Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Stærkt Savic Hundebur i stål til store hunde 118 cm.

Varenummer: KR 281146
KR 281146 <h2><strong>Savic Hundebur Til Store Hunde i Galvaniseret Stål - Slås Sammen På 1 Min. - Passer Til Hunde Op Til Grand Danois<br /></strong></h2> <p><strong>Hundebur fra Savic på 118 cm. til store hunde -</strong> Savic er et stærkt bur i stål, som både kan bruges til hundetransport i bilen og til <strong>burtræning</strong> med hunde, for at lære dem at opholde sig på små arealer uden at ødelægge sofaer eller andre ting. Det er derfor vigtigt, at hundeburet ikke bruges som straf til hunden, men som et behageligt sted, hvor hunden kan slappe af og sove.</p> <p>Dette bur er det største af Savics modeller, og det er ideelt til store hunde som Grand Danois, Newfoundlænder og Rottweiler, men det kan fint bruges fra hvalp, så hunden vænner sig til det. Det er udstyret med håndtag til at bære det i og en stærk plastikbakke. Det kan klappes helt fladt sammen, og bæres i håndtaget, samtidig er buret nem at rengøre og håndtere. Der er 2 låger, en i enden, og en på den lange side.</p> <p><strong>Egenskaber for buret:</strong></p> <ul> <li>Fold sammen hundebur</li> <li>Hundebur i stål / metal<img style="float: right;" title="Savic hundeudstyr" src="//www.petdreams.dk/maerker/savic-petdreams.jpg" alt="Køb Savic hundeudstyr hos PetDreams.dk" width="110" height="68" /></li> <li>Ideel til burtræning og rejser</li> <li>Let at samle - Du behøver intet værktøj</li> <li>Plastikbakke der er nem at tage ud og rengøre</li> <li>Stærk dør i enden og en dør i siden </li> <li>Beskyttende fødder under buret</li> <li>Lavet i stærkt stål</li> </ul> <p><strong>Dimensioner: 118 x 76  x 88 cm. (L x B x H) Burets vægt er 22 kg. <br /></strong></p> <p><strong>Savics hundebur passer bl.a. til disse hunderacer:</strong></p> <ul> <li>Dobermann</li> <li>Rottweiler</li> <li>Newfoundlænder</li> <li>Grand Danois</li> </ul> <p><strong>TIP!</strong> Da vi har mange, der er nød til at returnere et bur, fordi det er større end forventet, anbefaler vi meget du tager mål i bilen inden du køber, hvis det er der, buret skal bruges. Størrelsen kan tit overraske, når det kommer ind i bilen. Buret er dyrt at sende, så ved at tage mål, undgår du at købe et bur der er alt for stort til hunden eller bilen.</p> <p>Se flere <strong><a title="transportbure" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport/bure.html">transportbure</a></strong>.</p> <p>Hvis du <strong>søger efter et bur til burtræning</strong>, anbefaler vi at du først læser denne artikel <a href="//www.petdreams.dk/burtraening-hvalpe-hunde"><strong>burtræning af hvalpe</strong></a> - den dækker alle de nødvendige trin, så træningen bliver en succes.</p> Savic

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 879,-
Savic

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Savic Hundebur Til Store Hunde i Galvaniseret Stål - Slås Sammen På 1 Min. - Passer Til Hunde Op Til Grand Danois

Hundebur fra Savic på 118 cm. til store hunde - Savic er et stærkt bur i stål, som både kan bruges til hundetransport i bilen og til burtræning med hunde, for at lære dem at opholde sig på små arealer uden at ødelægge sofaer eller andre ting. Det er derfor vigtigt, at hundeburet ikke bruges som straf til hunden, men som et behageligt sted, hvor hunden kan slappe af og sove.

Dette bur er det største af Savics modeller, og det er ideelt til store hunde som Grand Danois, Newfoundlænder og Rottweiler, men det kan fint bruges fra hvalp, så hunden vænner sig til det. Det er udstyret med håndtag til at bære det i og en stærk plastikbakke. Det kan klappes helt fladt sammen, og bæres i håndtaget, samtidig er buret nem at rengøre og håndtere. Der er 2 låger, en i enden, og en på den lange side.

Egenskaber for buret:

 • Fold sammen hundebur
 • Hundebur i stål / metalKøb Savic hundeudstyr hos PetDreams.dk
 • Ideel til burtræning og rejser
 • Let at samle - Du behøver intet værktøj
 • Plastikbakke der er nem at tage ud og rengøre
 • Stærk dør i enden og en dør i siden 
 • Beskyttende fødder under buret
 • Lavet i stærkt stål

Dimensioner: 118 x 76  x 88 cm. (L x B x H) Burets vægt er 22 kg.

Savics hundebur passer bl.a. til disse hunderacer:

 • Dobermann
 • Rottweiler
 • Newfoundlænder
 • Grand Danois

TIP! Da vi har mange, der er nød til at returnere et bur, fordi det er større end forventet, anbefaler vi meget du tager mål i bilen inden du køber, hvis det er der, buret skal bruges. Størrelsen kan tit overraske, når det kommer ind i bilen. Buret er dyrt at sende, så ved at tage mål, undgår du at købe et bur der er alt for stort til hunden eller bilen.

Se flere transportbure.

Hvis du søger efter et bur til burtræning, anbefaler vi at du først læser denne artikel burtræning af hvalpe - den dækker alle de nødvendige trin, så træningen bliver en succes.

Anmeldelser

Anmeldelser (10)

 Anmeldt af Eva
Anmeldelse:
Virker som det skal og kom hurtigt.
 Anmeldt af Connie
Anmeldelse:
Min vidunderlige Rottweiler, var omkring et år, da jeg købte dette bur. Buret blev sat i køknet med lågerne åbne de første 3 dage, hvor vi øvede at gå ind og ud ved hjælp af godbidder. 4. dagen fastmonterede jeg buret i bilen, hoppede han hjemmevant ind i sit bur, og lage sig godt til rette. Altså - ingen problemer der.
Der er så kun lige et men - buret er ikke højt nok til han kan stå oprejst i det . Men ganske upåklageligt til en halvstor hvalp.
 Anmeldt af Karl-ove
Anmeldelse:
det er ikke et stærkt bur min tyskkorthår var kommet ud de første 2 gange. nu har jeg forstærket det med snor, (da det ikke kan byttes fordi det er bukket) og det løste problemet.

Svar:

Hej Karl-Ove

Tak for feedback'en. Savic laver bure i en ganske glimrende kvalitet, men det betyder desværre ikke, det ikke kan lade sig gøre at bryde ud af dem, hvis hunden vil det nok, eller ikke er vant til bure. Vi kan desværre ikke garantere det, og linker derfor også til burtræning fra vores bure, så man kan forebygge stress mm for hunde i nye bure, der lige skal vænnes til dem. Jeg skal prøve at fortælle om lågen til leverandøren, om der er noget der kan forbedres evt med en ekstra lås. Det kan være noget de vil gøre, hvis problemet er opstået flere gange.

https://www.petdreams.dk/burtraening-hvalpe-hunde

Hav en god dag.

Mvh
Kristian, PetDreams.dk
 Anmeldt af Cissie Hansen
Anmeldelse:
Hurtig levering af et godt robust bur til en stor Grand Danois han :) Meget nemt at samle - opdagede først der var en samlevejledning efter det var samlet ;)
 Anmeldt af pia
Anmeldelse:
jeg er godt til freds med hundeburet , det var godt nok større en jeg havde for vente men jeg synes det et godt bur
;)
 Anmeldt af Sven Rasmussen
Anmeldelse:
Varen svarede fuldt ud til forventningerne, og den blev leveret allerede næste dag. Al mulig ros for det.
 Anmeldt af Kristina
Anmeldelse:
Rigtig god service. Vores bur kom hurtigere end forventet. Alletiders sted at handle og bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
 Anmeldt af Damien
Anmeldelse:
Super bur. Nemt at samle og hundene "vi har to" sover begge idet om natten i deres egen seng som vi har sat ind i buret.
 Anmeldt af Helle Pedersen
Anmeldelse:
Buret er tilpas i størrelsen til en schæfer. Jeg havde dog forventet at det er mere stabilt i samlingerne. Lukkesystemet er noget løst og især lågen på siden slutter ikke helt til. Til prisen burde det være bedre.
 Anmeldt af Annelie
Anmeldelse:
Buret er meget stort så hunden kan ligge udstrakt, stå op, vende sig osv.
Vi er meget tilfredse med størrelsen og den er meget solid, samtidig med at den er let at samle.
Hvis man har en hund som er nervøs anlagt , kan man dække buret med en tæppe el. lignende da det kan berolige hunden at have en " hule".
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Stærkt Savic Hundebur i stål til store hunde 118 cm. ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Stærkt Savic Hundebur i stål til store hunde 118 cm.

2 Vare(r)

per side
 • Fra Lyke Iversen at 15/04/2013 11.33
  • Hej !

   jeg er på jagt efter et hundebur til min rottweiler-tæve. Hun skal være i buret når vi f.eks er til konkurrencer og el træning hvor hun er nødt til at vente. Desværre passer hun på bilen ( revir) Så jeg forestiller mig hun kunne være i et bur så bagklappen kan stå åben.....men det skal dælme være et godt bur hvis hun bliver gal fordi nogen går forbi bilen....

   hvad vil i anbefale ?

   mvh Lykke Iversen

  • Hej Lykke

   Jeg kan fint anbefale buret du kigger på her, det er stærkt og solidt, men den bedste løsning ville nok være et aluminiumsbur som dette. Det passer op til Schæfer tæver, så en Rottweiler vil jeg mene kan passe fint i buret.

   https://www.petdreams.dk/hundebur-aluminium-jagt-bil.html

   Hav en god dag :)

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Anette Petersen at 04/09/2019 10.45
  • Når min hund skal kunne gå ind og ud af buret og lågen dermed skal være åben, er den så ikke i vejen eller skal man tage den af og på ? En skydelåge ville jo være smart....

  • Hej Anette

   Lågerne i buret vil desværre stikke ud fra buret (især den i enden af buret). Den låge der vil genere mindst, er den i siden af buret. Den vil nok kun stikke 10-15 cm ud. Man kan desværre heller ikke umiddelbart tage lågerne af, da metallet er bukket rundt om de lodrette stænger.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: