvor det fungerer godt.</p> <p><strong>Forskellen mellem denne og vores løbegård fra Trixie, er dels leverandøren, men også en smule i størrelsen på løbegården, samt denne leveres i SORT. <br /></strong></p> andre mærker Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Spørg os om leveringstid

kr. 589,-

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

Mulighed for kredit med Viabill.

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Giv katte eller killinger mere plads mens du stadig har styr på dem med en løbegård med net - Pulverlakeret

Løbegård / kattegård i SORT til udendørs brug for killinger og katte, som de kan få motion og frisk luft i. Du kan lade dem være ude, og stadig have styr på, hvor de opholder sig. Det er sundt for killinger at komme ud, og vil gøre dem bedre tilpas, hvis de har mulighed for at være ude i længere tid.

Er super som et alternativ til en fødekasse til katte, hvor killinger og kat kan være på deres eget lille areal. Fordelene er, at katten føler dens killinger er beskyttet, og den kan i ro og mag på sit eget lille areal få sig et hvil efter strabadserne, og vide at killingerne er i sikkerhed. Skal arealet være mindre, kan man blot tage et par led af.

 • Bredden på hvert led er 80 x 75 cm (Højde x Bredde)
 • Det er pulverlakeret 100% giftfrit, som giver en længere holdbarhed af end traditionel lakering.
 • 8 led, som giver et total på ca. 6 meter rundt.
 • Løbegården er dækket af et solidt net, så du ikke risikerer, at kattene ikke springer ud af indhegningen.
 • Markedets bedste pris!
 • Ideelt alternativ til fødekasse til katte og killinger
 • Leveres i stål med sort coat belægning
 • Vejer 11 kg

Funktioner:

Leddene kan skilles ad, og løbegården laves mindre, hvis man ønsker det, eller man kan sætte 2 sæt sammen, og lave en endnu større løbegård, som det ses på det nederste billede ved at bruge det som hegn og give kattene mere frihed.

Det er højt nok til at de fleste katte ikke hopper ud af gården, hvis man laver en større uden net, da hegnet er glat og svær at få fæste i og hoppe ud. Normalt hopper katte nemt over denne højde, men de leder efter noget at hoppe over på, og i dette tilfælde er der intet.

Huset på billedet tilhører den ene af PetDreams.dks ejere, og den Norske Skovkat på billedet, har tidligere hoppet over en anden løbegård - men ikke denne. Alle katte er forskellige, og disse er alle steriliseret. Vi kan ikke garantere katten ikke kan finde en vej ud, men her viser vi et eksempel hvor det fungerer godt.

Forskellen mellem denne og vores løbegård fra Trixie, er dels leverandøren, men også en smule i størrelsen på løbegården, samt denne leveres i SORT.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Kira
Anmeldelse:
Rigtigt godt køb! Nu kan jeg have killingerne ude i haven med ro i sindet. Vores kat er vant til at komme ud, men killingerne er for små til at løbe rundt.
 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Super smart, men mangler en samle-vejledning, kan ik lige se hvordan nettet sættes fast. Min kat kan nemt hoppe ud, så det er vigtigt det sidder rigtig.

Svar:

Hej Lone, tak for feedback. Skriv til mig på [email protected], så finder vi en løsning :)

Mvh
Kristian, PetDreams.dk

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Stor løbegård til killinger og katte med 8 led og net - SORT ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Stor løbegård til killinger og katte med 8 led og net - SORT

1 Vare(r)

per side
 • Fra Ingrid Narverud at 21/04/2013 11.56
  • Hei,

   skulle gjerne vite vekten av deres løpegård - jeg reiser med katter og campingvogn.

   Per forhånd takk.

   Med vennlig hilsen

   Ingrid Narverud

  • Hej Ingrid

   Den vejer omkring 20 kg.

   Mvh

   Paula, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: