Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

PetDreams Hundegård / Hvalpegård i blå kanvas - 2 størrelser

Varenummer: NAV NDP1010
NAV NDP1010 <h2>Praktisk Hundegård / Hvalpegård i Kraftig Kanvas - Nem At Slå Sammen - Letvægts - Både Til Ude og Inde!</h2> <p>Smart PetDreams hundegård lavet i 600D polyester kanvas materialer der er yderst velegnet til brug som hvalpegård med et kuld hvalpe eller til en hund, hvis du vælger den store. Du kan holde styr på hvalpe eller hund på et lille område, og de får lov at lege uden de kommer ud af syne. </p> <p>Gården vejer ikke meget, er nem at håndtere, og foldes nemt ud og sammen p.g.a den fleksible stålwire, der udgør rammen. Hundegården kan tages med på ture, i tasken der følger med. Der er bund i den, og i toppen sidder der net, som nemt kan lynes af og på. Der er 2 ud- og indgange, som er et net med lynlås. Hele vejen rundt er der net for god ventilation. Der følger pløkker med, så den kan gøres fast til jorden.<br /><br />Hundegården slås nemt ud og sammen uden brug af værktøj, og er nem at rengøre. Der medfølger bæretaske, så du kan bære den i hank og tage med, når den er slået sammen. Leveres i blå/beige. </p> <p><strong>Målene er:<br /></strong></p> <ul> <li><strong>Medium: 114 x 114 x 58 cm. (L x B x H). Der er 8 sider (paneler) som hver måler 45 x 58 cm. Vejer 2.45 kg. <br /></strong></li> <li><strong>X-Large: 152 x 152 x 98 cm (L x B x H). Der er 8 sider (paneler) som hver måler 58 x 98 cm. Vejer 3.60 kg. <br /></strong></li> </ul> PetDreams

På lager 

kr. 397,-

* Skal udfyldes

PetDreams

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Praktisk Hundegård / Hvalpegård i Kraftig Kanvas - Nem At Slå Sammen - Letvægts - Både Til Ude og Inde!

Smart PetDreams hundegård lavet i 600D polyester kanvas materialer der er yderst velegnet til brug som hvalpegård med et kuld hvalpe eller til en hund, hvis du vælger den store. Du kan holde styr på hvalpe eller hund på et lille område, og de får lov at lege uden de kommer ud af syne. 

Gården vejer ikke meget, er nem at håndtere, og foldes nemt ud og sammen p.g.a den fleksible stålwire, der udgør rammen. Hundegården kan tages med på ture, i tasken der følger med. Der er bund i den, og i toppen sidder der net, som nemt kan lynes af og på. Der er 2 ud- og indgange, som er et net med lynlås. Hele vejen rundt er der net for god ventilation. Der følger pløkker med, så den kan gøres fast til jorden.

Hundegården slås nemt ud og sammen uden brug af værktøj, og er nem at rengøre. Der medfølger bæretaske, så du kan bære den i hank og tage med, når den er slået sammen. Leveres i blå/beige. 

Målene er:

 • Medium: 114 x 114 x 58 cm. (L x B x H). Der er 8 sider (paneler) som hver måler 45 x 58 cm. Vejer 2.45 kg.
 • X-Large: 152 x 152 x 98 cm (L x B x H). Der er 8 sider (paneler) som hver måler 58 x 98 cm. Vejer 3.60 kg.

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Line
Anmeldelse:
Har igår modtaget løbegården str XL, købt til vores 2 frikaniner. Den er en kæmpe succes, både som hygge hule indenfor, men også som en mindre putte gård udenfor. Eneste problem er, at vi kæmper med at finde ud af, hvordan vi klapper den sammen igen, vi følger vejledningen, men det fungerer ikke som det skal. Det er sikkert dejligt nemt, når vi bare lige finder ud af det.
 Anmeldt af Anonym
Anmeldelse:
Jeg er rigtig glad for produktet. Jeg har en border collie, der sidder i det, når vi er ude til konkurrencer. God kvalitet og super service fra petdreams.dk
 Anmeldt af Anja
Anmeldelse:
God kvalitet, nemt at flytte og nemt at have med at gøre.
Jeg købte løbegården i str. XL til vores nye kattekilling, som ikke må gå frit ude. Det er helt perfekt til at kunne stå på græsset, plads til et lille kradsetræ og kattebakke, og killingen er ude i sikre rammer. Plus, en voksen kan nemt sidde inde i teltet og holde katten med selskab.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med PetDreams Hundegård / Hvalpegård i blå kanvas - 2 størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til PetDreams Hundegård / Hvalpegård i blå kanvas - 2 størrelser

5 Vare(r)

per side
 • Fra marianne at 23/10/2016 18.00
  • hvor kraftig er nettet i toppen - vil en kat kunne kradse det itu på xl modellen?

  • Hej Marianne

    

   Nettet i toppen er lige så stærkt som det net der er i siderne, det er ikke lige sådan at få kradset hul på, men selvfølgelig er alt relativt, hvis en kat eller hund er ihærdig nok det samme lille sted. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Jannie Henriksen at 27/06/2017 23.06
  • Får i denne variant hjem igen i XL? Eller kan I henvise til hvor den kan købes i str XL? Pft.

  • Hej Jannie

   Vi får dem igen, men det bliver nok først til næste forår. Jeg ved ikke om man kan få noget tilsvarende et andet sted, da det er noget vi selv bestiller og får hjem fra Kina.

    

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Stine at 05/02/2018 21.16
  • Fås dette produkt i støre størrelse evt. Pris og mål

  • Hej Stine

   Vi har desværre kun den ene størrelse i den model. Vi har dog en anden model i den større størrelse:

   https://www.petdreams.dk/lobegaard-fodekasse-kanvas.html

    

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Ingibjörg at 08/08/2018 15.26
  • Hejsa. Kan bunden lynes af til vask?

  • Hej Ingibjörg

   Det er desværre kun toppen der kan lynes af. Bunden er syet på.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Frank at 09/02/2019 19.43
  • Hej, i skriver bunden er syet på, men på videoen ser det ikke ud som om den er syet på, der ligner det at bunden er løs

  • Hej Frank

    

   Tak for din mail. Bunden kan tages af og sættes fast med velcro, så man selv kan bestemme, om man vil bruge bunden eller ej. 

    

   Mvh

    

   Søren, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: