Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

PetDreams Løbegård til killinger, katte og kaniner 600 x 80 cm

Varenummer: NAV NDH20391-2
NAV NDH20391-2 <h2><strong>Giv Katte, Killinger & Kaniner Mere Plads Mens Du Stadig Har Styr På Dem - PetDreams Pulverlakeret Løbegård Med Net<br /></strong></h2> <p>Løbegård til udendørs brug for killinger, katte og kaniner, som de kan få motion og frisk luft i. Du kan lade dem være ude, og stadig have styr på, hvor de opholder sig. Det er sundt for killinger at komme ud, og vil gøre dem bedre tilpas, hvis de har mulighed for at være ude i længere tid.</p> <p>Er super som et alternativ til en <strong>fødekasse til katte</strong>, hvor killinger og kat kan være på deres eget lille areal. Fordelene er, at katten føler dens killinger er beskyttet, og den kan i ro og mag på sit eget lille areal få sig et hvil efter strabadserne, og vide at killingerne er i sikkerhed. Skal arealet være mindre, kan man blot tage et par led af.</p> <ul> <li><strong>Bredden på hvert led er 80 x 75 cm (Højde x Bredde)</strong></li> <li><strong>Kan bruges til bl.a. katte, killinger & kaniner</strong></li> <li><strong><strong>Det er pulverlakeret 100% giftfrit, som giver en længere holdbarhed af end traditionel lakering.</strong> </strong></li> <li><strong>8 led som giver et total på ca. 6 meter i omkreds</strong></li> <li><strong>Løbegården er dækket af et solidt net, så du ikke risikerer, at kattene ikke springer ud af indhegningen. </strong></li> <li><strong>Markedets bedste pris!</strong></li> <li><strong>Eget PetDreams brand i høj kvalitet</strong></li> <li><strong>Ideelt alternativ til fødekasse til katte og killinger</strong></li> <li><strong>Leveres i stål med sort coat belægning</strong></li> <li><strong>Vejer 11 kg</strong></li> </ul> <p><strong>Funktioner:</strong></p> <p>Leddene kan skilles ad, og løbegården laves mindre, hvis man ønsker det, eller man kan sætte 2 sæt sammen, og lave en endnu større løbegård, som det ses på det nederste billede ved at bruge det som hegn og give kattene mere frihed.</p> <p><strong>Det er højt nok til at de fleste katte ikke hopper ud af gården</strong>, hvis man laver en større uden net, da hegnet er glat og svær at få fæste i og hoppe ud. Normalt hopper katte nemt over denne højde, men de leder efter noget at hoppe over på, og i dette tilfælde er der intet.</p> <p> </p> PetDreams

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 619,-
PetDreams

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Giv Katte, Killinger & Kaniner Mere Plads Mens Du Stadig Har Styr På Dem - PetDreams Pulverlakeret Løbegård Med Net

Løbegård til udendørs brug for killinger, katte og kaniner, som de kan få motion og frisk luft i. Du kan lade dem være ude, og stadig have styr på, hvor de opholder sig. Det er sundt for killinger at komme ud, og vil gøre dem bedre tilpas, hvis de har mulighed for at være ude i længere tid.

Er super som et alternativ til en fødekasse til katte, hvor killinger og kat kan være på deres eget lille areal. Fordelene er, at katten føler dens killinger er beskyttet, og den kan i ro og mag på sit eget lille areal få sig et hvil efter strabadserne, og vide at killingerne er i sikkerhed. Skal arealet være mindre, kan man blot tage et par led af.

 • Bredden på hvert led er 80 x 75 cm (Højde x Bredde)
 • Kan bruges til bl.a. katte, killinger & kaniner
 • Det er pulverlakeret 100% giftfrit, som giver en længere holdbarhed af end traditionel lakering.
 • 8 led som giver et total på ca. 6 meter i omkreds
 • Løbegården er dækket af et solidt net, så du ikke risikerer, at kattene ikke springer ud af indhegningen.
 • Markedets bedste pris!
 • Eget PetDreams brand i høj kvalitet
 • Ideelt alternativ til fødekasse til katte og killinger
 • Leveres i stål med sort coat belægning
 • Vejer 11 kg

Funktioner:

Leddene kan skilles ad, og løbegården laves mindre, hvis man ønsker det, eller man kan sætte 2 sæt sammen, og lave en endnu større løbegård, som det ses på det nederste billede ved at bruge det som hegn og give kattene mere frihed.

Det er højt nok til at de fleste katte ikke hopper ud af gården, hvis man laver en større uden net, da hegnet er glat og svær at få fæste i og hoppe ud. Normalt hopper katte nemt over denne højde, men de leder efter noget at hoppe over på, og i dette tilfælde er der intet.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Kira
Anmeldelse:
Rigtigt godt køb! Nu kan jeg have killingerne ude i haven med ro i sindet. Vores kat er vant til at komme ud, men killingerne er for små til at løbe rundt.
 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Super smart, men mangler en samle-vejledning, kan ik lige se hvordan nettet sættes fast. Min kat kan nemt hoppe ud, så det er vigtigt det sidder rigtig.

Svar:

Hej Lone, tak for feedback. Skriv til mig på [email protected], så finder vi en løsning :)

Mvh
Kristian, PetDreams.dk
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med PetDreams Løbegård til killinger, katte og kaniner 600 x 80 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til PetDreams Løbegård til killinger, katte og kaniner 600 x 80 cm

1 Vare(r)

per side
 • Fra Ingrid Narverud at 21/04/2013 11.56
  • Hei,

   skulle gjerne vite vekten av deres løpegård - jeg reiser med katter og campingvogn.

   Per forhånd takk.

   Med vennlig hilsen

   Ingrid Narverud

  • Hej Ingrid

   Den vejer omkring 20 kg.

   Mvh

   Paula, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: